prosím o doporučení dobrého pneuservisu v Praze, spíše toho nejlepšího Jde mi o uskladnění pneu, aby tam nestály vysoké stojany, no prostě max. 4 kola na sobě.
Aby tam měli dobrou vyvažovačku (Hunter GSP9700, Hofmann Geodyna Optima)
Abych u toho mohl být při přezouvání.
No aby tam bylo čisto a používali kvalitní materiál (závaží, atd.)
A nechtěl bys aby ti kola na noc přikrejvaly,pouštěly jim večerníček a občas s nima zatočily aby nevyšly ze cviku?
Jo, to bych byl rad
Ja bych si je nejradsi prezouval a uchovaval doma, ale zatim je zbytecny luxus investovat do vyvazovacky, zouvacky a zvedaku...
Zatim mam vybrano Pneu Prochazka (tam me znervoznuje obrazek s uskladnenim pneu), auto Jarov (kde nedelaj BMW, ale uz jsem tam jednou byl a docela spokojenost, ale nemohl jsem u toho byt, takze...) a pneu mracek, maj Hofmann Optima, snad nejlepsi vyvazovacku, tak se tam pujdu mrknout...
Perfektni zkusenost mam s pneuservisem kousicek od Rican - je v Tehove. Na miste pracuje majitel se svym bratrem a pripadne zamestnanci.. Neni to nic velkeho ala Safranek, ale cenove je na polovine a proti odvedene praci nemam kriveho slova. BMW delaji celkem bezne (od starych po X6), vi jak kola vyvazit..
Myslim, ze pneu neschovaji a kola nemyji (v takovych tech myckach jako ma Safranek).
Ale jsou velice peclivi... V pripade zajmu SZ.
Pneuservis Mráček co je u Ládví tak ten na 100% doporučuju dělaj tam jedni z nej lidí co se týče gum a je tam i třícař a jeden co jezdí nějakou skupinu v rally.
Mně zatím nikdy nezklamal pneuservis Vulkán, jen nevím jak to je s tím uskladněním.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Jo jo pneuservis Schubert je dobrej. Já jezdím do pneuservisu Červený v Radotíně.Konkrétně BMW má v krvi a jelikož umí i motopneu tak je partnerem BMWmotoklubu.
Já jedině Schubert... Rozumný přístup a přitom profesionalita... Vždycky dostanu minimálně to, pro co jsem přijel a vždycky mám pocit, že platím nějak málo...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Poldav6 píše:Perfektni zkusenost mam s pneuservisem kousicek od Rican - je v Tehove. Na miste pracuje majitel se svym bratrem a pripadne zamestnanci.. Neni to nic velkeho ala Safranek, ale cenove je na polovine a proti odvedene praci nemam kriveho slova. BMW delaji celkem bezne (od starych po X6), vi jak kola vyvazit..
Myslim, ze pneu neschovaji a kola nemyji (v takovych tech myckach jako ma Safranek).
Ale jsou velice peclivi... V pripade zajmu SZ.
můžu potvrdit, kluci umí .. veliká spokojenost i s rovnáním kol a s uskladněním nebude asi problém... umí i moto co se týče pneu a vyvážení a nakonec i čištění interiérů za super peníze ... šikovné ručičky