...
 ...Tak jsem taky myslel trošku pohnout s touto sekcí
 A taky třeba domluvit nějakou vyjížďku....
  A taky třeba domluvit nějakou vyjížďku.... pravděpodobně tuším jaké stránky máš na mysli, ale tyto nejsou oficiálními stránkami a nikdy už ani nebudou..
  pravděpodobně tuším jaké stránky máš na mysli, ale tyto nejsou oficiálními stránkami a nikdy už ani nebudou.. 
 vítán je myslím každý a na každé motorce, kdo se chová slušně, nemachruje a při vyjížďce neohrožuje ostatní.. prostě pohodáři..
 vítán je myslím každý a na každé motorce, kdo se chová slušně, nemachruje a při vyjížďce neohrožuje ostatní.. prostě pohodáři.. 
aha, tak to bude onoeagle píše:to jsou jedinné oficiální stránky klubu..!!pravděpodobně tuším jaké stránky máš na mysli, ale tyto nejsou oficiálními stránkami a nikdy už ani nebudou..

ono takovahle podobna zima uz dlouho nebyla, ale treba bude dobreeagle píše:co se týče datumu, je po dlouhé roky stále stejné a z nás, co tam jezdíme - na motorce - si nikdy nikdo nestěžoval.. je zajímavý, že jedeš autem a vadí Ti to..vítán je myslím každý a na každé motorce, kdo se chová slušně, nemachruje a při vyjížďce neohrožuje ostatní.. prostě pohodáři..
 a osobne mi to nevadi, ale vim, jaky to bylo, kdyz sem mel jeste moto a jezdil sem z nutnosti v prosinci v mrazech a byla to fakt sranda, tak sem myslel na ostatni
 a osobne mi to nevadi, ale vim, jaky to bylo, kdyz sem mel jeste moto a jezdil sem z nutnosti v prosinci v mrazech a byla to fakt sranda, tak sem myslel na ostatni 
 a vpravo Killca
 a vpravo Killca