Dál bych se rád zeptal, zda tu máte nějaké osvědčené klubové servisáky, z Prahy nebo okolí, chtěl bych jezdit k někomu, kdo rozumí a zná specifika BMW a je šikovnej.
Díky moc za odpovědi

Takže jelikož jsou to origo kola BMW, asi bych se měl obrátit přímo na zastoupení, ne? To jsem zvědavej, jak se budou tvářit, protože pro ně bude e36 stará plečka nehodná pozornosti
  Takže jelikož jsou to origo kola BMW, asi bych se měl obrátit přímo na zastoupení, ne? To jsem zvědavej, jak se budou tvářit, protože pro ně bude e36 stará plečka nehodná pozornosti   Vím jak se tvářili v Audi, když jsem tam přijel se 6 let starou služební Audi A8L 4,2 TDI V8
  Vím jak se tvářili v Audi, když jsem tam přijel se 6 let starou služební Audi A8L 4,2 TDI V8   Že ten zápis nebude úplně zadarmo je mi jasné, ale pořád se to podle mě vyplatí, než případné pokuty nebo dokonce problémy s pojišťovnou, v případě nějaké události...
  Že ten zápis nebude úplně zadarmo je mi jasné, ale pořád se to podle mě vyplatí, než případné pokuty nebo dokonce problémy s pojišťovnou, v případě nějaké události... Pak je totiž ještě možnost to auto koupit i bez těch kol (prodávájící to nabízí), ale jednak se mi ty kola líbí, a upřímně řečeno, abych někde kvůli typovému listu kupoval funglovky, na to nemám....
  Pak je totiž ještě možnost to auto koupit i bez těch kol (prodávájící to nabízí), ale jednak se mi ty kola líbí, a upřímně řečeno, abych někde kvůli typovému listu kupoval funglovky, na to nemám....na alcaru jsou ty typový listy ke stažení...fugass1 píše:No tak zeptám se rovnou, je tu někdo kdo by třeba nějaký typový list na 18 kola na e36 měl a byl by ochotný mi ho za příspěvek na pivo naskenovat a poslat mailem?Pak je totiž ještě možnost to auto koupit i bez těch kol (prodávájící to nabízí), ale jednak se mi ty kola líbí, a upřímně řečeno, abych někde kvůli typovému listu kupoval funglovky, na to nemám....
 Auto jsem nakonec nekoupil, protože v rozporu s tím jak vypadalo na fotkách a jak bylo prodávajícím vychvalováno, jsem po ujetí 300km (jedna cesta) s penězi v kapse zjistil, že je to polovrak. Koupil jsem nakonec úplně jiný kousek od jiného člověka.......
 Auto jsem nakonec nekoupil, protože v rozporu s tím jak vypadalo na fotkách a jak bylo prodávajícím vychvalováno, jsem po ujetí 300km (jedna cesta) s penězi v kapse zjistil, že je to polovrak. Koupil jsem nakonec úplně jiný kousek od jiného člověka.......