Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

koncovka

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Petris

#1 Příspěvek od Petris »

Chlapy jakou koncovku by jste daly na 330d.Problém je v tom ,že jsou tam dva vývody vedle sebe,proto jsem myslel asi nějaký ovál.
Diesel

#2 Příspěvek od Diesel »

To samy mam na 525. Dve koncovky ablizko u sebe. Taky premyslim o ovalu.
Petris

#3 Příspěvek od Petris »

Já jsem zatím našel celkem pěknou 135x70 tady,ale ta cena :roll:
http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... ProdPage=2
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

nezlobte se na me ale tyhle houfnice jsou fakt hnusny ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
srle

#5 Příspěvek od srle »

patras píše:nezlobte se na me ale tyhle houfnice jsou fakt hnusny ....

taky mam ten nazor.

jinak by me taky zajimalo nejake pekne reseni. zatim se mi asi nejvic libi primo origo bmw dvojita, jak se dava na nove modely. jen bych na ute nechtel mit cenej bordel, kdyz ty konce nebudou smerovat do zeme, ale budou rovne....
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Bohhy »

Jestli ses aspon trosku zrucnej, tak kup 30cm antikorovy trubky primerenyho prumeru (nejlepe standartni, ne tenkostenou), hrany hezky zabrousit do kulata, a pak bud vylestit a nebo jen lehce obrousit 400 smirglem a je to krasna decentni koncovka z ktery ma clovek i dobrej pocit ze ji udelal vlastnima rukama. Delal sem si je taky a je to originalni.
Muj nazor - nekamenovat :wink:
srle

#7 Příspěvek od srle »

Bohhy píše:Jestli ses aspon trosku zrucnej, tak kup 30cm antikorovy trubky primerenyho prumeru (nejlepe standartni, ne tenkostenou), hrany hezky zabrousit do kulata, a pak bud vylestit a nebo jen lehce obrousit 400 smirglem a je to krasna decentni koncovka z ktery ma clovek i dobrej pocit ze ji udelal vlastnima rukama. Delal sem si je taky a je to originalni.
Muj nazor - nekamenovat :wink:

ja souhlasim
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od DC Výkonná rada »

tak tak, taky můj způsob

přesně padnoucí nerez...
Obrázek Obrázek Obrázek
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Petris

#9 Příspěvek od Petris »

Jo tak tyhle se na tu 6 fakt hodí,ale na 46 si je moc neumím představit.No a k těm trubkám,jak jsem již psal musí to být ovál ,protože dát dvě vedle sebe je nesmysl,jelikož průměr by byl jak z natuněný Š100.
srle

#10 Příspěvek od srle »

a nemas nahodou zmereno jak ty trubky tam jsou velky a jak jsou od sebe daleko?

---------

jak je to vlastne s tim cmoudem co z toho pujde. proc jsou ty trubky zahnuty do zeme? docetl jsem se ze ne kvuli cernemu kouri co muze jit z diesela ale z jineho duvodu, ktery tam neuvedli. pry taky muze byt problem u stk. tak nevim.
kosh

#11 Příspěvek od kosh »

srle píše:a nemas nahodou zmereno jak ty trubky tam jsou velky a jak jsou od sebe daleko?

---------

jak je to vlastne s tim cmoudem co z toho pujde. proc jsou ty trubky zahnuty do zeme? docetl jsem se ze ne kvuli cernemu kouri co muze jit z diesela ale z jineho duvodu, ktery tam neuvedli. pry taky muze byt problem u stk. tak nevim.

ten kouř směřuje k zemi takže než ho vzduch stačí roztočit a zvednout tak jsi už dávno pryč
Kdežto kdyby jsi měl ty trubky rovně ta by se ti na zadku usazoval ´´diesel bordel´´ je to celkem nepříjemné
kosh

#12 Příspěvek od kosh »

srle píše:a nemas nahodou zmereno jak ty trubky tam jsou velky a jak jsou od sebe daleko?

---------

ten kouř směřuje k zemi takže než ho vzduch stačí roztočit a zvednout tak jsi už dávno pryč
Kdežto kdyby jsi měl ty trubky rovně ta by se ti na zadku usazoval ´´diesel bordel´´ je to celkem nepříjemné - hlavně na světlých autech
srle

#13 Příspěvek od srle »

no taky si to myslim, ale nekde, snad prave tady na bmwklubu, jsem se docetl, ze ty koncovky nesmeruji k zemi z tohoto duvodu. sice tam uz nepsali z jakeho teda, ale nejak me to znejistilo.

ale jak to vyresit? nove diesely maji filtr pevnych castic, ktery jim dovoluje mit rovnou koncovku. jak to vyresit na e46?
kosh

#14 Příspěvek od kosh »

srle píše:no taky si to myslim, ale nekde, snad prave tady na bmwklubu, jsem se docetl, ze ty koncovky nesmeruji k zemi z tohoto duvodu. sice tam uz nepsali z jakeho teda, ale nejak me to znejistilo.

ale jak to vyresit? nove diesely maji filtr pevnych castic, ktery jim dovoluje mit rovnou koncovku. jak to vyresit na e46?

šoupni tam 2 rovné a neřeš to. Máš tmavé auto a zas tak velký maras jak fabi RS WRC vtec super mega čip ti to určitě dělat nebude to se neboj
srle

#15 Příspěvek od srle »

kosh píše:
šoupni tam 2 rovné a neřeš to. Máš tmavé auto a zas tak velký maras jak fabi RS WRC vtec super mega čip ti to určitě dělat nebude to se neboj

ja i myslim ze to nebude takovy problem. dam tam ale asi ty origo chromavany z nove trojky. jsou moc pekny
kosh

#16 Příspěvek od kosh »

nebo 2 z M3 E46 ty jsou ještě hezčí
srle

#17 Příspěvek od srle »

no jasne!

to zni jako bys byl na svou M3 pysny :-)
srle

#18 Příspěvek od srle »

ted jsemtrochu zkoumal internet a nasel http://www.eisenmann-technik.de

clovece, oni udelali ze i diesel zni upne huste!
http://www.eisenmann.co.uk/ex-sound-pic ... l(E46_330d).mp3

ted snad pujdu nejen do koncovky, ale do celeho vyfuku! :-)
kosh

#19 Příspěvek od kosh »

no to by jsi myslím udělal nejlépe. Ale ten výfuk nestojí 5 000, ale 20 000. viz http://www.mzb.cz
není to žádná sranda. Doporučuju kupovat přez e-bay. Tam jsou ceny o 1/3 levnější

akorát budeš muset dle návodu upravit nárazník, ale toho bych se nebál http://eisenmann-sportauspuff.ov3.de/pr ... 6%20Diesel

http://www.supersprint.com
taky hoodně dobrá firma zaměřená spíše na výkon
http://www.lexani.cz - cenník dle čísla
Petris

#20 Příspěvek od Petris »

Měl jsem na TDS normálně rovnou koncovku a přitom nikdy od sazí špinavý nebylo.Když tak dej vědět jak jsi dostal ty 2 koncovky na tlumič.Já tam mám místo asi 14cm a dělit to na 2x a mezera mi nepřijde zrovna pěkný.
Odpovědět