Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Plasti Dip

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Já bych to někdy klidně místo folie zkusil a tak jsem i hlasoval, ale říkám stejně ten mat na mě působí nepřirozeně (vč. folií) a auto má být naleštěný.

Taky s tou odolností, zatím jsem se setkal se stavem, že to šlo rýhovat a sloupnout nehtem.
GubaXan

#22 Příspěvek od GubaXan »

a s timto jste se někdo setkal ?:) dost zajimave

https://www.youtube.com/watch?v=pKuXyeA ... ded#at=232
Andre

#23 Příspěvek od Andre »

Stříknul jsem si černým matným dipem kola na zimu a vypadá to fakt dobře.
GubaXan

#24 Příspěvek od GubaXan »

Andre píše:Stříknul jsem si černým matným dipem kola na zimu a vypadá to fakt dobře.

sprejem?
Filozof

#25 Příspěvek od Filozof »

toto se líbí mě ....sakra jak to udělat ???

http://www.youtube.com/watch?v=blEI-64G6ZM

To je barva ?
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Fatal Design »

Filozof píše:toto se líbí mě ....sakra jak to udělat ???

http://www.youtube.com/watch?v=blEI-64G6ZM

To je barva ?

To je reflexní vinyl : http://www.illumaglowusa.com
Filozof

#27 Příspěvek od Filozof »

To vypadá brutálně luxusně ....jen pěknej uměleckej výtvor a aby to policie nepokutovala a chci to hned... 8) :D

kdo se toho ujme první ?
třeba na kolo či oblečení v noci pro bikery super.

http://www.tvorilci.cz/1673-barvy-svitici-ve-tme
GubaXan

#28 Příspěvek od GubaXan »

Filozof píše:To vypadá brutálně luxusně ....jen pěknej uměleckej výtvor a aby to policie nepokutovala a chci to hned... 8) :D

kdo se toho ujme první ?
třeba na kolo či oblečení v noci pro bikery super.

http://www.tvorilci.cz/1673-barvy-svitici-ve-tme

tohle jsem viděl - a je to dip fosforovy... Zatim v ČR co ja vim je to novinka a tprve se to sem začne dovažet (jak mi bylo řečeno)
ale pokud s tim začneme,tak tohle mit budeme :)
Andre

#29 Příspěvek od Andre »

GubaXan píše:
Andre píše:Stříknul jsem si černým matným dipem kola na zimu a vypadá to fakt dobře.

sprejem?
Ano sprejem. Na kola naprosto dostačující.
honzapustik

#30 Příspěvek od honzapustik »

Mně se mat líbí a hodně. I ta cena mi přijde přijatelná.
DWXak

#31 Příspěvek od DWXak »

Mě se líbí mat jak na kterym autě... na těch novejch M5tkách, GTRkách a těhlě autech je ten černej mat hroznej kýč... jakej bude vzorník barev? protože co jsem tak koukal na to co se zatím prodává u nás, tak to moc pestrý není a asi bych si nevybral.
MACEK

#32 Příspěvek od MACEK »

GubaXan píše:
MACEK píše:a jak je to s tím naleptáváním laku? slyšel sem že to někomu úplně zničilo lak na kolech.

a určitě to byl pasti dip? Ne nějaka sra... ze spreje anebo folie?

To vim, že by se mohlo stat,ale od dipu .... to jsem nikdy neslyšel

to netusim, pise ze asi original tak tezko rict... asi uprostred jsou nejake fotky kol
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... p&start=30
GubaXan

#33 Příspěvek od GubaXan »

Andre píše:
GubaXan píše:

sprejem?

no ten sprej je spiše jen tak na okrasu,ale aby to něco vydrželo,musi se to dělat jinak .)

Tady na ukazku-typek si trochu zalital a měl to taky sprejem, což je jedno,přestřikat a ma to zase pěkny,ale POZOR!!! Sprej se tam přilepil a měl docela srani to odčistit :) to je ten hlavni rozdil. DIP by se strhnul celkem a bylo by to.
Jiny zase už ma naježfěno přes 25 000 s dipem na kolech a v poho(ale zase to neni sprej )
Přílohy
Snímek obrazovky 2013-12-17 v 15.30.01.png
Snímek obrazovky 2013-12-17 v 15.30.01.png (85.36 KiB) Zobrazeno 4676 x
GubaXan

#34 Příspěvek od GubaXan »

DWXak píše:Mě se líbí mat jak na kterym autě... na těch novejch M5tkách, GTRkách a těhlě autech je ten černej mat hroznej kýč... jakej bude vzorník barev? protože co jsem tak koukal na to co se zatím prodává u nás, tak to moc pestrý není a asi bych si nevybral.

Barvy by byly ruzne - jak mat,tak i metaliza a taky i fosfor,ktery dokaže sviti t až 12 hodin ve tmě….

Ale zatim se to tprve všechno domlouva,takže zatim nic :) ale vy přeci nespěchate,takže až to bude, určitě sem hodim info a ceny :) ale nejdřiv to udělam na svym autě :)
Andre

#35 Příspěvek od Andre »

GubaXan píše:
Andre píše:
GubaXan píše:[quote="Andre"]Stříknul jsem si černým matným dipem kola na zimu a vypadá to fakt dobře.

sprejem?

no ten sprej je spiše jen tak na okrasu,ale aby to něco vydrželo,musi se to dělat jinak .)

Tady na ukazku-typek si trochu zalital a měl to taky sprejem, což je jedno,přestřikat a ma to zase pěkny,ale POZOR!!! Sprej se tam přilepil a měl docela srani to odčistit :) to je ten hlavni rozdil. DIP by se strhnul celkem a bylo by to.
Jiny zase už ma naježfěno přes 25 000 s dipem na kolech a v poho(ale zase to neni sprej )[/quote] Asi to nebyl ten pravý PlastiDip. Já to mám na autě už pár měsíců, jezdím s tím občas i 200+, vždy umývám na vysokotlaké ruční wap a drží to pořád krásně. Co tomu vadí je benzín a ředidla. Jinak nic.
Kail

#36 Příspěvek od Kail »

Mně by zajímalo co to vydrží.Na offroad asi blbost co?Líbí se mi to ve smyslu docela snadný opravitelnosti a nízký ceny,ale zase jestli to strhne každá větvička tak bych to na autě neměl po první vyjížďce... :?
GubaXan

#37 Příspěvek od GubaXan »

Kail píše:Mně by zajímalo co to vydrží.Na offroad asi blbost co?Líbí se mi to ve smyslu docela snadný opravitelnosti a nízký ceny,ale zase jestli to strhne každá větvička tak bych to na autě neměl po první vyjížďce... :?

to už ti neřeknu :) dival jsem se na videa a docela to drži na off roadech,ale zase zaleži kdo jak jezdi .)
Rady523i

#38 Příspěvek od Rady523i »

jaka by byla cena na e39 , mam ji černou ale chtěl bych nějak ochranit lat od kaminků a kdyby byla černa mat , musí se něco měnit v TP nebo nemusí nic hlásit diky Rady 523i
GubaXan

#39 Příspěvek od GubaXan »

Rady523i píše:jaka by byla cena na e39 , mam ji černou ale chtěl bych nějak ochranit lat od kaminků a kdyby byla černa mat , musí se něco měnit v TP nebo nemusí nic hlásit diky Rady 523i

zatim ti cenu řict nemohu - jak jsem psal vyše.

jinak v TP se musi provest změna na počkani za 200kč.
m4zzy

#40 Příspěvek od m4zzy »

Já osobně jsem o tomhle nikdy neslyšel až v tomto topicu a díval jsem se na youtube a na stránky dipyourcar.com a docela mě to naujalo a já bych možná zájem i měl. Co jsem se díval tak na e36ku a podobná auta to vyjde u jiných firem kolem 13-15 tis takže pokud bys to delal za 8 tak bych se toho nebál :) Takže já jsem pro a až něco bude tak bych rád viděl nějaké výsledky a info ;)
Odpovědět