mam pocit ze nemas uplne pravdu s tim ze si na auto muze povesit co chce, ale to je fuckRendis píše:je to Tvoje auto a co si na něj dáš je jen Tvoje věc.Každý máme jiný vkus....mě se třeba taky líbili,ale nevydržely přes zimu tak je sundám a kašlu na ně.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
NEONY POD AUTO
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
bože, co řešíte, dej si tam jaký se ti líbí a dej si je na vypínáč a klubovejch srazech to můžeš vypnout aby to rejpalové neodsuzovali. Nevím co je to tu za zvyk, to maj všecky báwa vypadat jako stejně nebo co? jedna verze s Mtech a druhá bez M tech jinak na chlup stejný auta.
Já si budu dávat do interiéru nad nohy taky neony, jen ještě nevím barvu, bud dám oranžovou aby to ladilo s barvou podsvícení nebo modrý aby to ladilo s autem který je celý modrý i vevnitř. a nasrat na všecky.
Jestli si dá někdo lebku z vola na kapotu tak je to čistě jeho věc.
Já si budu dávat do interiéru nad nohy taky neony, jen ještě nevím barvu, bud dám oranžovou aby to ladilo s barvou podsvícení nebo modrý aby to ladilo s autem který je celý modrý i vevnitř. a nasrat na všecky.
Jestli si dá někdo lebku z vola na kapotu tak je to čistě jeho věc.
-
Maikl
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
Na vypínač bych si to dal stejně.. Ale už mě to pustilo, pač z praktickýho hlediska je to téměř nereálný.. Mám to docela nízký (už tady někdo něco takovýho psal) a už mám i ňákej ten šrám na podvozku od vyšího nájezdu, takže NEONY ruším.. Koupím si repráky se světýlkama..
Kecám, nic takovýho.. Vidím to na vejfuk..
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
no tak si je dej do předních dvěří jak to maj nový auta.Maikl píše:Na vypínač bych si to dal stejně.. Ale už mě to pustilo, pač z praktickýho hlediska je to téměř nereálný.. Mám to docela nízký (už tady někdo něco takovýho psal) a už mám i ňákej ten šrám na podvozku od vyšího nájezdu, takže NEONY ruším.. Koupím si repráky se světýlkama..![]()
-
TeskMaster
- Klubové ID: 1497
na bawo by byly nejlepsi tyto: http://aukro.cz/item555865764_led_diodo ... _30cm.html
pekne je prilepis a jen tak je nezkurvis leda ze bys to na ne posadil nekde. Uz sem o nich taky premyslel, ale zatim je pro me dulezitejsi novej lak
pekne je prilepis a jen tak je nezkurvis leda ze bys to na ne posadil nekde. Uz sem o nich taky premyslel, ale zatim je pro me dulezitejsi novej lak
-
eric
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodl ses určitě dobře,tahle záležitost už je opravdu neskutečně out!Sám jsem kdysi podlehl tomuto trendu,to bylo cca před 6 lety a měl jsem je na autě(na Alfě 156),ale záhy jsem se na to vysr..l,prd to vydrželo,jinak ve svý době to byla docela pěkná věc,když nebyla udělaná amatérsky!Ale v dnešní době je to už taková vyčpělina,která již dávno nesklízí obdiv,ale spíše posměch.Tak je to něco takovýho,jako kdyby sis chtěl koupit mokasíny z půlky 90.let,do toho pěkně bílý ponožky a proklatě krátký nohavice alá Jackson a čekal,že z tebe budou na diskárně holky omdlívat.Možná,že by omdlívaly,ale hrůzouMaikl píše:Na vypínač bych si to dal stejně.. Ale už mě to pustilo, pač z praktickýho hlediska je to téměř nereálný.. Mám to docela nízký (už tady někdo něco takovýho psal) a už mám i ňákej ten šrám na podvozku od vyšího nájezdu, takže NEONY ruším.. Koupím si repráky se světýlkama..![]()
btw.už vídávám na cestě jinou "moderní" tuzingovou vychytávku,jak si cpou zejména koncernoví paprikové tý svítící trubice co maj audiny v předních světlech.Měli by už těm chudákům v tom VW taky vymyslet něco originálního,aby to nemuseli pořád opisovat,jako ty kroužky s bmw
-
Hinziik
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chces neony tak si je dej max na predek a zadek, pod prahy je nedavej, pokud je nechces pri prvnim retarderu rozstipat, protoze se ti neschovaj pod prahy a hlavne ty prahy nejsou rovny ale zaobleny, takze je budes mit uprostred asi 5cm pod autem a jak rikam nekde je rozstipes, me vydrzeli asi dva tydny pak sem je nechal na retarderu a jeste zadni neon nedavej na naraznik, ale bud na vzúeru narazniku nebo na podlahu kufru, protoze jakmile zahrabes nekde na sterku tak pujde dokopru i zadni neon. Takze Pokud te i tohle neodradilo tak je to jen na tobe, ale ja bych si je tam uz nedal, protoze po dvou tydnech mi zustal jen jeden funkcni, tudiz vyhozeny prachy.
-
MichaDvorakCZ
Me se treba neony libi, mel jsem na minulem aute a vydrzeli 3 roky uplne v pohode. Spis se to hodi na hezky BMW nez zrezlou S120, ale je to jen muj nazor. Kdyz uz jsme u toho, co jste meli kdo mel na S120 a na BMW byste to nedal, tak se zamyslete, kdo vsechno tam mel strasne velkej vyfuk, kterej pridal aspon 100 koni a delal strasneee velkej zvuk, nebo ty "vonavy kraviny" na zpetnym zrcatku, ktery jen prekazi ve vyhledu na vozovku?
Je to hlavne vec majitele, co se mu libi a co ne a pokud se bude cely zivot ridit tim, co se libi ostatnim, tak je mi ho lito.
Je to hlavne vec majitele, co se mu libi a co ne a pokud se bude cely zivot ridit tim, co se libi ostatnim, tak je mi ho lito.
-
shade120l
- Klubové ID: 1466
- Kontaktovat uživatele:
Tak si měl nechat udělat na zakázku jako já... (auto mám snížený 60/35) a neony mám na zakázku (plastová trubice s diodama) je to ohebný vodotěsný svítí to líp než ta skleněný křehký. Mám to druhým rokem a furt v pohoděHinziik píše:Jestli chces neony tak si je dej max na predek a zadek, pod prahy je nedavej, pokud je nechces pri prvnim retarderu rozstipat, protoze se ti neschovaj pod prahy a hlavne ty prahy nejsou rovny ale zaobleny, takze je budes mit uprostred asi 5cm pod autem a jak rikam nekde je rozstipes, me vydrzeli asi dva tydny pak sem je nechal na retarderu a jeste zadni neon nedavej na naraznik, ale bud na vzúeru narazniku nebo na podlahu kufru, protoze jakmile zahrabes nekde na sterku tak pujde dokopru i zadni neon. Takze Pokud te i tohle neodradilo tak je to jen na tobe, ale ja bych si je tam uz nedal, protoze po dvou tydnech mi zustal jen jeden funkcni, tudiz vyhozeny prachy.