Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Replika BBS-Dare LM
-
-
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
porad neni jasny za jake situace se to stalo , jestli auto udelalo deset salt a pak dopadlo na kola nebo proc vlastne... asi nejel po silnici netrefil diru a najednou se neoddelil stred od limce...BMWIIIPower píše:Spíš jde o to,jak se to kolo na 1. fotce rozpadlo...a límec netknutý (nekopnutý)Jste nikdy neviděli nakopnutý disk?šiška,nebo po obvodu praskne,ale že by se takhle rozpadlo...MattyX píše:taky by to chtelo vedet za jake situace se to stalo ... ale todle je vymeteni otevrenyho kanalu apod...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Znova:tady ten límec nevypadá poničenej...to vypada spíš jako by jen jel zatáčkou a kolo se rozlouplo...a zadním pak ve smyku do něčeho vrazil..KDYŽ UŽ JSME U TĚCH TEORIIroman320 píše:Jenom tak pro srandu se to kolo asi nerozleteloNeco takovyho se povedlo kamosovy s origo alpinama tak ze vyletel ze zatacky zadkem napred pres patnik asi ve 120, byla to prava zatacka a presne takhle dopadlo pravy zadni kolo:)

-
Tak ve velký rychlosti to určitě nebylo,natož pak salta,zcela utržené kolo zůstalo totiž v podběhu..Dejme tomu,že najel příčně na obrubák,zadní kolo by tomu odpovídalo,ale co to přední?Jak je kurva možný,že se takhle rozpadne...MattyX píše:porad neni jasny za jake situace se to stalo , jestli auto udelalo deset salt a pak dopadlo na kola nebo proc vlastne... asi nejel po silnici netrefil diru a najednou se neoddelil stred od limce...BMWIIIPower píše:Spíš jde o to,jak se to kolo na 1. fotce rozpadlo...a límec netknutý (nekopnutý)Jste nikdy neviděli nakopnutý disk?šiška,nebo po obvodu praskne,ale že by se takhle rozpadlo...MattyX píše:taky by to chtelo vedet za jake situace se to stalo ... ale todle je vymeteni otevrenyho kanalu apod...
-
- Sweden
- Klubové ID: 2669
bože to je jako stavět z hovna
víte snad někdo co se stalo,to kolo určitě nevzalo klasickou českou díru a tím pádem vzniklo toto.To téma jsem na vw klubu přečetl už dříve,ale nikdo tam ty repliky nemá aby mohl poreferovat z vlastní zkušenosti,pouze někdo vygoogloval pár obrázků a všichni se z toho podělali.Mimochodem jsem psal dovozci,bohužel mi ještě neodepsal takže mám holt smůlu a tyto pěkné kolesa za třetinovou cenu orig.mít asi nebudu. 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
Proč tak složitě,když se valí na aukru a za DESETINU ceny originálůSweden píše:bože to je jako stavět z hovnavíte snad někdo co se stalo,to kolo určitě nevzalo klasickou českou díru a tím pádem vzniklo toto.To téma jsem na vw klubu přečetl už dříve,ale nikdo tam ty repliky nemá aby mohl poreferovat z vlastní zkušenosti,pouze někdo vygoogloval pár obrázků a všichni se z toho podělali.Mimochodem jsem psal dovozci,bohužel mi ještě neodepsal takže mám holt smůlu a tyto pěkné kolesa za třetinovou cenu orig.mít asi nebudu.
http://auto.aukro.cz/alu-kola-18-5x120- ... 15503.html