Jinak -30/00 je pro mě naprosto ideální, nechci to úplně k zemi kvůli 18", ale předek prostě dolu musí a zároveň už nechci do toho auta sypat 15k za podvozek a kupovat za 8čku JOM/SUPERSPORT se mi moc nechce
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pružiny
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
No ono právě že na někerejch webech mají u těch weiteců napsáno, že připoužití na mtech podvozek bude reálné snížení o 2cm nižší, jenže zase doporučený max snížení na ser. tlumič je -40, max -45mm,pak tam pružina je volné a lítá.... ale nevím, jak je to u mtech tlumičů, pokud jsou vůbec jiné......prostě v tom mám bordel a nerad bych koupil něco, co mi bude k hovnu, tak se radši zeptám, prodejcům sem jíž psal,ale zatím bez odpovědi a docela pochybuju, že to oni budou vědět, pokud vůbec odepíšou 
Jinak -30/00 je pro mě naprosto ideální, nechci to úplně k zemi kvůli 18", ale předek prostě dolu musí a zároveň už nechci do toho auta sypat 15k za podvozek a kupovat za 8čku JOM/SUPERSPORT se mi moc nechce
-
chimerra
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
v tomto ti realne neporadim, ale vim ze jsem se o tom bavil primo s borcem co se vyzna v supersportackych podvozcich jak to je a rikal mi ze vetsina standard pruzin je mimo mtech, ale taky nevi presne co to znamena... ale kazdopadne me odrazoval od podvozku s celkovou cenou do 10000, vetsinou prave tlumice odejdou srat tak po roce, pruziny by meli vydrzet pruzit docela hafo dlouho. osobne si myslim ze rozdil mezi mtech a normal podvozkem je prave v pruzinach, ale to jen hadam. takze pak by bylo logicky to o 2cm nizsi snizeni. asi ti moc nepomaham, ale resim prave neco podobnyho, jen na standard podvozek.Spajky píše:No ono právě že na někerejch webech mají u těch weiteců napsáno, že připoužití na mtech podvozek bude reálné snížení o 2cm nižší, jenže zase doporučený max snížení na ser. tlumič je -40, max -45mm,pak tam pružina je volné a lítá.... ale nevím, jak je to u mtech tlumičů, pokud jsou vůbec jiné......prostě v tom mám bordel a nerad bych koupil něco, co mi bude k hovnu, tak se radši zeptám, prodejcům sem jíž psal,ale zatím bez odpovědi a docela pochybuju, že to oni budou vědět, pokud vůbec odepíšou
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
standart podvozek je easy,nekupuj pružiny se snížením větším než 40mm a neměl bys mít problém... jenže právě že tlumič v ETK pro mtech a obyč má jiný číslo,z toho soudim že by měl bejt jinejchimerra píše:v tomto ti realne neporadim, ale vim ze jsem se o tom bavil primo s borcem co se vyzna v supersportackych podvozcich jak to je a rikal mi ze vetsina standard pruzin je mimo mtech, ale taky nevi presne co to znamena... ale kazdopadne me odrazoval od podvozku s celkovou cenou do 10000, vetsinou prave tlumice odejdou srat tak po roce, pruziny by meli vydrzet pruzit docela hafo dlouho. osobne si myslim ze rozdil mezi mtech a normal podvozkem je prave v pruzinach, ale to jen hadam. takze pak by bylo logicky to o 2cm nizsi snizeni. asi ti moc nepomaham, ale resim prave neco podobnyho, jen na standard podvozek.Spajky píše:No ono právě že na někerejch webech mají u těch weiteců napsáno, že připoužití na mtech podvozek bude reálné snížení o 2cm nižší, jenže zase doporučený max snížení na ser. tlumič je -40, max -45mm,pak tam pružina je volné a lítá.... ale nevím, jak je to u mtech tlumičů, pokud jsou vůbec jiné......prostě v tom mám bordel a nerad bych koupil něco, co mi bude k hovnu, tak se radši zeptám, prodejcům sem jíž psal,ale zatím bez odpovědi a docela pochybuju, že to oni budou vědět, pokud vůbec odepíšou
a jaký pružiny jsi tam dal?přesně něco takového si představuji snížit + přitvrdit ale komfort aby zůstal. máš něaké foto svého bmw abych viděl jak to je snížený. díky jestherSlid píše:hele já nechtěl aby to bylo tvrdý jak koza tak jsem dal jen pružiny auto to krásně snížilo a trochu přitvrdilo, jinak komfort je furt stejný já jsem max. spokojenchimerra píše:slid: a jak hodne ti to pritvrdily ty pruziny, myslim ze mas supersporty ne? prave uvazuju jestli komplet podvozek, nebo jen pruziny...
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
A uz jste slyseli o tomhle?Zadek chci snizit jen minimalne.
http://bmw.autodoplnky.cz/bmw-e36/inter ... r-s1449624
http://bmw.autodoplnky.cz/bmw-e36/inter ... r-s1449624
-
-iceman-
- Klubové ID: 2267
Tak už jste někdo přišel na to, jak je to doopravdy? Řeším ten samý problém a nevím jaké snížení koupitSpajky píše:Lidi,jen pro upřesnění,chci v tom mít pořádek..
Mám mtech podvozek + 18cky kola...ale vzadu už snižovat nechci, tam mi to vyhovuje, ale předek chci pustit trošku dolů...
Mtech je cca o 20mm nižší než originál, tzn., že pokud koupím např. pružiny -30/-00 mm, tak dosáhnu snížení vpředu o 1cm a vzadu to od 2cm zvednu, je to tak?
Mimochodem, mtech podvozky maj jen kratší pružiny nebo maj i jiný tlumiče? Podle ETK by tam měl bejt rozdíl,teď bych chtěl ale vědět,jaký teda můžu koupit pružiny,aby mi tam pružina nelítala..
Ideálně bych chtěl předek o 3-4cm dolu a zadek nechat,tzn. koupím pružiny se snížením -50/-20mm a dosáhnu reálnýho snížení vpředu o 30mm a vzadu zůstanu na stejné výšce jako se stávajícíma mtech pružinama, ano?
Přemejšlim o pružinách weitec -50/-20mm za cca 4000-4500,co sem tak četl, jsou snad za tu cenu OK, snad tím nic nezkazím, ne?
Poslední dotaz: čim se lišej pružiny pro vozy rv. 91-12/95 a pružiny pro vozy 01/96 a vejš? jelikož mám auto vyrobený na přelomu roku 95/96,tak je docela dost možný, že...
-
-iceman-
- Klubové ID: 2267
Takže pokud mam M paketovej podvozek a koupim pruziny se sbížením -50/-20, tak dosáhnu reálného snížení -30/-00? Chápu to dobře ne?chimerra píše:se snizenim 50\20 je to jak rikal spajky, ale klidne se muze stat ze se to treba o 1cm zvedne kdyz budes mit unaveny stvajici pruziny.
snizeni 30\00 jsou jen predni pruziny