Zdravím, pustil jsem se do předělání podsvitu interiéru v mém compaktu a jediné co mi chybí vyřešit je podsvícení ovládání topení. Jsou to 3 plastová kolečka která po nasvícení jakýmkoliv zdrojem světla svítí oranžově a já bych chtěl docílit toho, aby mi to svítilo modře. Tak se chci zeptat, jestli s tím nemá někdo zkušenost, popřípadě nějaká altenativa... Díky za pomoc.
Zkus je otočit a seškrábat tu vrstvu, která tam je. Je to vlastně folie, která ti dělá tu oranžovou barvu. Pak to podsvítíš barevnou žárovkou jak je libo. Takhle to fungovalo na e36 na budíkách. Jestli má compact něco jiného, to nevím.
Kdyz sem delal interier z karbonu taky sem daval vsude modry sviceni kup si svetelnou folii v hudobninach a vyrez si to podla nej, dalej sprav malu rolicku a navlec ju na tu malicku ziarovku a mas vystarane, mne to sviati uzasne, BC, klima, stelovaniesvetiel, zapinanie svetiel
Mam doporuceni od clena klubu aby som zo dal sem /jpeg.cz/ tak vytvorim moj adresar a dam tam fofo vsetkeho co som delal na mazlikovy, interier, vyfukovu sustavu atd!!!
Panove dnes sem se vratil ze sluzebky, komu sem jeste foto nezaslal tak posilejte RP s emailom. Taky budou vsechny foto na POKECI kdo bude mit zajem dam heslo!