Cago,mam e46 sedan,rok 98,v origo stavu bez paketu,exterier origo bez tuningu.Rad bych ho trochu vyspejlil.chtel bych ho upravit trochu do M3.mam na mysli predni Mkovy naraznik s mlhovkami,zrejme replika a lamino,predni cire sveta,mozna bych sel i do faceliftu,dale na zadni naraznik spojler a na kufr odtrhovou hranu,prahy,kolesa-nejlepe M3,ale to je zrejme fura penez,nebo repliku a 17".zrejme i trochu snizit.nemam s tuningem moc zkusenosti a moc rad bych uvital jakekoliv informace,co se tyce dilu,doplnku,kde levne sehnat,nebo nejakeho kutila a sikulu,kdo se tim zabyva,nebo firma.co se tyce interieru,mam Mkovy sedacky sportovni,triramenny multifunkcni volant,ktery bych chtel vymenit za Mkovy,ale nevim kde shanet.dale by se mi libilo dvd s obrazovkou primo zabudovane v palubce.co se tyce motoru,mam 328 v automatu,asi bych zvolil sani,zadni tlumic vyfuku,vic bych se v tom asi nestoural,nebo poradte,jak trochu vyladit zvuk.
predem moc dekuju za odpovedi,za nazory,nebo jakekoliv tipy a informace
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
komplet tuning
jacob píše:Když už máš tu třidvaosmu, nebude lepší když to střelíš a za ty prachy si koupíš rovnou m3 ? Já teda nevím, o kolik méně tato úprava řádově vyjde, ale cpát tyhle upravy do auta s automatem mi přijde... no je to věc názoru, ale raději bych teda rovnou m3 než znehodnocovat auto.
ja jsem s E46 328 spokojen a co se tyce automatu,tak me dost vyhovuje a navic se pred 3 mesici menila komplet prevodovka za 125000,coz me nikdo nezaplati.zkousel jsem prodat,ale bezuspesne.tak jsem se rozhod si ho nechat a vymazlit
-
- Kontaktovat uživatele:
vysavac píše:jacob píše:Když už máš tu třidvaosmu, nebude lepší když to střelíš a za ty prachy si koupíš rovnou m3 ? Já teda nevím, o kolik méně tato úprava řádově vyjde, ale cpát tyhle upravy do auta s automatem mi přijde... no je to věc názoru, ale raději bych teda rovnou m3 než znehodnocovat auto.
ja jsem s E46 328 spokojen a co se tyce automatu,tak me dost vyhovuje a navic se pred 3 mesici menila komplet prevodovka za 125000,coz me nikdo nezaplati.zkousel jsem prodat,ale bezuspesne.tak jsem se rozhod si ho nechat a vymazlit
Tak to jseš v trochu jiné situaci, pokud si tu převodovku teda měnit musel...
jacob píše:vysavac píše:jacob píše:Když už máš tu třidvaosmu, nebude lepší když to střelíš a za ty prachy si koupíš rovnou m3 ? Já teda nevím, o kolik méně tato úprava řádově vyjde, ale cpát tyhle upravy do auta s automatem mi přijde... no je to věc názoru, ale raději bych teda rovnou m3 než znehodnocovat auto.
Tak to jseš v trochu jiné situaci, pokud si tu převodovku teda měnit musel...
vymena byla nutna.ale ted je aspon klidek,radi to jak ma,pekne presne a rychle,mam na to 2 roky zaruku od BMW.taky jsem byl driv zastance manualu,ale ted bych nemenil
Nějakou zkušenost a myslím že dobrou mám už sem zvlatl tuning 120 a tet dělam na druhém mazlovi.Nejdřív se rozhodni
1 -kolik chceš vrazit
2- cheš mít auto na parádu nebo aby jelo jako prase
3- nebo komplet
Já osobně jsem nemalé investice vložil do toho prvního no a už něco do nového miláčkaa vím co je kolem toho za lítání. v Jinak všechny věci co si vypsal se dají v dnešní době docela jednoduše sehnat
1 -kolik chceš vrazit
2- cheš mít auto na parádu nebo aby jelo jako prase
3- nebo komplet
Já osobně jsem nemalé investice vložil do toho prvního no a už něco do nového miláčkaa vím co je kolem toho za lítání. v Jinak všechny věci co si vypsal se dají v dnešní době docela jednoduše sehnat