Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
slušné káry
bavoE36 píše:myslim si ze tam hnusny auto nebylo ani 1 jediny!!!!!!! a mit nekdo odtud i to nejhorsi auto s toho videa takbude stastnej vic jag blecha!!!!!!!!!!!![]()
Hmm, taky názor, já mít to nejhorší auto (podle tebe asi to nejmíň upravený), tak si ho možná nechám a budu za něj rád, ale mít jakýkoli podle tebe "lepší" auto, tak ho hážu ze skály, vlastně to je škoda - prodal bych ho někomu...)
Já rozhodně bych nebyl šťastnej jak blecha, kdybych měl na autě těch spousty plastů, křídel, samolepek atd... Myslím, že u spousty lidí byl zlomovej film rychle a zběsile, na kterej koukali z otevřenou pusou...

ale jak psal Patras, jsem v sekci Tuning...Sry
michal09 píše:bavoE36 píše:myslim si ze tam hnusny auto nebylo ani 1 jediny!!!!!!! a mit nekdo odtud i to nejhorsi auto s toho videa takbude stastnej vic jag blecha!!!!!!!!!!!![]()
Hmm, taky názor, já mít to nejhorší auto (podle tebe asi to nejmíň upravený), tak si ho možná nechám a budu za něj rád, ale mít jakýkoli podle tebe "lepší" auto, tak ho hážu ze skály, vlastně to je škoda - prodal bych ho někomu...)
Já rozhodně bych nebyl šťastnej jak blecha, kdybych měl na autě těch spousty plastů, křídel, samolepek atd... Myslím, že u spousty lidí byl zlomovej film rychle a zběsile, na kterej koukali z otevřenou pusou...![]()
ale jak psal Patras, jsem v sekci Tuning...Sry
Přesně když se vám to hnusí tak sem neleste a nedivejte se nikdo vás nenutí