Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zverbo

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
jezda

#1 Příspěvek od jezda »

Jaké máte zkušenosti s tímto člověkem?

Já momentálně špatné. Pořád čekám na chybějící věci, které zapomněl asi přibalit a tvrdil, že je pak pošle.
Risa525

#2 Příspěvek od Risa525 »

mám už od listopadu slíbený držák nápojů zadní (ten co přišel byl ko) a na revanž slíbené navi CD s mapami 2013....ani jedno zatím nemám a to bude duben :D

jinak co se týká peněz máme vše srovnáno abych byl korektní!!!
Risa525

#3 Příspěvek od Risa525 »

Risa525 píše:mám už od listopadu slíbený držák nápojů zadní (ten co přišel byl ko) a na oplátku za vzniklé problémy mám slíbené navi CD s mapami 2013....ani jedno zatím nemám a to bude duben :D

jinak co se týká peněz máme vše srovnáno, abych byl korektní!!!
ST3Pi

#4 Příspěvek od ST3Pi »

Potreboval jsem zadni levou stahovacku, prisla zadni prava, prislo se na to u snejka pri montazi hehe. Mam ji porad doma, kdyby nekdo chtel za 500 ji necham (stala me 800). Nijak jsem to s nim dal neresil.
Risa525

#5 Příspěvek od Risa525 »

slibované CD s mapami 2013 už nebude,čekal sem od listopadu, prý už to ale nedělá...(sliby-chyby)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JaraX »

slyšel jsem od více lidi co si na tohodle člověka stěžuje, každopadně ja s nim zkušenosti zatím nemam.
Sweden

#7 Příspěvek od Sweden »

tak za ním zajeďte,pokecáte,pogrilujete a třeba vám to i přehodí,vymění,opraví,atd :D :D

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=122817
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
netopier
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od netopier »

Ahoj.

Napisem sem moju skusenost, nebudem sem pisat koho je to vina ci kto za co moze proste napisem to ako to bolo a kazdy nech si spravi zaver aky chce.

7/2012 som od neho bral motor M52B28 z e39 pre moju e36. Prisli sme k nemu do garaze so Speedym (admin).
Auto uz bolo napol rozobrane, chladicovka sundana no motor sa nam po mensich pataliach nakoniec podarilo nastartovat (bez chladicovky), takze len na par sec. Vsetko sa zdalo ok, tak sme motor s prevodovkou demotovali z auta zaplatili a odviezli.

Motor sme do mojho auta nahodili az teraz tj 5/2013. Hlavne koli tomu, ze elektrika nebola plugnplay ako mi tvrdil, tak som nakoniec musel zohnat origo z e36, inak by sa to tam muselo strasne bastlit. Ale to je jedno, detail a viacmenej moja chyba, co je ale horsie ze po prvom nastartovani sa nam nedarilo odvzdusnit chladenie motoru. Stale vysoke tlaky a vzduch. Nakoniec po poldni srania sa zdalo ze je vsetko OK. Zobral som auto teda na testovaciu jazdu a po cca 1km vyletelo vycko z chladica - zas tlaky. Tak sme to skusali este niekolko krat bohuzial furt to same, tlaky do chladenia, voda vytiekla, doliali sme zas tlaky atd. Tak isto z vyfuku vytekalo pomerne dost vody. Po asi 3 dni sr*nia, sme dosli k zaveru ze je praskla hlava, pretoze sme vylucili uplne vsetko co sa dalo (nekvalitny benzin, vodna pumpa, termostat atd...). Po tych 3 dnoch sa naviac na olejovom vycku vytvorila emulzia.

Zverba samozrejme tvrdi, ze motor je z jeho auta ktore do poslednej chvile fungovalo.

Rozhodol som sa teda kupit iny motor tiez M52B28, ktory sme mali zrovna v aute na diely hned vedla mojho. Ten sme tam teda dali a vsetko fici v pohode jak ma.

Neviem nebudem to riesit, je to uz skoro rok, napisal som len jak to bolo. Mam na to niekolko svedkov, vsetko zname osobnosti z bmwklubu...

Alex.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Zkušenost s dotyčným naštěstí nemám, ani o žádnou neusiluju, ale když jsem donedávna vídal v jeho avataru modrou e36 s nějakým e46 laminátovým nárazníkem, musel jsem si jen bohužel pomyslet.. tuzer / prasič :oops:
zverbo

#10 Příspěvek od zverbo »

jezda píše:Jaké máte zkušenosti s tímto člověkem?

Já momentálně špatné. Pořád čekám na chybějící věci, které zapomněl asi přibalit a tvrdil, že je pak pošle.

Potom ako si chcel poslet IBA to co mas a nasledne som ti poslal komplet veci na svoje naklady rr658336456cz ktora nebola prebrana viac som uz neposielal.
zverbo

#11 Příspěvek od zverbo »

Risa525 píše:mám už od listopadu slíbený držák nápojů zadní (ten co přišel byl ko) a na revanž slíbené navi CD s mapami 2013....ani jedno zatím nemám a to bude duben :D

jinak co se týká peněz máme vše srovnáno abych byl korektní!!!

Poslal som spatny drzak napojou, peniaze som vratil samozrejme, ano slubil som drzak napojou a DVD s mapamy do e60 ale zabudol som nato, bohuzial, drzaky napojou davam zadarmo, v BMW stoji 250kč, CD/DVD uz nerobim lebo som to robil ZADARMO a ludia mi nevedeli poslat ani postovne na ucet a za CD ktorem som musel kupit.

Pokial su umna ludia a chcu neni problem im to dat na mieste, pri prilezitostiach ako grilovanie umna atd... tak isto aj diagnostika zadarmo.
zverbo

#12 Příspěvek od zverbo »

Sweden píše:tak za ním zajeďte,pokecáte,pogrilujete a třeba vám to i přehodí,vymění,opraví,atd :D :D

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=122817

Neni problem diagnostika zadarmo, mapy zadarmo, veci kupene odomna prehodim zadarmo.

ROBIM TO LEN AKO HOBBY nezivim sa tym, mojich 320kč na hodinu mi straci bohate!
zverbo

#13 Příspěvek od zverbo »

netopier píše:Ahoj.

Napisem sem moju skusenost, nebudem sem pisat koho je to vina ci kto za co moze proste napisem to ako to bolo a kazdy nech si spravi zaver aky chce.

7/2012 som od neho bral motor M52B28 z e39 pre moju e36. Prisli sme k nemu do garaze so Speedym (admin).
Auto uz bolo napol rozobrane, chladicovka sundana no motor sa nam po mensich pataliach nakoniec podarilo nastartovat (bez chladicovky), takze len na par sec. Vsetko sa zdalo ok, tak sme motor s prevodovkou demotovali z auta zaplatili a odviezli.

Motor sme do mojho auta nahodili az teraz tj 5/2013. Hlavne koli tomu, ze elektrika nebola plugnplay ako mi tvrdil, tak som nakoniec musel zohnat origo z e36, inak by sa to tam muselo strasne bastlit. Ale to je jedno, detail a viacmenej moja chyba, co je ale horsie ze po prvom nastartovani sa nam nedarilo odvzdusnit chladenie motoru. Stale vysoke tlaky a vzduch. Nakoniec po poldni srania sa zdalo ze je vsetko OK. Zobral som auto teda na testovaciu jazdu a po cca 1km vyletelo vycko z chladica - zas tlaky. Tak sme to skusali este niekolko krat bohuzial furt to same, tlaky do chladenia, voda vytiekla, doliali sme zas tlaky atd. Tak isto z vyfuku vytekalo pomerne dost vody. Po asi 3 dni sr*nia, sme dosli k zaveru ze je praskla hlava, pretoze sme vylucili uplne vsetko co sa dalo (nekvalitny benzin, vodna pumpa, termostat atd...). Po tych 3 dnoch sa naviac na olejovom vycku vytvorila emulzia.

Zverba samozrejme tvrdi, ze motor je z jeho auta ktore do poslednej chvile fungovalo.

Rozhodol som sa teda kupit iny motor tiez M52B28, ktory sme mali zrovna v aute na diely hned vedla mojho. Ten sme tam teda dali a vsetko fici v pohode jak ma.

Neviem nebudem to riesit, je to uz skoro rok, napisal som len jak to bolo. Mam na to niekolko svedkov, vsetko zname osobnosti z bmwklubu...

Alex.

Ako som ti pisal viac ako po roku mi napises ze motor je zli! Nikdy som nepredal ziadny motor lebo viam ako to s motormi je, toto bol motor z mojej osobnej e39 ktora koly zlej karoserii sla na diely.
zverbo

#14 Příspěvek od zverbo »

Totic píše:Zkušenost s dotyčným naštěstí nemám, ani o žádnou neusiluju, ale když jsem donedávna vídal v jeho avataru modrou e36 s nějakým e46 laminátovým nárazníkem, musel jsem si jen bohužel pomyslet.. tuzer / prasič :oops:

Ta e36 ma stala na 160000kč to je viac ako zarobis za rok, ak nieco dokazes v zivote potom pis na druhych a inak je to dva roky dozadu nie donedavna.
KoZi_man

#15 Příspěvek od KoZi_man »

Já jsem byl u Zverba osobně a rozhodně s nim mám dobré zkušenosti!!! Vzal jsem si od něj pár dílů a pekně jsme pokecali..

Ceny lidové, všechno co píše o tom, že blbosti dává zdarma je také pravda.

Já ho klidně doporučím.
jezda

#16 Příspěvek od jezda »

zverbo píše:
jezda píše:Jaké máte zkušenosti s tímto člověkem?

Potom ako si chcel poslet IBA to co mas a nasledne som ti poslal komplet veci na svoje naklady rr658336456cz ktora nebola prebrana viac som uz neposielal.

Rozhodně jsi neposlal to na čem jsme se domluvili. Co jsem to u tebe reklamoval jsi napsal, že pošleš zbytek. Pak dlouho nic, pak výmluva, že jsi nebyl zdrav a že to opět pošleš. Dlouho nic, pak jsi psal, že se ti vrátil balík na dotaz kdy jsi to posílal jsi napsal, že od toho nemáš lístek. Já se dotazoval na poště a od tebe tam nic poslaný nebylo. Pak jsi psal, že to pošleš znovu a opět nic.
zverbo

#17 Příspěvek od zverbo »

rr658336456cz

hod si to na kontrolu a budes videt jak sa mabik vratil naspet, neni problem po ospravedlneni poslat naspet!!!

+ pribalim zadarmo veci ako by si potreboval, drobnosti, casti atd...
zverbo

#18 Příspěvek od zverbo »

zverbo píše:rr658336456cz

hod si to na kontrolu a budes videt jak sa mabik vratil naspet, neni problem po ospravedlneni poslat naspet!!!

musis to stihnut do piatku uz vcera som mal odist do Rumunska, o tyzden sa praca a odlozila. Potom si pockas mesiac pokial sa zase nevratim.
jezda

#19 Příspěvek od jezda »

zverbo píše:rr658336456cz

a kde si to můžu zkontrolovat?
zverbo

#20 Příspěvek od zverbo »

Česka posta, kontrola zakazek nebo tak nejak.
Odpovědět