Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
18" chrom, co myslite??
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ARMAN píše:jsou moc bling bling + chromova kola na bawu mě odobně neseděj
nejak tak..jako moc pekny papucky,ale spis tag na 7er

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Chrom kola jsou můj sen a až to auto bude hotové tak mu určitě budou slušet!!!Líbí se mi moc a osobně bych nehledal nějakej problém v tom,že se na báwo nehodí. Tuning je přeci snaha o tom se odlišit a celkem souhlasim s člověkem co napsal toto: cituji: "...... mně zase příjde docela trapný že má 100 000 lidí černou E36ku v tom nějákej ten motor z palety a všichni ty samý kola všichni ty samý M3 lišty všichni ty samý plasty ty samý volanty řadičky budíky..... hrůza..... BMW je značka luxusu ale taky supersportů(z nichž tuning pochází)..... stejně tak jako se někomu nelíbí že toho bavoráka tuní tak se stejně tomu tunerovi nelíbí jak jezdíte se vším v sérii......myslím že je xkrát pohodlnější SPARCO skořepiny volant od MOMO než sériový sicny a naprosto otřesný volanty......a stejně tak je hezčí dvojitej lak nebo chameleon nebo airbrush než vaše velice často používaná schwarz...... ten člověk má pravdu!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
můj názor je takovej, že ti co na šáde120 nalepí tisíc sra*ek, z chromu, blikátek, křídla atp.. tak se taky chtějí odlišit avo vo vo tom ten tunyng asi je.
Ale málo lidí už přemýšlí tak udělat auto který má styl... naplácat na to hovadiny umí každý, asi je to i určitá vizitka samotnýho tunera ( nebo chcete-li "tuningáře" ) To auto je ztělesnění jeho představ a dost o tom člověku napoví...
já si myslim, že BMW na tunění, má mnohem víc možností než na to plácnout takovýhle chrom kola... na to by stačil klidně nějakej opel..
ikdyž netvrdim že to bude vypadat ošklivě... každý auto na 18kách bude hezký, ale mohlo by být klidně hezčí.
Ale málo lidí už přemýšlí tak udělat auto který má styl... naplácat na to hovadiny umí každý, asi je to i určitá vizitka samotnýho tunera ( nebo chcete-li "tuningáře" ) To auto je ztělesnění jeho představ a dost o tom člověku napoví...

já si myslim, že BMW na tunění, má mnohem víc možností než na to plácnout takovýhle chrom kola... na to by stačil klidně nějakej opel..
ikdyž netvrdim že to bude vypadat ošklivě... každý auto na 18kách bude hezký, ale mohlo by být klidně hezčí.
-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:můj názor je takovej, že ti co na šáde120 nalepí tisíc sra*ek, z chromu, blikátek, křídla atp.. tak se taky chtějí odlišit avo vo vo tom ten tunyng asi je.
no kdyz to sleduji tak posledni dobou se dari tunit bmw dari jen medovi a vacovi,jinak to jsou takove kybli sracek coz je skoda,protoze je v tom spousty penez a prace a bez cileneho efektu

-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:je to hnus fialovej.. teda ty kola, ne auto... Chrom na BMW nepatří... je to fakt ekl.
jinak, nač ta cenzura ve středu kola?![]()
Heleď,nebylo by od věci,kdybys svůj názor vyjadřoval aspoň trochu inteligentnějš,když se tady člen(-ka) bmwklubu normálně slušně ptá na názor ostatních.Neberu ti tvůj náhled na věc,to je fakt každýho věc,ale možná stačilo napsat,že to není to pravý ořechový pro tebe.Jinak s tím chromem na bmw,když si tak bytostně přesvědčenej o tom,že tam nepatří,víš o tom,že se dělaj chrom packety a je to přímo od chlapců z Mnichova!?Mě například připadá docelá dobře sladěný chrompacket s chromovými koly patřičného výběru,dle mýho to působí dobře jako celek.Ale teda taky nefadím chromovejm zrcátkům,klikám a pod. doplňkům,to je dle mýho stromečkismus.Jinak jsme v sekci "tuning",takže pokud tomuhle oboru nefandíš,tak je zbytečný vypruzovat ostatní svejma poznámkama!
-
- Kontaktovat uživatele:
o chrompaketu mi řikat nemusíš, jen jsem ji chtěl napsat že by mohla zvolit hezčí koleska... dobře, šlo by to mírněji ale aby to mělo protiváhu proti těm co to chválí...
já tuning neodsuzuju, ale je tuning a tuning...
ptá se na názor, já ji to nevnucuju. Ale BMW s takovýma kolama je prostě pouť a basta fidli...
Ale pokud už měnila to auto jak je vidět na fotce, tzn, změnila tvář BMW v něco individuálního, tak pak možná už je to fuk a ty kola tam klidně padnou...

ptá se na názor, já ji to nevnucuju. Ale BMW s takovýma kolama je prostě pouť a basta fidli...

-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:o chrompaketu mi řikat nemusíš, jen jsem ji chtěl napsat že by mohla zvolit hezčí koleska... dobře, šlo by to mírněji ale aby to mělo protiváhu proti těm co to chválí...![]()
ptá se na názor, já ji to nevnucuju. Ale BMW s takovýma kolama je prostě pouť a basta fidli...Ale pokud už měnila to auto jak je vidět na fotce, tzn, změnila tvář BMW v něco individuálního, tak pak možná už je to fuk a ty kola tam klidně padnou...
No vidíš,že to jde napsat i v pohodě,jasný,je tuning a tuzing,s tím plně souhlasím,někdý je fakt hustý,co se na cestě pohybuje za šílenosti

-
- Kontaktovat uživatele:
jestli už ty kola koupila, tak je debata zbytečná. Jestli ještě ne, tak já osobně bych doporučil nějaké BBS...
a myslím si, že k té barvě, když si pohraje s tmavšíma odstínama kol ( středy, límce, různý kombinace dvoubarevných kol ) tak by to mohlo vypadat moc zajímavě.
můj bleskovej pokus... moc se mi to nepovedlo:

a myslím si, že k té barvě, když si pohraje s tmavšíma odstínama kol ( středy, límce, různý kombinace dvoubarevných kol ) tak by to mohlo vypadat moc zajímavě.
můj bleskovej pokus... moc se mi to nepovedlo: