Tož přiznávám, že na svém autě zkouším určité švíky než to zkoušet na cizím samozřejmě Mimochodem vyzkoušel jsem i software na Alpina D10 biturbo a chovalo se to ... no ... zajímavě ... na jednoturbovým motoru mít sofware na 2 turba dělá opravdu zajímavé věci
Ikdyž to nabízím už nějakou dobu, tak tenhle úkon měl zrovna před pár dny premiéru. Dojel za mnou pán s X6 roku výroby 2010 s různými minoritními požadavky. Hlavní byl: Odblokovat přehrávání DVD i za jízdy na iDrivu 2.generace (systém CIC). Opravdu se podařilo a funguje to bez problémů... Proto to rád nabídnu i Vám
mentuli píše:Ikdyž to nabízím už nějakou dobu, tak tenhle úkon měl zrovna před pár dny premiéru. Dojel za mnou pán s X6 roku výroby 2010 s různými minoritními požadavky. Hlavní byl: Odblokovat přehrávání DVD i za jízdy na iDrivu 2.generace (systém CIC). Opravdu se podařilo a funguje to bez problémů... Proto to rád nabídnu i Vám
jj potvrzuju byl jsem u toho fakčí to stále... mimochodem...největší radost má ze zrcátek.., jen taková perlička...., ten kamarád si samou radostí ještě ten den zlomil na 3x patu
Předpokládám, že mě poučíš ještě. Nicméně termín iDrive používám nerad, ale většina lidi to pod pojmy M-ASK, CCC, CIC a podobné neznají.
Pro ostatní, kdybyste nevěděli, jakou verzi máte:
http://en.wikipedia.org/wiki/IDrive
Tak i zde přihodím svoji zkušenost s návštěvou mentuliho. Super přístup, profi práce, člověk který se v tom opravdu vyzná a nakódováno všechno co jen asi šlo a ještě mě čeká nový soft pro iDrive.Takže mohu doporučit a za mě maxi spokojenost.
Tak dnes po dlouhé době výzkumu a neúspěšného zkoušení jsem konečně úspěšně odblokoval TV/DVD za jízdy v 7er E65 a podle všeho vše zatím funguje. Necháme pár dní otestovat a uvidíme. Nekupujte tedy do svých E65 žádné VIM moduly za nehorázné částky. Video se dá odblokovat už pouhým kabelem.
Navstivil som Radka s nefunkcnou CCC jednotkou a po 24 hod som si prevzal auto kde konecne hra radio, nestratim sa po ceste a telefonovať mozem s volnymi rukami. Vsetko za bezkonkurencnu cenu, v radoch stokorun jednoznacne odporucam.