cuz!
poradi nekdo s tim, kde shanet na Baworacka plasty? Na netu sem nenasel krome produktu Mattigu a Lesteru NIC jineho! Sem tam nejaka ceska vlastovka, ale nic extra... Kdo vyrabi napriklad tenhle predni spojler?
mam kamarada , ktery dela plasty na BMW (moc pekne vecicky)a za dobre ceny pro milacky svych milacku... tak jestli nekdo chce , napiste...... je fakt frajer a navic ma nadherneho krasavce , ktery pri navsteve u nej stoji za to shlidnout.... BMW BAUR .... opravdoveho mazla. a ted dela na svy BMW Alpina 2002. jinak icq kdykoli.. ciao
GeorgosAc píše::onfire: mam kamarada , ktery dela plasty na BMW (moc pekne vecicky)a za dobre ceny pro milacky svych milacku... tak jestli nekdo chce , napiste...... je fakt frajer a navic ma nadherneho krasavce , ktery pri navsteve u nej stoji za to shlidnout.... BMW BAUR .... opravdoveho mazla. a ted dela na svy BMW Alpina 2002. jinak icq kdykoli.. ciao
Tak udělej fotky a ceny jeho spojlerů a dej to sem...
P.S. Co máš všechno na autě od AcS kromě li?áku a těch červených nálepek na boku???
To je cely AcS........ aspon to pisou v origos technicaku..................... Ale jak tak vidim , tak pokud clovek neni s vami dlouho v klubu tak musi neustale nekoho presvedcovat. (ale nedivim se.....). Faktem je , ze se mi to rok ne a ne podarit se zaregistrovat. ale jsem tady svami porad i kdyz jste me nevideli .........
Mam krasne video ktere by se ti asi libilo....... ale jak ti jej dorucit ????
a ktem plastum a tak. Ja jen chci pomoci tem kdo neco schani , nic neprodavam. Ale fotky vam sem dam , spis kdyz si napisete co chcete , tak vas zkontaktuju.......... to neni problem.
Přílohy
E36+zad+sp+na+n%3F%3Fr+rieger+.jpg (15.03 KiB) Zobrazeno 3477 x
BMW+E36+MRA%3F%3F%3F%3FTKA+P%3F%3FES+SVETLA+590k%3F%3F.jpg (15.9 KiB) Zobrazeno 3477 x