Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přední a zadní světla na E36
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
ale prd ... jen me zajimalo jak vypadaj treba krystaly .... proste bych to chtel videt ...M3maniac píše:Prosímtě nebláznipatras píše:má někdo na autě namontovaný nějaký "tuning" světla a blinkry na E36 ???? ... jestli ano tak mi sem dejte fotky .. shaním inspiračkuorigo s bílým blinkrem a hotovo
nebo chceš ze své 328my mít lexusa .....

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
cristal design ma ACs a mi se to libi na te cerne, ale treba na dakargelb bych je nedalpatras píše:ale prd ... jen me zajimalo jak vypadaj treba krystaly .... proste bych to chtel videt ...M3maniac píše:Prosímtě nebláznipatras píše:má někdo na autě namontovaný nějaký "tuning" světla a blinkry na E36 ???? ... jestli ano tak mi sem dejte fotky .. shaním inspiračkuorigo s bílým blinkrem a hotovo
nebo chceš ze své 328my mít lexusa .....
jinak zatim se drzim v hlave ciste Mpacketu .... (max. nejakej ten rieger spojler)

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
jo ale mit na 318 vzadu nalepku M3 je treba vrchol nevkusu a ne tuningAndre píše:Vy nemáte ani ponětí o tuningu...všichni jen Mpaket, Mpaket a pak budete všichni mít stejné auta o tom to přece není!
a navic Mko naraznik je jeden z nejhezcich co se da na e36 namundit ...

-
- Klubové ID: 1181
No, částečně máš asi pravdu, ale on je taky ,,tuning" a ,,tuning" a taky záleží na autě které tuníš, protože si myslím že některým tím akorát uškodíš. Jinak na e36ku mi sedne nejvíc Mpaket a abych se držel tématu tak rozhodně žádný experienty na téma bonboniery a spol.Andre píše:Vy nemáte ani ponětí o tuningu...všichni jen Mpaket, Mpaket a pak budete všichni mít stejné auta o tom to přece není!

-
- Klubové ID: 1181
Nic neodsuzuju, prostě se mi ty bonbošky nelíbí a má to každej druhej a je to můj názor, hotovo. Jinak 100lidí - 100chutí....Andre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
ja je neodsuzuju ..... nektery se mi i docela libi ale origo svetla se mi tam libi jeste vic .... proste na tom aute chci mit jen veci co se mi tam budou libit nejvic !!!! ....Andre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...
compacta jsem mel udelanyho taky tak jak se mi libil a vic bych na nem uz nedelal ....
-
- Klubové ID: 1809
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukni na nabidku firem co do toho delaji, treba http://www.tuningart.de Jinak souhlasim s Renem ze bila klasika na blinkry je nejlepsi. Jo a muzu vam rict ze slovni spojeni tuningovy lampy, tuningovej vejfuck nebo tuningovy svicky nemuzu ani slyset, taky vam to tak leze krkem?
[/img]

hlavně že ty ho máš... co to takhle nejdřív pustit o pár cm k zemi než na to začneš lepit ten kánoj laminát... nebo preferuješ offroad tjuningAndre píše:Vy nemáte ani ponětí o tuningu...všichni jen Mpaket, Mpaket a pak budete všichni mít stejné auta o tom to přece není!

jinak pěkná kudrnatá holčina... gratulace