Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mracitka a spojlery
ihned. zásilkovou službou až k vám pod nos pane! ale abych tady vsechny upozornil. Pouze pro srdcovky. Ja stim nekseftuju a nechci abyste me tady meli za nejakeho vekslaka, Jen rad pomuzu kdyz nekdo neco schani na svy milacky!!!!! Ja zase budu rad , kdyz mi taky obces neco nabidnete. Treba na myho AcS 

-
- Kontaktovat uživatele:
a na tu e39 to taky ma? ja uz to objednavam po treti, nejdriv d + m, tri mesice nic, ted ten excar, to samy... Kus plastu a nikdo to nema
pokud to mas moznost sehnat, tak bych to vzal a az si vzpomene z toho excaru tak mu reknu ze si ho poslu priste pro smrt
A neboj za vekslaka te mit nebude nikdo, to je tu normalni - jak vy k my, tak my k vy
btw:bony nemas?

pokud to mas moznost sehnat, tak bych to vzal a az si vzpomene z toho excaru tak mu reknu ze si ho poslu priste pro smrt

A neboj za vekslaka te mit nebude nikdo, to je tu normalni - jak vy k my, tak my k vy

btw:bony nemas?

GeorgosAc píše:ihned. zásilkovou službou až k vám pod nos pane! ale abych tady vsechny upozornil. Pouze pro srdcovky. Ja stim nekseftuju a nechci abyste me tady meli za nejakeho vekslaka, Jen rad pomuzu kdyz nekdo neco schani na svy milacky!!!!! Ja zase budu rad , kdyz mi taky obces neco nabidnete. Treba na myho AcS
Poslal jsem ti SZ