Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

slušné káry

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
chitos

#1 Příspěvek od chitos »

DOEMIXXX

#2 Příspěvek od DOEMIXXX »

nektery jsou pekny a nektery zase humus
michal09

#3 Příspěvek od michal09 »

Já tohohle fanda nejsem... Celkem se mi líbili max.3 auta. Pro mě je nejhezčí krásnej originál :cool2:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

michal09 píše:Já tohohle fanda nejsem... Celkem se mi líbili max.3 auta. Pro mě je nejhezčí krásnej originál :cool2:

jsi v sekci tuning :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
bavoE36

#5 Příspěvek od bavoE36 »

myslim si ze tam hnusny auto nebylo ani 1 jediny!!!!!!! a mit nekdo odtud i to nejhorsi auto s toho videa takbude stastnej vic jag blecha!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
michal09

#6 Příspěvek od michal09 »

bavoE36 píše:myslim si ze tam hnusny auto nebylo ani 1 jediny!!!!!!! a mit nekdo odtud i to nejhorsi auto s toho videa takbude stastnej vic jag blecha!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Hmm, taky názor, já mít to nejhorší auto (podle tebe asi to nejmíň upravený), tak si ho možná nechám a budu za něj rád, ale mít jakýkoli podle tebe "lepší" auto, tak ho hážu ze skály, vlastně to je škoda - prodal bych ho někomu...)

Já rozhodně bych nebyl šťastnej jak blecha, kdybych měl na autě těch spousty plastů, křídel, samolepek atd... Myslím, že u spousty lidí byl zlomovej film rychle a zběsile, na kterej koukali z otevřenou pusou... :lol:

ale jak psal Patras, jsem v sekci Tuning...Sry
chitos

#7 Příspěvek od chitos »

michal09 píše:
bavoE36 píše:myslim si ze tam hnusny auto nebylo ani 1 jediny!!!!!!! a mit nekdo odtud i to nejhorsi auto s toho videa takbude stastnej vic jag blecha!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Hmm, taky názor, já mít to nejhorší auto (podle tebe asi to nejmíň upravený), tak si ho možná nechám a budu za něj rád, ale mít jakýkoli podle tebe "lepší" auto, tak ho hážu ze skály, vlastně to je škoda - prodal bych ho někomu...)

Já rozhodně bych nebyl šťastnej jak blecha, kdybych měl na autě těch spousty plastů, křídel, samolepek atd... Myslím, že u spousty lidí byl zlomovej film rychle a zběsile, na kterej koukali z otevřenou pusou... :lol:

ale jak psal Patras, jsem v sekci Tuning...Sry

Přesně když se vám to hnusí tak sem neleste a nedivejte se nikdo vás nenutí :twisted:
Odpovědět