Buď vyhraje nějaký český autobazar nebo dovoz. Nebyl se náhodou někdo podívat na tyhle 2 kousky v autobazaru autobb Mám Prahu torchu z ruky a návštěvu s technikem plánuju až na listopad.
jakoze v M-powerech se moc nevyznam ale uz jenom podle fotek bych nesel ani do jednoho... pokud nekdo zna ten bazar a muze ti ho doporucit dejme tomu ale jinak vime jak to chodi v bazarech.... zkusil bych radeji ten dovoz
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
mazal jsem ti tento dotaz v inzerci a nejaky clovek tam psal at si das pozor na ten autobazar , ,,,, udajne spatna reference , ale pisi jen to co tam dotycny psal....
a jestli muzu nekoho doporucit tak je to klubak ktery ma pekne kousky..... tady bys mohl vybrat dobre
Díky za každou radu. Podle fotek to opravdu není nic moc a holt tomu odpovídá i cena. Vpodstatě hledám něco s cenou do 350 000,- ale jak vidíte z mého výběru tak se nebráním ani lehce poškozeným, ale tam tomu musí odpovídat cena.
Ještě by asi připadalo v ůvahu tohle http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... alozkaFoto
bohemian píše:Díky za každou radu. Podle fotek to opravdu není nic moc a holt tomu odpovídá i cena. Vpodstatě hledám něco s cenou do 350 000,- ale jak vidíte z mého výběru tak se nebráním ani lehce poškozeným, ale tam tomu musí odpovídat cena.
Ještě by asi připadalo v ůvahu tohle http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... alozkaFoto
jako rozpocet bych zrejme navysil jinak te to auto sezere,pokud to bude neopecovavanej kousek...kdyz M5 e39 tak vybirat porad,pred nedavnem to tu bylo rozebirano ve starsim tematu staci pohledat a najdes tam par informaci...
E46 M3 SMG - žlučník
bohemian píše:Díky za každou radu. Podle fotek to opravdu není nic moc a holt tomu odpovídá i cena. Vpodstatě hledám něco s cenou do 350 000,- ale jak vidíte z mého výběru tak se nebráním ani lehce poškozeným, ale tam tomu musí odpovídat cena.
jako rozpocet bych zrejme navysil jinak te to auto sezere,pokud to bude neopecovavanej kousek...kdyz M5 e39 tak vybirat porad,pred nedavnem to tu bylo rozebirano ve starsim tematu staci pohledat a najdes tam par informaci...
No podle mě se dá sehnat něco slušnýho i za 300 000,-. Samozřejmě to chce HODNĚ dobře vybírat. Nejsem zastáncem toho koupit něco zbytečně za víc s vidinou toho, že vyšší cena = zaručeně kvalita. Je tam sice riziko nižšší, ale co si budeme povídat koupit se dá blbě všechno.
No podle mě se dá sehnat něco slušnýho i za 300 000,-. Samozřejmě to chce HODNĚ dobře vybírat. Nejsem zastáncem toho koupit něco zbytečně za víc s vidinou toho, že vyšší cena = zaručeně kvalita. Je tam sice riziko nižšší, ale co si budeme povídat koupit se dá blbě všechno.
jasne to ja nerikam,ale zase jenom s tou cenou bude ta kvalita vyssi ale taky jsou vyjimky ktere potvrzuji pravidlo ale konkretne u tohodle kocaru bych vybiral dosti peclive...
E46 M3 SMG - žlučník
Jen tak mezi reci, tu NEbouranou M5 urcite vynech!!!!!
Nevim jak je to ohledne autobazaru,ale co vim o aute od kamarada,kterej schanel E39 tak na tuhle karu se take koukal primo v tom bazaru a prej neskutecny jakej rozdil je mezi fotkou a realem!!!!
Prej jsou tam hodne mista ktere jsou orezle,aniz by to tady bylo videt a celkove to je podle nej pekne zhuntovane,takze urco pozor a co si osobne ja myslim,tak E39 M5 za 280tis. je holej nesmysl!!!! Toho bych se fakt bal,ucite jak jiz bylo receno,radsi si chvilku jeste setri a porid si neco drazsiho ale urcite 100% spolehlivejsiho nez je toto!!!!
na tu nebouranou ve druhym odkazu jsem se byl podivat asi pred rokem a pul.Driv vypadala jeste celkem slusne.Pak ji nekdo koupil a silene zhuntoval!Stridala se mezi divnym servis ve Vysocanech pak na Libenaku v bazaru a ted je tady u Vystaviste kde maji same hruzy.Jdi od toho auta obloukem!
A ta 3. (sportovnivozy.cz) už je, pokud nekecal, prodaná na Slovensko. Jel jsem s ní, nejela nic moc, mela zkrat v elektrice, talže nefungovalo ovládání sedaček a volantu a "majitel" byl ořetězovanej šmelinář z Plzně.
Udržovanou M5 E39 za dobrý peníze u nás seženej jen dost těžko a rozhodně ne přes bazar.
TOMUHLE BAZARU SE VYHNĚTE OBLOUKEM!!!!!!Z fotek to vždy vypadá pěkně,dokonce i do telefonu naslibujou hory doly a ve skutečnosti tam mají samé vraky.Měl jsem s nima dvakrát špatnou zkušenost a nejen já.
tedkom jsem byl v renocaru a maji tam celkem peknou e39 m5 za 289 000,- je teda hodne pouzivana predchozi majitel to mel jako dalnicni strelu na cestovani po evrope najeto 420tis.
myslim ze lepsi volba nez bbauto zkus se na to cihnout
E46 M3 SMG - žlučník
MattyX píše:tedkom jsem byl v renocaru a maji tam celkem peknou e39 m5 za 289 000,- je teda hodne pouzivana predchozi majitel to mel jako dalnicni strelu na cestovani po evrope najeto 420tis.
jj uz jsem si ji taky vsimnul, 420tis km je dost, ale nadruhou stranu by se dali treba jeste ukecat o fous niz jen diky tem km
MattyX píše:tedkom jsem byl v renocaru a maji tam celkem peknou e39 m5 za 289 000,- je teda hodne pouzivana predchozi majitel to mel jako dalnicni strelu na cestovani po evrope najeto 420tis.
jj uz jsem si ji taky vsimnul, 420tis km je dost, ale nadruhou stranu by se dali treba jeste ukecat o fous niz jen diky tem km
jn ale zase to byl dalnicni korab coz bych rekl ze to netrapil nejak moc nevim...ale zase je to renocar a ne sunt bazar no ale 420 je fakt moc to je recht
E46 M3 SMG - žlučník