Je par variant pred kompresorem. Vacky a programovatelna ridici jednotka. Ted mi rikal Mates o nejaky za 10k + rychlou lambdu za 10k. Ale co to bylo za znacku, si nepamatuju. Ale vic jak 360koni bych bez kompletniho prekuchani asi nedoufal...
Speedy: Mno údajně už v téhle M3 ostřejší vačky jsou.. ale bez brzdy to nepoznám..
Každopádně hoď link na tu CPU a Lambdu..
Jinak mimochodem R. Šenkýř nabízí úpravu na 425PS..
Mění se písty, vačky, klika, ojnice, celá elektonika včetně kabeláže atd.. taky si nedělám iluze o ceně.. mohla by bejt klidně větší než celý auto..
Speedy: Mno údajně už v téhle M3 ostřejší vačky jsou.. ale bez brzdy to nepoznám..
Každopádně hoď link na tu CPU a Lambdu..
Jinak mimochodem R. Šenkýř nabízí úpravu na 425PS..
Mění se písty, vačky, klika, ojnice, celá elektonika včetně kabeláže atd.. taky si nedělám iluze o ceně.. mohla by bejt klidně větší než celý auto..
425 koní...to je motor, který vydrží při velmi pečlivém zacházení 30 000 km do toho bych šel určitě
no neni to tak dlouho, cos tu jednu M3 s necim podobnym nabizel .-) takze zkusenosti mas, kdyz nic jineho tak s efektem spatne odstineneho vzduchoveho filtru
Hanz píše:no neni to tak dlouho, cos tu jednu M3 s necim podobnym nabizel .-) takze zkusenosti mas, kdyz nic jineho tak s efektem spatne odstineneho vzduchoveho filtru
No vždyť to říkám, že kdyř to hučí tak to v člověku vzbuzuje dojem 50 koní navch
njn, tak to moje sání je se zárukou vrácení penez, pokud nebude nárůst výkonu (samo je podmínkou řádná montáž a správné umístění filtru, bez toho to je k ničemu)
Hanz píše:njn, tak to moje sání je se zárukou vrácení penez, pokud nebude nárůst výkonu (samo je podmínkou řádná montáž a správné umístění filtru, bez toho to je k ničemu)
Však ja ti věřím. Proto jsem to tady taky napsal.
BTW: co víko diferáku?