Maniaku, upřímně řečeno, nepamatoval jsem si, o jakou slevu jsem tě žádal a proto sem dávám tu SZ - 10tis. jsi tady začal vytahovat ty, tak jen abysme měli všichni přehled o jaký částky se jednalo a s čím a jak jsi mě posílal do háje - v té SZ je to myslím napsáno úplně jasně a můžeš to tady teď zaokrouhlovat horem, dolem - ber zase, že já vydělávám tak 2-3 tisíce měsíčně - když si odečtu všechny náklady, jídlo, pití, splátky, dovolený atd. - nechápu, jak jsi takovému chudáčkovi jako já mohl nedat slevu

Všimni si, že v tvojí odpovědi nepíšeš nic o tom, že bych původně chtěl 10.000,- a i když teď najednou chci míň, tak mi to stejně nedáš.
Klidně věřím, že jsem po tobě na té pumpě 10tis. chtěl - opravovanej roh auta, mlhovka na silikonu, chybějící sklápěcí sedačky (kolik to tak může vyjít koupit), chybějící vyhřívání sedaček, kapota (a ne ďubky), nefugující víko kufru, jazyk BC italština (kolik stojí přehrání?), kazeťák (tj. jako auto bez rádia) .. opravdu si myslím, že sem chtěl určitě deset, za tohle všechno, co tam nebylo - to jsme ovšem úplně ignorovali a já to velkoryse přešel bez jakýkoliv slevy, zaplatil a tohle je komunikace následující. A myslím, že jsem po tobě možná po telefonu těch deset tisíc chtěl, po té, co jsem konečně zjistil, že na tom nemáš zase tak málo a že jsi mě ošulil.
Jestli chceš zpochybňovat tyhle částky, tak opravdu prosím někoho důvěryhodnýho, komu ty SZ ukážu na živo - nic jsem nikde neměnil. Místo toho, abyses omluvil, tak mě tady ještě znova obviňuj ze lhaní.
Gumy, co jsi mi dal jsou gumy FULDA z roku 2003 - to se nezlob, ale 5let starý zimní gumy jsem na zadohrabu nikdy neměl a byly fakt zadarmo drahý - to nebyla žádná sleva a navíc letní gumy, na kterých to stálo byly totálně sjetý a už na auto nikdy nepřišly - minimálně jedny gumy na ježdění na autě bývají - tohle opravdu neber jako nadstandard.
Já nemám jakoukoliv výčitku, že bych ti za auto dal málo nebo ti nedal, co jsi si řekl.
S těma spokojenýma SZ a "podlejzavým" jednáním o vadách jsem se opravdu choval jako debil, ale to jsem pořád myslel, že jsi na tom měl tak málo a že by bylo fakt blbý tě obírat víc a že budeme radši kamarádi - měl jsem se na tebe vykašlat a prostě ti dát o deset tisíc míň na pumpě a nenechat se zmanipulovat.
Zave díky za informaci. Kdyby to byly 3000,- - ale reakce nebyla moc vstřícná k dohodě a jenom dodávám, že ten problém, co jsme řešili - jak na něj oba odkazujeme, tak byl právě ten problém s klíčkem - prostě nesjel volant, nešlo BC, tempomat, airbagy atd.- po žádosti o pomoc (to bylo telefonem) jsme po velikých jednání dospěli k tomu, že by mi někdo z klubu mohl udělat diag a maniak mi to domluví - ani to se nestalo - takže já už jsem z jednání o vadách auta určitým způsobem rozladěnej byl a snažil jsem se něco dostat. Jinak opravdu lakovna, kde nechávám lakovat já, mi dala rozpočet kolem těch čtyř až radši pěti i s úpravou těch poškozených míst.
S tou krádeží kol je to naprostý nesmysl a nevím, že se na tom tak pořád točíš - kola jsem po tobě nikdy nechtěl a nikdy mi nepatřily - opakuju to po stý a jestli jsem to napsal tak blbě, že by to vypadalo, že si myslím, že jsi mi je ukradl, tak je to hloupost a i se omlouvám - ale stojím za tím, že s kolama na autě se čachrovalo, v bazaru mělo napsaný 17", kola byly těsně před dovozem sundavaný (i kdyby sluníčko v Itálii, tak auto mělo podle tebe stát půl roku v německu - a to by ty disky s letníma gumama byli na autě normálně) a gumy na nich určitě nebyly ty, co tam měl původní majitel (gumy Wan-Li) - věrohodnější než tvrzení, že se spletli do toho inzerátu, je pro mě to, že kola si prostě nechal kamarád-bazarník za nějakou slevu, protislužbu nebo si je můžeš vzít jindy - to není krádež, to je normálně naprosto férová část provize - myslím, že to dělá většina dovozců - ale netvrdí pak bludy o maržích.
Aspoň že píšeš, že je to foto před tím, než jste dali auto na plaťák - to má být jako důkaz čeho? - že se "neztransformovaly" na plaťáku?
Už mě to fakt nebaví - nic po tobě nechci, ale takovouhle zkušenost mám já a nevím, proč bych jí sem nenapsal. Jestli byla tvoje provize nižší než 40-50 tis Kč - OK, ale jak plyne ze všech (a to i tvých) dalších vyjádřeních - byla sakra vyšší než těch 12.000,- Kč, co jsi psal mě a myslím, že ty moje výpočty, přestože orientační, jsou mnohem blíž pravdě než tvoje tvrzení - a ostatně jak bylo vidno i názorem ostatních, kteří mě o pár stránek dřív všichni přesvědčují, že jsem ohromně naivní debil - píšeš to i sám.
Czus, myslím, že je tady toho dost, aby si ten, kdo si to bude číst nějak přebral sám. Jestli chceš zpochybňovat text té citované SZ, tak chci, aby jí někdo ověřil se mnou.