Proč? Já a tukan tu říkáme, že je na klice... Pár expertů tu mluví o tom, že je na zadních kolech...Speedy píše:No každopádně ten výkon motoru v TP je udávaný na klice, řešíte pičoviny
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výkon 328, úpravy
-
- Klubové ID: 1356
-
- Klubové ID: 1356
Mno tak mi prosím vysvětli, jak se máme zachovat, abychom dostáli všem regulím fóra?patras píše:tenhle topic ma bejt o upravach 328 a ne o hadani se jak se meri vykon a co je v technicaku !!! prestante plkat OT !
To jako když někdo zmíní něco, co není přesně to, co kdysi před půl rokem řešil titulek topicu, tak mu odpovím dvěma větama na něco, co je relevantní a zbytek odpovědi dám do nového topicu a přidám sem link, jo?
Mohl by někdo přeložit tuto debatu. Píše se Tam něco o vstřikách z 3,5 motoru. Tedy myslím, jsem na cizí jazyky levej.
Konkrétně je to předposlední příspěvek v tématu. Díky
http://www.bimmerwerkz.com/forum/3-seri ... 46218.html
Konkrétně je to předposlední příspěvek v tématu. Díky
http://www.bimmerwerkz.com/forum/3-seri ... 46218.html
takže sání z tříltra je sání z 2,8
což jsme zjistili s wincentem podle čísla dílu jinak dal jsem celonerez koncovku od firmy atu na tyhle kw super zvuk neduní vevnitř o něm nad 3 000 kvuli zvuku motoru nevim svíčky denso iridium power novej palivovej a vzduchovej filtr prijde mi (a nejen mě) že to jede líp ve vyšších otáčkách dnes jsem byl tady http://www.bmwpower.cz kvuli chipu co mě překvapilo je že pan Hajro dělá program na každý auto individuálně zítra nebo o víkendu si to jedu nechat nahrát chtěl jsem posunout max. výkon z 5300 na 6000 a omezovač cca na 7 000 až to bude tak se podělím o pocity 

-
- Klubové ID: 1351
už jsem zvědavejtukan píše:takže sání z tříltra je sání z 2,8což jsme zjistili s wincentem podle čísla dílu jinak dal jsem celonerez koncovku od firmy atu na tyhle kw super zvuk neduní vevnitř o něm nad 3 000 kvuli zvuku motoru nevim svíčky denso iridium power novej palivovej a vzduchovej filtr prijde mi (a nejen mě) že to jede líp ve vyšších otáčkách dnes jsem byl tady http://www.bmwpower.cz kvuli chipu co mě překvapilo je že pan Hajro dělá program na každý auto individuálně zítra nebo o víkendu si to jedu nechat nahrát chtěl jsem posunout max. výkon z 5300 na 6000 a omezovač cca na 7 000 až to bude tak se podělím o pocity

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
v bmwpower je nejak prej zafixujou nejakou podlozkou bo co .. aby to "simulovalo" valecky z m3Hanz píše:staci JEN chipovat... mozna staci i jen nekam poslat penize, auto to pozna a pojede lepe samo... btw-7tis je unreal uz jen kvuli hydrostelum, pokud ti to nekdo tvrdi, proste lze nebo je hloupej...

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
zajimave, kdyz ti nejde o hmotnost/setrvacnost celku ventil-pruzina-podlozka tak urcite reseni, bohuzel pri 7tis o tu hmotnost uz jde... tahle zdvihatka se bezne meni za titanova i u M3... asi to nebude kvuli tomu aby to bylo drazsi
to je fuck, proste bude mit max vykon v 6ti a tocky max 7tis, no problem...

“Ability is what you're capable of doing.”
Tak mam nachipovano omezovač na 7 000 od cca 6300 jde vykon dolu. Změna je myslím citelná na dvojku na stejným useku kde jsem měl před z50 asi 105km/h tak po mam skoro 120 km/h je znát že to auto jde líp ve všech režimech přístup pana Hajra super mužu jen doporučit kdo mi nevěří tomu to cpát nebudu
kdo se bojí o motor ten at to nečte 

tak se prijed podívat ty chytráku já ti těch 7k ukážuHanz píše:staci JEN chipovat... mozna staci i jen nekam poslat penize, auto to pozna a pojede lepe samo... btw-7tis je unreal uz jen kvuli hydrostelum, pokud ti to nekdo tvrdi, proste lze nebo je hloupej...

-
- Klubové ID: 1351
jj souhlasímtukan píše:tak se prijed podívat ty chytráku já ti těch 7k ukážuHanz píše:staci JEN chipovat... mozna staci i jen nekam poslat penize, auto to pozna a pojede lepe samo... btw-7tis je unreal uz jen kvuli hydrostelum, pokud ti to nekdo tvrdi, proste lze nebo je hloupej...kdyby jsi to zkoušel a napsal nejde to tak to beru ale ty meleš jen svoje chytrý keci a kde nic tu nic takový lidi fakt miluju co si to někde přečtou a hrajou frajery v teorii a praxi je dost rozdíl to by sis měl uvědomit a když to vidim na vlastní oči že mi to sekne omezovač na 7 000 tak to asi bude pravda