Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 rafičky z budíku

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Afri

#21 Příspěvek od Afri »

ty tonovaci spreje jsou dobra vec.. dokonce je aji relativne siroka skala, takze se da aji vychytat primo barva jakou ma M3.. resp. jakou vy sami chcete. a sehnat se daj relativne dobre :)
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Keviiin »

víš konkrétní spray přesný odstín,,??
Afri

#23 Příspěvek od Afri »

vubec ne, ale zitra skocim kouknout.. tusim ze nejaky primo co bude vypadat jak M cervena bude... BTW, nevi nekdo, kde se daji sehnat chromovany ramecky kolem budiku? Sice je to od tematu, ale kdyz uz je zabehla konverzace....
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Keviiin »

Afri... http://www.kopacek.cz 500 plus poštovný.... když už to budeš obědnávat tak si obědnej ktomu i carbon podklad budíků já to mám a jeto peckovní pravý karbon vypadá to úžasně k tomu bych chtěl jeste ne chromovany ale broušený hliník rámečky budíků a červené radoby M3 ručičky..to by bylo nádherný O:-)
Afri

#25 Příspěvek od Afri »

Keviiin píše:Afri... http://www.kopacek.cz 500 plus poštovný.... když už to budeš obědnávat tak si obědnej ktomu i carbon podklad budíků já to mám a jeto peckovní pravý karbon vypadá to úžasně k tomu bych chtěl jeste ne chromovany ale broušený hliník rámečky budíků a červené radoby M3 ručičky..to by bylo nádherný O:-)

dik za radu.. vypada to zajimave.. nerikam, ze na seriovy e36 je byt jen neco spatneho, ale takovehle veci z ni postupne delaj dokonalyho krasavce..
Mateo

#26 Příspěvek od Mateo »

Když už je tu ta přístrjovka-začíná se mi trhat ten papír na kterém jsou natisknuty tachometr,otáčkoěr atd....Nevíte zda se to dá někde koupit a nebo spíše stávající opatrně přilepit nazpátek?
mequi

#27 Příspěvek od mequi »

třeba tohle: http://tuning.autodoplnky.cz/kp-sport/p ... bm-s466155
ale jsou i jiné. Já jsem kupoval bílé, ale už nevím kde. Zkus pohledat. Na netu je toho hafo.
http://tuning-individual.cz/eshop/indig ... 2_677.html

A jestli nejsi na změnu vzhledu budíků připraven, tak zkus bazar a kup jiné origo.
stenlie
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od stenlie »

úplně klasický sprej na brzdový třmeny červený, uchošťoury místo štětce :-D dělal jsem to na E30 a výsledek byl skvělý navíc se dostanete i pohodlně na ekonoměr a jde to krásně měl jsem to v kombinaci s rámečkama kolem budíků fungovalo to skvěle dohodím foto jestli najdu
stenlie
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od stenlie »

Obrázek

Obrázek
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Fatal Design »

Měl bych snad mít brzo jedny originál červené ručičky z eMkové (3.2) přístrojovky, ale bez ekonoměru (teploty oleje) ... tak kdyby někdo chtěl, můžeme se nějak domluvit ...
vonderka
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od vonderka »

jak to tedy udělat na E36?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ty ručičky se dají koupit na ebay.
Odpovědět