Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nové BMW X5 M

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
tukan

#21 Příspěvek od tukan »

http://www.youtube.com/watch?v=NtuVxi6hMqI

jojo neni to o o radosti z jízdy :D x5 M bude uplně nudný auto!! Ano vim že tohle je lehčí a má o 200 ps víc ale mysli si třeba že je to CSL :lol:
m3csl

#22 Příspěvek od m3csl »

koukam, ze jsi nepochopil o cem jsem mluvil ///M neni o tom ukazat nekomu zada, ale prozit freunde am Fahrem .... verstehst du mir? :P
a ted se nechci nikoho dotknout,ale csl je pro ridicice kteri nepotrebuji zadne pomocne systemy dsc,xdrive, atd. ja si na sve E46 /kterou mam pro bezny provoz/ skoro porad vypinam DSC. :lol:
m3csl

#23 Příspěvek od m3csl »

to john112
ja ti rozumin, tak ho maji oznacit treba is a ne ///M.
John112
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od John112 »

m3csl píše:to john 112
koukam, ze jsi nepochopil o cem jsem mluvil ///M neni o tom ukazat nekomu zada, ale prozit freunde am Fahrem .... verstehst du mir? :P
a ted se nechci nikoho dotknout,ale csl je pro ridicice kteri nepotrebuji zadne pomocne systemy dsc,xdrive, atd. ja si na sve E46 /kterou mam pro bezny provoz/ skoro porad vypinam DSC. :lol:

Tak jestli si myslis, ze to bude tak zly, tak ja te v tom necham. Podle me to bude na SUV velice dobre, nezapominej, že SUV nebude nikdy jezdit jakou kupatko. Jelikož je težší a težište je taky jinde. Podle mě to bude velmi zajimavy a chtel bych se tim nekdy projet. Ale jeste neni, takze nevim co tady hrotíme. :lol:
petabmw

#25 Příspěvek od petabmw »

podle me dalsi zbytecnej model!meli by radej vychytavat jiny veci u novich modelu!
m3csl

#26 Příspěvek od m3csl »

ja to nechci hrotit, jen me stve, ze na SUV davaji oznaceni M. Mko je proste coupe Motorsport 8)
tukan

#27 Příspěvek od tukan »

x5 ti nabízí tolik prožitků že si z toho sedneš na zadek ale to ty evidentně nechceš pochopit ono i na tom Xku to jde vypnout a věř nebo ne i X5 umí krásně driftovat a propo co je m5 a m3 sedan?? to jsou taky meněcenný auta že to nejsou kupé?? Ted je prostě po monstrech tohohle typu hlad a když je BMW nebude dělat taky tak tolik nevydělá a tudíž nebude tolik peněz na vývoj atd. ps: německy umim segra tam 15 let žije a švagr umí česky jen ahoj, bubak a asi 5 slov co tady nebudu publikovat
:lol: :D
m3csl

#28 Příspěvek od m3csl »

to tukan
ach jo, nevim asi je problem v mem vyjadrovani. ///M znamena Motorsport,videl jsi nekdy zavody SUV ? :? ja chapu ze automobilka se musi podridit trhu /psal jsem to hned na zacatku/, ale proc tomu dava pismeno M stacilo by jen IS/nebo nove SI/ X5M,M6,M7 to jsou jen obchodni tryky, ale s Motorsportem to nema nic spolecneho, vazne ,ver mi.zaklad motorsportu je rychlost,obratnost,pruznost ... a ne monstrum s 500PS a 2000kg,ktere ma velke previsy, vysoko teziste... . ja te nechci zkouset z nemciny, psal jsem to proto, ze v nemcine to lepe zni :roll:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Lion »

m3csl píše:to tukan
ach jo, nevim asi je problem v mem vyjadrovani. ///M znamena Motorsport,vydel jsi nekdy zavody SUV ? :? ja chapu ze automobilka se musi podridit trhu /psal jsem to hned na zacatku/, ale proc tomu dava pismeno M stacilo by jen IS/nebo nove SI/ X5M,M6,M7 to jsou jen obchodni tryky, ale s Motorsportem to nema nic spolecneho, vazne ,ver mi.zaklad motorsportu je rychlost,obratnost,pruznost ... a ne monstrum s 500PS a 2000kg,ktere ma velke previsy, vysoko teziste... . ja te nechci zkouset z nemciny, psal jsem to proto, ze v nemcine to lepe zni :roll:

Moje řeč, cítím to uplně stejně. Je to už moc velký. 8) Ale věřím, že nějakýho fandu si tohle určitě najde. :wink:
petabmw

#30 Příspěvek od petabmw »

u predchozi generace me prislo . oznaceni 4.8is na miste!ele x5M to nejde dohromady.zacinaj plest hrusky s jabkama :twisted: :twisted: :twisted:
tukan

#31 Příspěvek od tukan »

já chápu co chceš říct ale M je hlavně o zábavě a jedno v čem jedeš hlavně že je prdel :D nebo ne?? jako M5 e60 už taky není žádná hračka s 1500 kg a je to fun car tak nevim proč by nemohla bejt zábava s timhle timhle
kosh

#32 Příspěvek od kosh »

Každý pod pojmem zábava vidí něco jiného. Ja jsem jezdil M3 E46 a ted hniju v M3 E92.

S E92 je hodně prdele, ale je cítit ta váha .... a ted mi docela chybí ta hbitost a radost, s kterou E46 měnila směr. Neříkám, že E92 je neohrabaná mrcha, ale oproti E46 je znát rozdíl.

Když s oběma autama projedu stejný úsek tak z nich vylezu stejně vysmátý, ale u každého auta budu mít jiný důvot proč se radovat.
m3csl

#33 Příspěvek od m3csl »

to jsou moje slova kosh a co rikas na E46 M3csl? :D ten zvuk, to je nepopsatelny zazitek :twisted: a ta jizda 8)
John112
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od John112 »

kosh píše:Každý pod pojmem zábava vidí něco jiného. Ja jsem jezdil M3 E46 a ted hniju v M3 E92.

S E92 je hodně prdele, ale je cítit ta váha .... a ted mi docela chybí ta hbitost a radost, s kterou E46 měnila směr. Neříkám, že E92 je neohrabaná mrcha, ale oproti E46 je znát rozdíl.

Když s oběma autama projedu stejný úsek tak z nich vylezu stejně vysmátý, ale u každého auta budu mít jiný důvot proč se radovat.

Dobrý no, se holt někdo má no. :lol:
tukan

#35 Příspěvek od tukan »

to je ale to o čem mluvim i já každý auto má něco do sebe kdyby byli všechny auta stejný byla by to nuda někdo holt rád řádí i mimo silnici na polních cestách a na sněhu atd. a na to potřebuje taky pořádnej pekáč a až vyhraje x5 M dakar budete se taky radovat :wink: :lol:
kosh

#36 Příspěvek od kosh »

m3csl píše:to jsou moje slova kosh a co rikas na E46 M3csl? :D ten zvuk, to je nepopsatelny zazitek :twisted: a ta jizda 8)

CSL je jiná liga ... to už smrdí supersportem :)
petabmw

#37 Příspěvek od petabmw »

nejlepsi svezeni pro me bylo v M3 e30 je to motokara
tukan

#38 Příspěvek od tukan »

ach jo CSL to je sen :cry: nebejt mi to líto tak si udělám rádoby CSL z e36 :D
WinCent

#39 Příspěvek od WinCent »

m3csl píše:ja to nechci hrotit, jen me stve, ze na SUV davaji oznaceni M. Mko je proste coupe Motorsport 8)

tak to by podle tebe dělali zbytečně M5 ky a jsou zbytečný protože to není coupe :?: se prober, co píšeš nedává žádnej smysl :idea: a když jseš u toho jenom coupe a nic jinýho tak e30 kterou máš je v úvozovkách coupe oproti verzi sedan jen proto že to má dvoje dveře stejně tak jako trabant což je potom taky coupe protože je to dvoudvéř, jinak je to stejná krabice jako sedan tzn. beze změny karoserie na rozdíl od e36, e46, e92 který jsou opravdu kupéčka :idea:
m3csl

#40 Příspěvek od m3csl »

WinCent píše:
m3csl píše:ja to nechci hrotit, jen me stve, ze na SUV davaji oznaceni M. Mko je proste coupe Motorsport 8)

tak to by podle tebe dělali zbytečně M5 ky a jsou zbytečný protože to není coupe :?: se prober, co píšeš nedává žádnej smysl :idea: a když jseš u toho jenom coupe a nic jinýho tak e30 kterou máš je v úvozovkách coupe oproti verzi sedan jen proto že to má dvoje dveře stejně tak jako trabant což je potom taky coupe protože je to dvoudvéř, jinak je to stejná krabice jako sedan tzn. beze změny karoserie na rozdíl od e36, e46, e92 který jsou opravdu kupéčka :idea:

to WinCent
koukam,ze se ozval X5, nevim jak jsi na tom po technicke strance WinCent ?
Kazde cupe se odviji od sedanu 8),ale karoserie je uplne jina.
a je potreba, aby sis precetl diskusi od zacatku, pak mozna pochopis o cem se bavime. a jestli prirovnavas trabant k E30,tak je mi te lito :wink:
Motorsport vznikl v polovine 70let a zabival se upravou seriovych vozu BMW.snazili se o to ,aby i obycejny clovek mohl ochutnat trochu adrenalinu,jako piloti zavodnich supersportu. ale postupem casu Mko proste zdegenerovalo a davase na vsechno co ma trochu silnejsi motor a tvrdsi podvozek :cry: a to si myslim ze je spatne. jinak se omlouvam vsem, kterych jsem se nejek dotkl. vice si muzete precist na strankach http://www.bmwpower.cz v sekci /BMW magazin/.
Odpovědět