znam ta auta .. jezdime na truckfesty...u nich se ale jedna o na zakazdu delane auta od airbrusche,po rampy, nerez a osvetleni ...to by dokazal kazdej..ja jak je vidno si vsechno delam sam , jinak by me to preci nemohlo tesit...jinak,co se do poctu diod tyka .. vedu uz ted asi o 80 a jeste tak 100 pridam . klici od takovejch aut se jezdej koukat a vzdycky mi dodaj energii na dalsi praci .. jinak samo uznavam, ze tyhle shovtrucky , co skoro ani nic netahaj,jsou proste krasne az dokonale
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M5 ma nowej ksicht i lak
-
bob
- Kontaktovat uživatele:
to rudosh..
znam ta auta .. jezdime na truckfesty...u nich se ale jedna o na zakazdu delane auta od airbrusche,po rampy, nerez a osvetleni ...to by dokazal kazdej..ja jak je vidno si vsechno delam sam , jinak by me to preci nemohlo tesit...jinak,co se do poctu diod tyka .. vedu uz ted asi o 80 a jeste tak 100 pridam . klici od takovejch aut se jezdej koukat a vzdycky mi dodaj energii na dalsi praci .. jinak samo uznavam, ze tyhle shovtrucky , co skoro ani nic netahaj,jsou proste krasne az dokonale
-
BrutalniMonstrumWole
souhlas, black helly budou na tohle nej..
jinak porad to nema cumak m5, ale uz jsi od toho serioveho narazniku udelal poradnej kus
Ruda je cenove bezkonkurencni a treba to jak mi chytl odstin je az k neuvereni. Neni vubec poznat prechod a obcas sam vaham kterej dil byl ci nebyl..
jo a tema M listama pod dvere.. 100e ti nakukal kdo? Ja platil neco kolem litru/kus.. samozrejme teda nesmis je chtit uz od vyrobce v barve, to pak mozna bude drahota
Karu chvalim, prokoukla jako blazen..
jinak porad to nema cumak m5, ale uz jsi od toho serioveho narazniku udelal poradnej kus
Ruda je cenove bezkonkurencni a treba to jak mi chytl odstin je az k neuvereni. Neni vubec poznat prechod a obcas sam vaham kterej dil byl ci nebyl..
jo a tema M listama pod dvere.. 100e ti nakukal kdo? Ja platil neco kolem litru/kus.. samozrejme teda nesmis je chtit uz od vyrobce v barve, to pak mozna bude drahota
Karu chvalim, prokoukla jako blazen..
-
bob
- Kontaktovat uživatele:
kluci , samo lampy budou ceryn hella
martinez....ted si uhodil hrebicek na hlavicku ... jedny lysty stojej 40e a druhy 100e..nevedel jsem , jakej je v tokm rozdil , ale tak ton bude asi rozdil, jak rikas v a bez laku..zitra jdeme kamat,tak to pak sepisu a vydam se do bmw pro tiele a pak znovu k rudovy,tan zbytek nastrikat..a bude skoro hotovo a hura na srazy
martinez....ted si uhodil hrebicek na hlavicku ... jedny lysty stojej 40e a druhy 100e..nevedel jsem , jakej je v tokm rozdil , ale tak ton bude asi rozdil, jak rikas v a bez laku..zitra jdeme kamat,tak to pak sepisu a vydam se do bmw pro tiele a pak znovu k rudovy,tan zbytek nastrikat..a bude skoro hotovo a hura na srazy
-
BrutalniMonstrumWole
je to opravdu v motorovém prostoru, je tam ještě řj abs a také BCRendis píše:Alp mi tvrdí,že za kastlíkem spolujezdce?Mariom5 píše:Rendis píše:Bobe nevíš kde má M5 řídící jednotku motoru?
V motorovem prostoru u okna na spolujezdcove strane cernej dekl cca 18x10 cm
nad kastlíkem to mívají e30 a e28, e24...atd starší žraloci...
-
Rendis
- Klubové ID: 286
tak to jsem blázen.Mám náhr.jednotku a když demontuju ten kryt v motoru tak tam ty jednotky vypadají jinak a ta má tam nepasuje ani podle konektorů.BrutalniMonstrumWole píše:je to opravdu v motorovém prostoru, je tam ještě řj abs a také BCRendis píše:Alp mi tvrdí,že za kastlíkem spolujezdce?Mariom5 píše:
V motorovem prostoru u okna na spolujezdcove strane cernej dekl cca 18x10 cm![]()
nad kastlíkem to mívají e30 a e28, e24...atd starší žraloci...
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40