IEBAC .......Hyri píše:IEBAC , konecne som bol u paju zase pozret aspon na skok.... ide im to tam stale jako vzdy. Good work
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Renovace laků a čištění interiéru NEW www.lestimeauta.cz
-
PokusKnalezeni
- Kontaktovat uživatele:
-
PokusKnalezeni
- Kontaktovat uživatele:
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že chválit Pavlovu práci je zbytečné..samozřejmě je perfektní.. jen bych příště prosil Espresso se šlehačkou..GeorgosAc píše:misto aby ti pochva... pochvalil praci tak se omlouva ze ti vyzral 5kg kafePavel píše:já děkuji Igore za návštěvu....a přijed zase kafého je dost....matal píše:Pavle, moc díky.. a snad jsem Vám nevypil moc kafé..![]()
![]()
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
kamikaze5100
- Klubové ID: 908
KDO NEBYL U pana KOMURKY jako by ani nemel umyte auto 
PAvle ( komůrko) dekukji moc.. tva práce je v mezich lesku a renovace laku nepřekonatelna..... s klidným srdcem řeknu že jsi nejlepší koho znám !
fotky reknou vse za tvoji praci Pavle.. podotykam ze lak predtim byl absolutne v tragickem stavu dojebany od myčky
no tak a jeste jedna vec.. byt je E46 ,,jinde,, -- ztratilo se uplne to pravé bavorakove... proste pekny , ale o ničem... řídit a palit benzin ve staršich BMW je uplne nekde jinde... tady uz clovek jen krouti volantem....
:38:38:38:38:38
velike podekovani PAvlovi a jeho tatikovi.. za .. snidani , burčák co mi nabalili na doma ( zroovna jej popijim... a rano se z toho poseru )
kazdopadne pavle moc diky , ses megaprofik !!!! opravdu smekam pred tvym pristupem k autum ... cely den jsem te pozoroval a to je filharmonie.. !!!
snidane u komurky

aby Komurka makal jak cyp , tak se musi nadopovat SEMTEXEM , takze kdo tam jede , vemte mu aspon 10 plechovek..., jinak lesti jako jeden brňak

nebo ve velkkem ,

poradne nazyglit ( ne jako brňáci CH )

normalne onanie....

a od pana Komurky jsem dostal k narozeninam novy znak origo na kapotu

PAvle ( komůrko) dekukji moc.. tva práce je v mezich lesku a renovace laku nepřekonatelna..... s klidným srdcem řeknu že jsi nejlepší koho znám !
fotky reknou vse za tvoji praci Pavle.. podotykam ze lak predtim byl absolutne v tragickem stavu dojebany od myčky
no tak a jeste jedna vec.. byt je E46 ,,jinde,, -- ztratilo se uplne to pravé bavorakove... proste pekny , ale o ničem... řídit a palit benzin ve staršich BMW je uplne nekde jinde... tady uz clovek jen krouti volantem....
:38:38:38:38:38
velike podekovani PAvlovi a jeho tatikovi.. za .. snidani , burčák co mi nabalili na doma ( zroovna jej popijim... a rano se z toho poseru )
kazdopadne pavle moc diky , ses megaprofik !!!! opravdu smekam pred tvym pristupem k autum ... cely den jsem te pozoroval a to je filharmonie.. !!!
snidane u komurky

aby Komurka makal jak cyp , tak se musi nadopovat SEMTEXEM , takze kdo tam jede , vemte mu aspon 10 plechovek..., jinak lesti jako jeden brňak

nebo ve velkkem ,

poradne nazyglit ( ne jako brňáci CH )

normalne onanie....

a od pana Komurky jsem dostal k narozeninam novy znak origo na kapotu