Nedávno jsem pořídil E39, a zbyla mi tu E36 318 IS, kterou jsem zde inzeroval, ale neprodala se. Jde o limitku bmw motorsport, dakargelb, sedan. Než jí nechaz za 60 tis, tak jsem si jí radši nechal.
Vrtá mi teď hlavou - dá se s tímto motorem nějak laborovat , co se týče výkonu? Nechci do toho cpát peníze typu 100 tis, ale něco bych obětoval.
200 koní z toho asi nedostanu, ale když to má sériově 140, a já bych se dostal třeba na 170, byl bych spokojenej.
Nechci to na běžné ježdění, jen na občasné vyblbnutí někde na letišti, spálit pár gum a předjet nějakej 6ti hrnek

Turbo by se mi líbilo, ale když jsem se zde na fóru dočetl, že by zástavba turba vyšla cca na 150 tis, tak jsem to zavrhnul.
Jak je na tom kompresor nevim.
Kazdopadne me napadlo, co do toho dat "nitro,nitrous oxid, NOS.."?
Set se dá koupit kolem 15 tis, což bych dal, a na můj účel se to zdá být dobré.
Moc jsem o tomto systému toho zde nenašel, tak kdyby mi někdo k tomu něco řekl byl bych rád..
Chtěl bych snížit hlavu, sání, výfuk.. bude potřeba upravit i řídící jednotka? Pokud ano, tak kde?
Jsem ochotný podstoupit riziko destrukce motoru, nebo když ten motor vydží třeba "jen" 40 tis, tak jsem spokojenej ..
Sice je to krásné auto, ale co s tím ..