MattyX: Jooo tak jasny, kazdy to dela podle sebe, tak je jasny ze ne vse se vsem libi
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Lady BMW & Angel_1
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
jenze jsou male a na slecnu uz se nehodej, nafotkach ujdou, ale jinak mi prijdou ted takovy mnooo obycejny a ja chci chromovy atd
Ale uvidime, necham si je jako rezervni kdyby nahodou neco..
Mathias22: tys mi pal to sz, jsem to vse vymazala a cekala ze se treba ozves, pristi tyden to nafotim, ale tak jako tak to nebudu posilat, sorry, ja byt Tebou hledam v okoli:-)
Mathias22: tys mi pal to sz, jsem to vse vymazala a cekala ze se treba ozves, pristi tyden to nafotim, ale tak jako tak to nebudu posilat, sorry, ja byt Tebou hledam v okoli:-)
-
Diablo330Ci
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Naprosto, ale naprosto souhlasím...Kostik píše:Kola si nech rozhodne jaky tam mas ted... imho jedny z nejlepsich na bawora.
Hele když chceš chrom co tyhle jen nechat vyleštit?...
Jinak to máš pěkný, sice sem zastánce origo stavu, ale nejde Ti slečnu nepochválit, kor když jezdíš na takovejch fešnějch kolesách...
Castro: Hele fakt povedený fotky, jsem zvědavej kdy si uděláš čas a nafotíš tu mojí plečku, abych měl taky nějaký slušný fota na památku....
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
bulik: tak promin budicku:-) necerni se na Andela:-)
michal: oooo dekuji dekuji, kola jsou sice bomba, ale jsou male a ja bzch chtela 18ky, pokud si tzhle necham, tak je necham zrenovovat a a vylestit, ale byly by jen jako rezervni
bali: kdooo??
honzi: proc Ti tam nesli? To je divny, ne kdyz mas stejny auto?
michal: oooo dekuji dekuji, kola jsou sice bomba, ale jsou male a ja bzch chtela 18ky, pokud si tzhle necham, tak je necham zrenovovat a a vylestit, ale byly by jen jako rezervni
bali: kdooo??
honzi: proc Ti tam nesli? To je divny, ne kdyz mas stejny auto?