Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 E46 SMG DRIFT??

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Whizkyn »

Ahoj mám opět jednu otázečku na M3 E46 a teď na smg. Dá se s smg driftovat? pokud má někdo vlastní zkušenost tak prosím dejte vědět. Děkuji.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

Vlastní zkušenost sice nemám, ale viděl sem už pár videí, kde borci driftovali i s SMG, a nevypadalo, že by jim to dělalo náký problém. :wink:
Deli

#3 Příspěvek od Deli »

tak určitě jsou tu zkušení driftaři, ale driftovat s automatem, resp. s SMG by neměl být problém :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

s SMG uplne vklidu
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Whizkyn »

A je tady někdo kdo má E46 SMG a drfituje s ní, nebo to jsou jen odpovědi z druhý ruky? Děkuji. 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

Whizkyn píše:A je tady někdo kdo má E46 SMG a drfituje s ní, nebo to jsou jen odpovědi z druhý ruky? Děkuji. 8)

jako hobby nebo zavody? Na zavody bych do toho nesel.... precejen to dostava zahul.... jinak jsem s SMG jel a nevidel bych v tom problem obcas si s tim ustrelit.... skoro jako v manualu.... rozhodne lip nez automat
Lion
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lion »

RuDoSh píše:
Whizkyn píše:A je tady někdo kdo má E46 SMG a drfituje s ní, nebo to jsou jen odpovědi z druhý ruky? Děkuji. 8)

jako hobby nebo zavody? Na zavody bych do toho nesel.... precejen to dostava zahul.... jinak jsem s SMG jel a nevidel bych v tom problem obcas si s tim ustrelit.... skoro jako v manualu.... rozhodne lip nez automat

Přesně jak píše Rudosh, pokud vyloženě hledáš E46 M3 na driftování v soutěžích, tak bych asi volil manual, ale pokud chceš driftovat jen občas, když tě to chytne, tak nevidím důvod proč bys nemohl pořídit Mko s SMG. :wink:
Wertheim

#8 Příspěvek od Wertheim »

Problém je asi řazení přímo v boku ne? To si neumím představit..
Speedy myslím měl v M3 E36 SMG a vyhodil ho, právě kvůli driftům.. ten ti o tom asi řekne víc..
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RuDoSh »

Wertheim píše:Problém je asi řazení přímo v boku ne? To si neumím představit..
Speedy myslím měl v M3 E36 SMG a vyhodil ho, právě kvůli driftům.. ten ti o tom asi řekne víc..

tak asi bude trochu rozdil v SMG u M3 e36, M3 e46 a M3 CSL (kde asi problem nebude, pri rychlosti razeni)..... ale nevim.... neni problem zadat na youtube M3maniac CSL a nejake boky s SMG najdes :-)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Jj, SMG v e36 neni uplne vhodny, ale u e46 se to razeni chova super rychle. Nevyhoda je, ze na zavodni urovni musis pouzivat hydraulickou rucku, ktera ti zadni kola uplne zastavuje a tim padem ti chipne motor. u manualu musis zmacknout spojku, coz u SMG nejde. Ale treba se to da resit nejak jinak :ja_nic:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Wertheim píše:Problém je asi řazení přímo v boku ne? To si neumím představit..

SMG sice v aute bylo a slo ven, ale nakonec se s autem nedriftuje, jezdim s nim do prace :lol:
Wertheim

#12 Příspěvek od Wertheim »

Speedy píše: ale nakonec se s autem nedriftuje, jezdim s nim do prace :lol:

Což vyjde uplně nastejno :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Wertheim píše:
Speedy píše: ale nakonec se s autem nedriftuje, jezdim s nim do prace :lol:

Což vyjde uplně nastejno :D

No, dostava vic zabrat podvozek na tech ceskych cestach, ale zbytek auta je usetren. Prekvapive jezdim mesto za 13,1l/100km, coz je o 5litru mene, nez mam v papirech :-)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od matal Moderátor »

Z mích zkušeností se 330i e46 SMG je nevyhovující z jednoho důvodu, že tě převodovka nepustí do omezovače a sama si přeřadí na další kvalt..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
BMWE60

#15 Příspěvek od BMWE60 »

Rád bych přidal svůj názar na SMG,mám E46 SMG-F1 co se týká toho že si to samo přeřadí na další kvalt a nejde to vytočit tak to není pravda.Při režimu SPORT tam vždy zůstane rychlost jakou tam máš.Za druhé co se týká driftu tak se motor při zablokování ruční brzdou nikdy neudusí jelikož Ti sám odřadí o nižší kvalty až na jedničku.

To je moje zkušenost jako obyčejného kozumenta M3 8)
Pista

#16 Příspěvek od Pista »

No nevim. Jako SMG na drifty se dá, ale zkoušel jsem to a co se týče toho chcípání tak když jsem to zkoušel na plácku na BIGu a měl jsem tam dvojku, hodil jsem to do boku, přetočil jsem se a jak jsem se zastavil na místě tak to nestačilo vyřadit a motor chcípnul... Stalo se mi to 2x, ale nevim přesně kde je chyba.... :?
Odpovědět