xxRobertoxx píše:
Tak už to chápu s tím, "ať každý jezdí, jak se mu líbí" , tam u vás na vesnici to tak dělají všichni, nebyla noční, kdy se tam nejelo na nějakou nehodu a věčně s chlastem
Ale to samozřejmě není nic proti tobě
To je ale asi na jiné téma, tak se všem omlouvám.
u nas na vesnici?volee jsme primo sousede statutarniho mesta ostrava:)
no na prajzske (vresina lhoty atd je havarek dost...) ale v tom pripade jsi mel hodne malo nocnich u nas vim o kazde havarce a rozhodne jich nebylo dramaticky moc...nebo vice nez ove nebo jinych mestech...
Speedy píše:M3 3,2 jede 300 i když to chvilku trvá, M5 jede 310
Tak to už musí bejt z pěknýho kopce, na rovině bez větru v zádech E46 M3 290 km/h, E60 M5 320 km/h, víc ani howno.
nj e46 m3 je už pro ty starší povahy,kteří s ní jezdí jen v nedělu na výlet,když nefouká vitr s m3 3,2 si e46 m3 dávám na okruhu jak malí kluky mám to na videjku kdyby něco
Speedy píše:M3 3,2 jede 300 i když to chvilku trvá, M5 jede 310
Tak to už musí bejt z pěknýho kopce, na rovině bez větru v zádech E46 M3 290 km/h, E60 M5 320 km/h, víc ani howno.
nj e46 m3 je už pro ty starší povahy,kteří s ní jezdí jen v nedělu na výlet,když nefouká vitr s m3 3,2 si e46 m3 dávám na okruhu jak malí kluky mám to na videjku kdyby něco
dame race na brne nebo kteremkoli jinem okruhu??velice rad pomerim sily a budu hajit cest e46:)))
plus pridam nabidku na svezeni pri preboru cr v horicich, muzeme jezdit jako safety car a uvidime, jestli e36 nebo e46:)))
Vlasta píše:
dame race na brne nebo kteremkoli jinem okruhu??velice rad pomerim sily a budu hajit cest e46:)))
plus pridam nabidku na svezeni pri preboru cr v horicich, muzeme jezdit jako safety car a uvidime, jestli e36 nebo e46:)))
ikdyz vetsina je vzdy o pilotovi..
No pokud sme se bavili o M3 e46 a ne o CSL ,tak klidně porovnám , Tak mužem zkusit Brněnskej okruh, ten myslim zná každej Ty jezdíš Brněnskej okruh? si pamatuju šedou M3 e46 jsem předjel v kopci . . . .
No pokud sme se bavili o M3 e46 a ne o CSL ,tak klidně porovnám , Tak mužem zkusit Brněnskej okruh, ten myslim zná každej Ty jezdíš Brněnskej okruh? si pamatuju šedou M3 e46 jsem předjel v kopci . . . .
ok, no problem:) budu se velice tesit...na brne mam najezdeno sice skoro nejmene ze vsech okruhu v okoli, ale to je jedno:)mozna ze jsi predjel moji m3, ale ne se mnou za volantem, ja ji mam teprve od konce listopadu...a jinak jsme se na draze asi nepotkali, motorky a auta dohromady davaji jen vyjimecne:)
jaky time mas v brne..?verim, ze diky vaze bude jak pise kosh v primce rychlejsi, nebzybva nez byt o to rychlejsi v jinych segmentech:)
fojtas píše:
ok, no problem:) budu se velice tesit...na brne mam najezdeno sice skoro nejmene ze vsech okruhu v okoli, ale to je jedno:)mozna ze jsi predjel moji m3, ale ne se mnou za volantem, ja ji mam teprve od konce listopadu...a jinak jsme se na draze asi nepotkali, motorky a auta dohromady davaji jen vyjimecne:)
jaky time mas v brne..?verim, ze diky vaze bude jak pise kosh v primce rychlejsi, nebzybva nez byt o to rychlejsi v jinych segmentech:)
Je toto možné? Já si M3 leštím a šetřím bo mě stála pár (hodně) let šetření penízku a tito draci hurá na okruhy a M3 ukaž co umíš Je otázka jak dlouho? Někdy bych to taky rád zkusil, ale tak často jak píšou, nebo jsem pochopil že jezdí, to nemůže sériovému autu (i když je to M3)dělat dobře a proto jsem od tohoto vždy raději upustil. No ale lepší jak kdyby si to chtěli rozdat na D1-to je jasné!!
Ale čerstvě po 30ce a prvním dítěti se na to asi už dívám jinak-blbě co?
Pak dejte vědět, jak to dopadlo
hh si pamatuju jak kamos co mel e46 m3 se seriovejma brzdama rikal ze odjel 4 ostry kola a radsi to zabalil,pac brzdy se ti odporouci velice velice rychle
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:hh si pamatuju jak kamos co mel e46 m3 se seriovejma brzdama rikal ze odjel 4 ostry kola a radsi to zabalil,pac brzdy se ti odporouci velice velice rychle
No myslím že M3 e46 nemá celkově moc dobré brzdy (malé třmeny), na to jaký to má výkon. Neříkám, že to nebrzdí, ale oproti konkurenci v této třídě je to bída.
Tak ja nevim jak e46, ale e36 s dobryma deskama a originalnima kotoucema uplne v pohode pul hodiny v kuse a zadny vadnuti se nekonalo. Jinak jsem najezdil po okruzich dost km a znam hodne lidi, co jezdi s M3 na okruhu v Moste i Brne a nevidim v tom moc velky problem pro tohle auto. Ale nepopiram, ze je pak urdzba nakladnejsi nez jezdeni po okresce, ale abych si koupil M3 nebo jiny sportak a pak si honil ego poskakovanim pred diskotekama, to mi prijde uchylny
xxRobertoxx píše:na tom okruhu to může být taky honění ega ne?
viz: sejdeme se tam a uvidíme jestli je lepší M3 e46 nebo e36
dle mého názoru, je to o egu z určitého pohledu vždy, ale na okruh to patří a je to super zábava. Mka přeci nejsou "jen na nákupy"
přesně tak. Vždy to je o přístupu člověka. Jinak jkdyž bude tepleji a komunikace budou bez sněhu tak se chystáme na eccehomo. Takže vás očekávám taktéž
nelekně te se červené E30 jak proletí mezí váma ne rád se s kamošem daimlerem zajezdím a viz s váma ,,,,, jen na okruhu jsem s M5 E34 3,6+čip proháněl M5 E60 po rovince mě kurva o 3 auta ujel ale sliky 4pístky brzdily tím stylem že zase za ním zavěšen a tak pořád dokola a kam ujela do prcky
no vzdy je to o egu:) ale hlavne je to vzdycky o tom, posunout sve schopnosti dale a verte mi, ze malokdo vi o okruzich to co ja:)prece jen ze dvou kol, ale i tak:) takze hura do toho, pak si clovek treba muze konecne pripadat, ze to skutecne umite!
takze se na vsechny tesim a tesim se i na prvni zkusenost se zadokolkou na okruhu!!