Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e34 muj tuning
-
- Kontaktovat uživatele:
Škoda nevidím foto.Hod náký třeba na http://www.ukazto.com
Jestli se ti teda chce
Jestli se ti teda chce
ten předek jsem udělal takto schválně.Měl jsem to i v šedé a vypadalo to ještě více nevýrazně.
Ale celkovej vzhled jsem nechtěl aby byl hned jak pěst na oko.Radši se přiklonit ke klasice.
Ano,dal by se tam dát nárazník alpina,ale na toto auto s tímto motorem,a s mojim poklidným stylem jízdy by nemělo význam.
Ale celkovej vzhled jsem nechtěl aby byl hned jak pěst na oko.Radši se přiklonit ke klasice.
Ano,dal by se tam dát nárazník alpina,ale na toto auto s tímto motorem,a s mojim poklidným stylem jízdy by nemělo význam.

- Storm
Takže díky za motivaci, co se týka světel na e34 tak ses trefil přesně do mého vkusu, poslední komponent co mi chyběl a to čiré mlhovky už mám, teď mi chybí jen to auto do kteráho to narvu
, zatím je na něm moc jiné práce ( viz klubová auta ), jinak použiju dvě sady xenonu, už jsem je koupil, do mlhovek a potkávacích světel, do čirých blinkrů nacpu kryptonové žárovky, jsou modré ale svítí oranžově. Bude to paráda.