Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

"Plasmové" štítky do budíků na zakázku

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
tuneman

#1 Příspěvek od tuneman »

Čau, spustil jsem zakázkovou výrobu elektroluminiscenčních folií do budíků (většinou se jim říká plasma, nebo indiglo). Takže kdo má chuť, může se mrknout na zbrusu nový stránky http://www.tune-man.com
kde jsou (snad :-) všechny informace.
DOEMIXXX

#2 Příspěvek od DOEMIXXX »

Cau, zajimala by me cena, je pekny ze kazda druha shade je ma, ale cena na BMW ci obrazek BMW jsem na tom webu nenasel :( . Thx
tuneman

#3 Příspěvek od tuneman »

Teprv s tím začínám, takže proto tam nejsou fotky folií z BMW. Přesná cena se dá říct až po 100% dokončeném návrhu. Velmi hrubý odhad je 11 až 15 000,- za jednu sadu.
Sadou rozumím všechny potřebné folie + invertor.
Jinak každá další stejná sada vyrobená v jedné sérii stojí cca 50% té úplně první. Takže když by se domluvili dva nebo víc lidí, tak se dá ušetřit.
A pokud na to nebudeš chtít doklad, můžeš z ceny odečíst ještě 19%.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

:lol: se nekdy podivej, kolik ty budiky bezne stoji, asi budes prekvapeny :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
tuneman

#5 Příspěvek od tuneman »

Ale já vím, že se to prodává za mnohem nižší cenu, ale....tohle je ZAKÁZKOVÁ výroba, žádná sériovka a navíc s jasným původem a zárukou, což se u jiných folií říct nedá.
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Tomas8409 »

tuneman píše:Ale já vím, že se to prodává za mnohem nižší cenu, ale....tohle je ZAKÁZKOVÁ výroba, žádná sériovka a navíc s jasným původem a zárukou, což se u jiných folií říct nedá.

no ale i tak je to paleta jak kráva
tuneman

#7 Příspěvek od tuneman »

Není to levný, to je fakt. Ale u kusový výroby je prostě velký odpad svítící pasty, která je drahá. S tím se nedá nic dělat.
DOEMIXXX

#8 Příspěvek od DOEMIXXX »

budu te muset zklamat...asi zkrachujes, jelikoz od 11 do 15tis. ty nikdo asi neda, jinak mi nerikej, ze do ty shade stoji stejne....To by bylo drazsi nez 15 skodovek :D
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

8O Jako 12 -15 tis to nemyslíš vážně ne :lol:
Jinak jsou i jiné firmy co to dělaj kolem 1 - 3tis
http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3? ... tegorie=43
http://fahrzeugteile.search.ebay.de/pla ... acatZ72975
A také po domluvě dokážou i Tvoji zakázkovou výrobu viz Ebay :lol:
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Radim046 »

Nejni ta cena včetně budíků? :lol:
Slid

#11 Příspěvek od Slid »

Radim046 píše:Nejni ta cena včetně budíků? :lol:

spíše u té škoda 130 to je včetně auta :lol:
http://www.tune-man.com/fotogalerie/pics/s130-004.htm
chitos

#12 Příspěvek od chitos »

No taky myslím že skrachneš bo tady u nás to taky dělají a chcou za to do 3000Kč tak kdyby chtěl někdo výce info tak SZ
Boriss23

#13 Příspěvek od Boriss23 »

http://www.e-tuning.cz/index.php/cPath/ ... 1f33631a31

tady jsou ceny od profi firmy.........

12 tis za budiky.........jsi magor....... :lol:
DAVe_1

#14 Příspěvek od DAVe_1 »

mazec... :lol: :lol:
tuneman

#15 Příspěvek od tuneman »

Jenže všechny odkazy na firmy, co jste tady napsali, to NEDĚLAJÍ stejným způsobem jako já:

1. pokud už to někdo dělá na zakázku, tak pouze v modré barvě s tím, že svítívá plocha je do kraje, což je kravina - velmi brzo se tam dostane vlhkost, folie zčerná a je po srandě
2. výrobky nejmenované profi firmy z čech jsou z polska, takže už chci vidět řešení případné reklamace. Opět jsou schopni to udělat jen v modročervené kombinaci. Kvalitu nechci soudit, protože jsem to neměl v ruce, ale vzhledem k ceně tomu moc nevěřím.
3. NIKDO, co vím, NENABÍZÍ výrobu na zakázku se všemi možnostmi, co nabízím já (barvy, natištění loga, fotografie, sekvenční rozsvěcení atd.)

To je stejný, jako byste se hrozně divili, že měňavej lak je hrozně drahej a přitom se dá auto polít za 5000,- v garáži.

Zkrátka, kdo se spokojí s tím, co mu kde nabídnou v zásadě sériovýho, tak ať si to koupí.
srle

#16 Příspěvek od srle »

vsechno fajn, ale ta cena je proste trochu mimo. 15k za nejakou folii at uz s dalsima vecma nebo i bez je moc. neni mi lito dat prachy do auta ale tolik za to, ze budu mit vlastni pristrojovku nedam ani za nic. spis nez tuning mi to prijde jakopeknej tuZing.

verim tomu, ze vyroba je draha i to, ze nabizis co jini ne, ale nejsi konkurenceschopny. tvuj vyrobek proste nema kupce za ty prachy.
tuneman

#17 Příspěvek od tuneman »

Možná máš pravdu, to ukáže čas :-) Těch 15K je vrchní hranice, většinou to bude levnější, to jen tak na okraj.
Neberu to jako práci, ale jako hobby. Takže když se to nechytne, přežiju to. Chtěl jsem na tuto možnost jen upozornit, toť vše.
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od chimerra »

tuneman píše:Jenže všechny odkazy na firmy, co jste tady napsali, to NEDĚLAJÍ stejným způsobem jako já:

1. pokud už to někdo dělá na zakázku, tak pouze v modré barvě s tím, že svítívá plocha je do kraje, což je kravina - velmi brzo se tam dostane vlhkost, folie zčerná a je po srandě
2. výrobky nejmenované profi firmy z čech jsou z polska, takže už chci vidět řešení případné reklamace. Opět jsou schopni to udělat jen v modročervené kombinaci. Kvalitu nechci soudit, protože jsem to neměl v ruce, ale vzhledem k ceně tomu moc nevěřím.
3. NIKDO, co vím, NENABÍZÍ výrobu na zakázku se všemi možnostmi, co nabízím já (barvy, natištění loga, fotografie, sekvenční rozsvěcení atd.)

To je stejný, jako byste se hrozně divili, že měňavej lak je hrozně drahej a přitom se dá auto polít za 5000,- v garáži.

Zkrátka, kdo se spokojí s tím, co mu kde nabídnou v zásadě sériovýho, tak ať si to koupí.

1.
polivat auto za 5000 v garazi je trosku zhyralost a neskutecna odvaha, nesoude vysledek, ale abych dal 12-15 litru za budiky, radsi zavolam do te fabriky, domluvim se s nima na urcitym odberu kusu mesicne a budu to prodavat za 4000 s veskerou individualni prizpusobivosti co ty nabizis. at uz jsou to loga, nebo barvy, bude to drazsi nez ty bezne k sehnani, ale budes si moct vybrat cokoli tam chces placnout... cetl jsem nekde na netu obchodni podminky pro partnery... pak jsem to pocital a pokud nevezmes minimalne 750ks mesicne tak se to stejne nevyplati.

2.
kolik te stoji ten "odpad" svitici pasty na jedny budiky? pokud to davas na profi luminescencni podlozky s napojenim na indigo jednotku, musela by te stat pasta na jeden budik minimalne 8500... coz mi spis pripada ze na tom budes mit ranec jaxviňa... jestli to delas jinym zpusobem, beru zpet a omlouvam se...
tuneman

#19 Příspěvek od tuneman »

1. 750ks na sklad brát nemůžu, nejsem milionář, takže to je vyřešený :) Nehledě na to, že by těch x-set kusů by muselo být stejných, aby to bylo za rozumnou cenu a jsme zase u sériový výroby. Pokud by byl každý kus z těch 750 jiný, tak už by cena opět šla pěkně nahoru.

Moje nabídka je právě pro ty, co nechtěj sériovku a zároveň nemaj chuť ani čas shánět fabriku, která ti to udělá.

2. Přesnou cenu odpadové pasty ti z pochopitelných důvodů neřeknu, ale můžu tě ujistit, že je to o dost víc, než píšeš, protože základní rozměr síta je 50 x 40 cm. Když vezmeš v potaz rozměr vlastního štítku(ů), tak je jasný, že většina pasty se vypláchne. A taky se musí počítat s tím, že když se při kontrole zjistí, že folie má vadu, jede se pěkně od znova...dokud to člověk nezkusí, tak nemá páru, co všechno tahle legrace stojí, mluvím z vlastní zkušenosti :)

3. Navíc ta cena 15K, je horní hranice - tím se sichruju pro případ, že bych chtěl někdo folie na něco šílenýho. U normálních aut a mašin to bude kolem 12 000,-. Pokud by pak někdo chtěl to samý, jen v jiných barvách, už to bude stát kolem 7 000,-. U ceny je spousta faktorů, ale to je na dlouhý psaní a to by nikdo nečetl.

Zkrátka, není to levná věc, ale kdo chce něco extra, má teď o další možnost navíc.
DOEMIXXX

#20 Příspěvek od DOEMIXXX »

ok, takze az vyhraju ve Sportce koupim si ten nejdrazsi kus i ten nejlevnejsi co nabizis a pak dam info sem na klub, ok? :D
Odpovědět