Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 M3 3.0/3.2 podvozek
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mě s jakým podvozkem jste maximálně spokojený.Uvažuju časem o novém podvozku a napadá mě zatím nastavitelný podvozek od KW Suspensions VARIANTA 2. Jsou zde i jiní výrobci jako H&R, Weitec, ale nejsu si jist jestli je to to pravé ořechové. 

- Přílohy
-
- kw_podvozky_002.jpg (8.97 KiB) Zobrazeno 10794 x
-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:3nge píše:JFK píše:do tehle cenove relace bych kupoval KW, HR, Bilstein apod... urcite ne Koni, Supersport a podobne low znacky...
jj Koni je vylozene low end znacka ....staci jen kouknout na jejich web a je to hned videtjako provokace dobry
ty mas na aute Koni za 12.000,- vid
spis jde o to , ze sem delal v TUVu , holt nemuze bejt kazdej pseudoracer
3nge píše:JFK píše:3nge píše:[quote="JFK"]do tehle cenove relace bych kupoval KW, HR, Bilstein apod... urcite ne Koni, Supersport a podobne low znacky...
jj Koni je vylozene low end znacka ....staci jen kouknout na jejich web a je to hned videtjako provokace dobry
spis jde o to , ze sem delal v TUVu , holt nemuze bejt kazdej pseudoracer[/quote]
asi tak .. Koni nejsou spatny .. mel sem je na aute a fungovali dobre .. nehlede na to, ze Koni dela i pro KW
LOPOLO píše:3nge píše:JFK píše:[quote="3nge"][quote="JFK"]do tehle cenove relace bych kupoval KW, HR, Bilstein apod... urcite ne Koni, Supersport a podobne low znacky...
spis jde o to , ze sem delal v TUVu , holt nemuze bejt kazdej pseudoracer[/quote]
asi tak .. Koni nejsou spatny .. mel sem je na aute a fungovali dobre .. nehlede na to, ze Koni dela i pro KW[/quote]
lambo taky patri pod koncern a je trosku jiny nez golf

-
- Kontaktovat uživatele:
lupik píše:LOPOLO píše:3nge píše:[quote="JFK"][quote="3nge"][quote="JFK"]do tehle cenove relace bych kupoval KW, HR, Bilstein apod... urcite ne Koni, Supersport a podobne low znacky...
asi tak .. Koni nejsou spatny .. mel sem je na aute a fungovali dobre .. nehlede na to, ze Koni dela i pro KW[/quote]
lambo taky patri pod koncern a je trosku jiny nez golf

asi to same si rekli soudruzi u KW a zacli vyrabet Weitec...
LOPOLO píše:lupik píše:lambo taky patri pod koncern a je trosku jiny nez golf
jo, presne tak .. takze bych se asi vic nez na znacku zameril na parametry .. Proto asi neni uplne spravny rict, ze Koni je obecne sracka ..
resilo se tu ze si chce koupit KW var.2... a v teto cenove relaci jsem doporucil to co jsem doporucil, nebo ty by jsi si radeji koupil za 30 tis Koni nez KW?

-
- Kontaktovat uživatele:
cau..kdyz uz je tady tohle tema,tak mi nekdo poradte,kde sehnat podvozek na M5 e34..na m3 je vsude vsechno,ale na moje auto se nic nevyrabi...nasel jsem jeden za 50litru a to se mi zda docela mooc . ve predu nejde menit mcperson..musi tam jit pouze pruzina a nejakej tlumic..na zadku mam ja osobne koni od pseni..nivo uz je vyrazene
dik za radu
dik za radu
JFK píše:LOPOLO píše:lupik píše:lambo taky patri pod koncern a je trosku jiny nez golf
jo, presne tak .. takze bych se asi vic nez na znacku zameril na parametry .. Proto asi neni uplne spravny rict, ze Koni je obecne sracka ..
resilo se tu ze si chce koupit KW var.2... a v teto cenove relaci jsem doporucil to co jsem doporucil, nebo ty by jsi si radeji koupil za 30 tis Koni nez KW?
To asi ne, z toho co jsem znal me prislo KW2, jako mnoha jinejm idealni reseni. Neznam srovnatelnej produkt od Koni.
mam bilstein B16-PSS9 a max spokojenost
http://www.bilstein.de/cms_website/deut ... odukt_id=2
http://www.bilstein.de/cms_website/deut ... odukt_id=2