Neboj, mozna slevu zopakuju, ale s jinou firmouChorche23 píše:tak to mě štve zase jsem přišel s křížkem po funuse, a sleva je pryč, tak snad příště

Ja mam cerstvou zkusenost, ta M5ka je moje. Muzu rict ze Doe na tom makal jako kdyby to delal na svym, velika peclivka, na detaily ktery ani nebyly poradne viditelny vypotreboval velky baleni stouratek do usiPetr_L píše:Tak to máme v sekci Zkušenosti se servisy a prodejci 5 stránek hezkých fotek a nabídek, ale pokud jsem se dobře díval, tak ani jednu zkušenost. Není někde něco špatně?![]()
Jinak i když auto dávám minimálně jednou za čtvrt roku ručně čistit a leštit, tak tohle je pro mě nepříliš vhodný poměr cena / hodnota vozu / výsledek a doba jeho trvání za denního běžného provozu a jen občasného garážování.
Tak ja se taky pridavam se zkusenosti,mel jsem tam auto sice jenom na exterier,ale davam jednicku s hvezdickou,skoda,ze jsem na to mel tak malo casu,interier bych potreboval udelat taky,tak snad to vyjde uz brzo. Doe,fakt dik!Petr_L píše:Tak to máme v sekci Zkušenosti se servisy a prodejci 5 stránek hezkých fotek a nabídek, ale pokud jsem se dobře díval, tak ani jednu zkušenost. Není někde něco špatně?![]()
Jinak i když auto dávám minimálně jednou za čtvrt roku ručně čistit a leštit, tak tohle je pro mě nepříliš vhodný poměr cena / hodnota vozu / výsledek a doba jeho trvání za denního běžného provozu a jen občasného garážování.
Diky, jsem rad, ze si byl spokojenej co se tyka interieru a i odstranenych dolickuDon píše:no musim rict, ze si Doe s tim interierem nadherne do detailu vyhral a vymazlil hocelou cestu domu jsem se kochal cistotou sveho vozu az jsem se malem rozstipal
je krasne nasedat do "noveho" vozu.
timto jeste jednou dekuji za vsechny sluzby na jednicku