Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chrom rámečky
Trosku obnovim tema
Nasazoval nekdo ty co se jen majinacvaknout a nelepit? Viz treba
http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/al ... :365.eshop
Da se tomu verit nebo to pak vypadava.. Jako davat tam nejaky lepidlo se mi teda nechce zrovna.
Ma nekdo neco vyzkouseneho? Asi bych radsi neco opravdu z hliniku a nacvakavci co bude drzet.

Nasazoval nekdo ty co se jen majinacvaknout a nelepit? Viz treba
http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/al ... :365.eshop
Da se tomu verit nebo to pak vypadava.. Jako davat tam nejaky lepidlo se mi teda nechce zrovna.
Ma nekdo neco vyzkouseneho? Asi bych radsi neco opravdu z hliniku a nacvakavci co bude drzet.
dával jsem to na E34 a i na E39... na plexi vůbec nešahejte, nebo dopadnete jako já s E34, kdy jsem objednával novej kryt budíků s plexi. Plexi je na kryt přilepené a při lehkém zapáčení ze strany po demontování z auta mi to ruplo. Takže jsem měl kroužky ale neměl plexi
.
Jinak tedy vyndat budíky, odjistit a rozesadit kryt a ten zadní panel a zůstanou vám budíky v jedné ruce a kryt s plexi ve druhé.
Kroužky přesto, že jsou z plastu, jdou lehkým tlakem mírně "zvejcovatět" takže se dají zezadu prostrčit za kryt směrem na plexi. Jak je budete mít tam, zkuste nasadit, měly by jít s lehkým tlakem postupně po obvodu nacvaknout, ani jedny jsem nelepil... na E34 bylo třeba lehce zbrousit náběžnou hranu kroučku pilníčkem na nehty. Dva velké zvejcovatíte a nasunete zadem dovnitř, dva malé strčíte děrami pro velké
. Pak sestavit, zapojit a zastrčit 

Jinak tedy vyndat budíky, odjistit a rozesadit kryt a ten zadní panel a zůstanou vám budíky v jedné ruce a kryt s plexi ve druhé.
Kroužky přesto, že jsou z plastu, jdou lehkým tlakem mírně "zvejcovatět" takže se dají zezadu prostrčit za kryt směrem na plexi. Jak je budete mít tam, zkuste nasadit, měly by jít s lehkým tlakem postupně po obvodu nacvaknout, ani jedny jsem nelepil... na E34 bylo třeba lehce zbrousit náběžnou hranu kroučku pilníčkem na nehty. Dva velké zvejcovatíte a nasunete zadem dovnitř, dva malé strčíte děrami pro velké

- Přílohy
-
- DSC02461.jpg (58.61 KiB) Zobrazeno 926 x
-
- DSC02323.jpg (54.92 KiB) Zobrazeno 926 x
-
- DSC02308.jpg (84.15 KiB) Zobrazeno 926 x
-
- DSC02306.jpg (39.58 KiB) Zobrazeno 926 x