Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Auto Kelly
Potreboval jsem nove vzpery kapoty a kdyz uz je ta krize,
tak si rikam, nac kupovat original, usetrim 9 stovek a u tohodle
dilu je to stejne jedno.
Takze autokelly, kdyz jsem si je vyzvedaval, oba obaly
byly z obou stran roztrzene, trochu me to udivilo, ale pry jim
to tak chodi a je to normalni.
Druhy den renocar, po obede mi volaji, ze vzpery namontovali,
ale bohuzel nejde zavrit kapota, takze mi tam dali zpatky puvodni.
super 4 stovky za praci a 9 za vzpery, a vysledek nikde.
Dalsi den vraceni dilu v autokelly. Sice mi to vzali,
protoze na fakture z renocaru bylo ze neoriginalni dily neodpovidaji,
ale vyznelo to, jako kdyby to byla moje vina a ze priste me s necim podobnym
vyhodi a ze me vlastne prokazali milost.
nektere komentare prodavajiciho:
- To je jako kdyby jste si namontoval desticky a po tydnu jezdeni je chtel vratit
(protoze vzpera byla trochu skrabnuta pri montazi )
- To snad mohli poznat hned, kdyz to tam montovali, ze to tam nepatri.
atd atd. Toz mu rikam a co na tom zalezi, do kupe to nepasuje, tak je
uplne jedno jestli to bylo skrabnuty, to mate v umyslu prodat to nekomu dalsimu ?
no nic, tak vzpery na kupe e36 radeji v autokelly nekupujte, mozna by to byly tyhle
moje, ktere jsem vratil.
tak si rikam, nac kupovat original, usetrim 9 stovek a u tohodle
dilu je to stejne jedno.
Takze autokelly, kdyz jsem si je vyzvedaval, oba obaly
byly z obou stran roztrzene, trochu me to udivilo, ale pry jim
to tak chodi a je to normalni.
Druhy den renocar, po obede mi volaji, ze vzpery namontovali,
ale bohuzel nejde zavrit kapota, takze mi tam dali zpatky puvodni.
super 4 stovky za praci a 9 za vzpery, a vysledek nikde.
Dalsi den vraceni dilu v autokelly. Sice mi to vzali,
protoze na fakture z renocaru bylo ze neoriginalni dily neodpovidaji,
ale vyznelo to, jako kdyby to byla moje vina a ze priste me s necim podobnym
vyhodi a ze me vlastne prokazali milost.
nektere komentare prodavajiciho:
- To je jako kdyby jste si namontoval desticky a po tydnu jezdeni je chtel vratit
(protoze vzpera byla trochu skrabnuta pri montazi )
- To snad mohli poznat hned, kdyz to tam montovali, ze to tam nepatri.
atd atd. Toz mu rikam a co na tom zalezi, do kupe to nepasuje, tak je
uplne jedno jestli to bylo skrabnuty, to mate v umyslu prodat to nekomu dalsimu ?
no nic, tak vzpery na kupe e36 radeji v autokelly nekupujte, mozna by to byly tyhle
moje, ktere jsem vratil.
to takhle se vsim z druhovyroby. Nekdy to sedne v pohode, nekdy je to proste na nic. Vim ze treba maska co znamej kupoval na e36 touring pred fl v ACI mela uplne sejdrem uhnuty diry na primontovani a nektery dokonce nemela vubec, naopak ta z Kelly sedla krasne. Pak jsme z kelly chteli predni podbehy a takhle tenkej kousek gumy nebo co to bylo jsem este nevidel...
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Don píše:nebo take o tom od koho to oni berou.
Oni to berou od toho, kterej jim dá takovou cenu, za kterou to chcou lidi kupovat... Až nebudou lidi magoři a nebudou chtít za cenu dílů na trabanta díly na BMW, tak Autokelly nebude muset nakupovat ty šmejdy za pár kaček a budou mít kvalitnější zboží...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil vzpěry na pátý dveře v Elitu. Nakopal bych si za to držku. Vzpěry sice pasujou a dveře udrží, ale musim je dost velkou silou zhruba v polovině přemáhat abych dveře otevřel (výrobce LESJÖFORS - 360Kč/Ks). Když mi odešly na kapotě, šel jsem automaticky do BMW. Ikdyž stála jedna přes 700Kč vůbec toho nelituju.
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje dnešní zkušenost s alternativním zbožím. Tentokráte z Elitu. U rok starýho termostatu praskla kovová packa, která jej drží v platu. Takže je stále otevřený. Sice mi to nejspíš vyreklamujou, ale měsíc na něj čekat nebudu...
Nejsem tak bohatej, abych si kupoval levné věci. Zítra jdu pro něj do BMW. Akorád budu 3 dny bez auta.
Nejsem tak bohatej, abych si kupoval levné věci. Zítra jdu pro něj do BMW. Akorád budu 3 dny bez auta.
hodil sem do kose nevhodne prispevky, v pripade dotazu piste SZ!, jestli napisete sem, stejne to smazu, protoze to sem nepatri a v pripade nutnosti se muze rozhodnout i napomenuti
pricemz nechavam tu prispevek, ktery by mel byt sice podle striktnich pravidel v jinem tematu, protoze se nejedna primo o prodejce z nazvu tematu, ale v zajmu informovanosti clenu (vyssiho dobra) zanechavam
omlouvam se dotcenym osobam, ale takhle mi to prijde nejlepsi
pricemz nechavam tu prispevek, ktery by mel byt sice podle striktnich pravidel v jinem tematu, protoze se nejedna primo o prodejce z nazvu tematu, ale v zajmu informovanosti clenu (vyssiho dobra) zanechavam
omlouvam se dotcenym osobam, ale takhle mi to prijde nejlepsi
vlevo je matal
a vpravo Killca 

surfis píše:Moje dnešní zkušenost s alternativním zbožím. Tentokráte z Elitu. U rok starýho termostatu praskla kovová packa, která jej drží v platu. Takže je stále otevřený. Sice mi to nejspíš vyreklamujou, ale měsíc na něj čekat nebudu...
Je sice mozny, ale ja nejsem tak bohatej abych kupoval dily jen v Bmw! Je to zase debata stokrat uz tu probirana, myslis ze kdo si koupi E36 za treba 60tis, necha jen na udrzbe dalsich 30tis v Bmw za bezny spotrebni veci? Tezko tezko! Nektery znacky jako Bosch, Lemforder, Swag, Ngk, Meyle HD, Brembo, Ate..... jsou myslim v dobry kvalite!
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak já nemám E36 za 60K, ale v Elitu maji jen termostat značky Vernet, kterej mi vydržel rok. Jinej nemaji. Navíc je s mojí slevou stejně drahej jako bez slevy v BMW. Tehdy jsem to nevěděl. Teď už jsem poučenej. Stejně jako teplotní čidlo motoru. V Elitu cca 700Kč, v BMW 360Kč. Tak je to se spoustou věcí. Proto kontroluju každou hovadinu, kterou koupím...
MOD Killca: odstranena zbytecna citace

MOD Killca: odstranena zbytecna citace
koupil jsem vzperu na viko kufru felicie od DELPHi, takovej sh... jsem nevidel po prvni zime zacal vrzat pri kazdem otevirani nehlede na to ze zacal tect . Priste jdu do skodovky pro origo . Ale na klubu byl clovek co vzpery pokud netekly zrepasoval, posilal jsem mu vzpery z tatovy astry g kombi a uz tam jsou skoro 2 roky na naprostej luxus. cena 200Kč za obe
Ten termostat sis měl koupit u APM, ty dělaj Wahlera, tedy to samý co je origo, a ceny jsou skoro poloviční...už jsem to taky řešil, a nejen to - tlumiče, čepy, brzdy atd... Pokuď chceš seriozně a dobře poradit, obrať se na člověka na dílech v BMW ve Vysokém Mýtě, zde je odkaz na www - http://www.bmwolomouc.cz/cz/vysokemyto/ ... wband.html
Vždy dobrá rada co koupit tak, aby to něco vydrželo a bylo to za dobrej peníz....a myslím, že takovou zkušenost má mnoho dalších - viz. v této sekci diskuze o BMW Horimex OL, VM .......Ten Vernet fakt prý stojí za hovno, kamoš ho měl v Opelu, a taky byl za chvíli KO....
Vždy dobrá rada co koupit tak, aby to něco vydrželo a bylo to za dobrej peníz....a myslím, že takovou zkušenost má mnoho dalších - viz. v této sekci diskuze o BMW Horimex OL, VM .......Ten Vernet fakt prý stojí za hovno, kamoš ho měl v Opelu, a taky byl za chvíli KO....
-
- Kontaktovat uživatele:
Martas23 píše:pro georgoseAC, pročetl jsem si vaše rady a šel koupit vzpěry na kufr škodovácký, jo stály dvě stovky jedna ale maj ohromnou sílu a při otevření doslova mlátěj kufrem, příjde mi že nemaji žádný brždění. Vyřešil jsem to tak že jednu původní jsem vrátil z5 a je to OK
A já si říkám, co to jsou za neorigo vzpěry..... Jirko, to jsi je tam namontoval ty???