přemýšlím o přestavbě obyčejné e30 na e30 M3, nevíte, kde by se dalo všechno sehnat? před nějakou tou dobou se tu objevil odkaz do německa pro celý set za cca 1500EUR. Já nemůžu sehnat nic co by za něco stálo. díky za typy
pepam3 píše:přemýšlím o přestavbě obyčejné e30 na e30 M3, nevíte, kde by se dalo všechno sehnat? před nějakou tou dobou se tu objevil odkaz do německa pro celý set za cca 1500EUR. Já nemůžu sehnat nic co by za něco stálo. díky za typy
to jako bodykit nebo o cem je rec? vzdyt uz jen samotna kastle je uplne jina, je to cele nesmysl..
skus http://www.e30.cz ve foru tam se tedka o tom nekdo bavil...davali tam odkaz na nejaky slovensky stranky kde ten kit delaji...ale bez zadniho narazniku nejak nvm...zkus pohledat tam
kosh píše:klasická E30 a M3 E30 mají jinou kastli. Nehádej se a bud slušný prosím
to se lehko řekne ale už jsi neřekl v čem aspoň mě by to hodně zajímalo
popiš mi to prosím díky moc já jsem myslel že se kromě blatníků a zadního okna a kufru neliší
souhlasím, omlouvám se za neslušnost e30 s m3 dle mého názoru má jiné nárazníky,blatníky, zadní sloupek který je doladěn s klasickou střechou, a má vyšší kapotu-víko kufru. v tom nevidím problém, to by snad mohlo při troše dobré vůle všechno pasovat na obyč. kde máme nějakého majitele krásného kusu minulosti ať nám poradí?
Mam jednu doma prijet se podivat a uvidis ze M3 E30 ma shodnou jen predni kapotu,svetla to je asi tak vse kdyz nebudu resit detaily. zavolej jsem z C.BUD. 774250376
Wendys má pravdu.
Ješte budeš potřebovat motor, nápravy, řízení a spoustu dalších dílů, tak prosím nebastli a nech si originál E30, nebo kup originál M3 E30.
nezbývá mi nic jiného než věřit. ale měl jsem možnost jednu takovou ,, repliku koupit" a vzhledevě byla k nerozeznání,ale je pravda, že nevím co vše tam bylo originál. nezbývá, než došetřit a koupit. originál. ty o nějaké víš?
pepam3 píše:nezbývá mi nic jiného než věřit. ale měl jsem možnost jednu takovou ,, repliku koupit" a vzhledevě byla k nerozeznání,ale je pravda, že nevím co vše tam bylo originál. nezbývá, než došetřit a koupit. originál. ty o nějaké víš?
Mrkni tady na foru, jedna je v bazarku a treba sleva 50% behem mesice ti bude motivaci..
..jinak ke tvemu zpusobu vyjadrovani a znalostem, ktere cti m3 v tvem nicku se radeji nebudu vyjadrovat