Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na bazar Jan Bočan v Chebu

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
globusman
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od globusman »

Kolik najdeš rozdílů? :-D

multipla č. 1 na prodej:

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6917738

multipla č. 2 na prodej:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

EDIT: odkazy opraveny
Shelby

#2 Příspěvek od Shelby »

1, ty odkazy máš špatně daný
2, tím pádem nevím co tam je
3, pokud chceš upozornit na stočený kilometry tak to je národní sport, na tom není nic zvláštního
Shelby

#3 Příspěvek od Shelby »

no tak jak jsem předpokládal... nebudu nikoho hájit nicméně je nutno si uvědomit že si to kupující dělaj sami, dokud mentalita národa bude taková že auto se 150-200tis km je už buď poruchovej sráč nebo rovnou zralý do šrotu tak je to těžký. A co se týče tohoto inzerátu tak na dvouletý auto je prostě 120tis moc, to kupující nerozdejchaj, nevim proč pro 99% kupujících je vodítko ke stavu vozu číslo na tachometru, přitom 100km po dálnici je jiných,co se týče opotřebení než 100km po starém městě pražském..
A teď do mě..
globusman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od globusman »

Asi máš pravdu, ale tohle je podvod. A kdo lže, ten aji krade a kdo krade, může klidně i zabít. Aspoň tak mě to učila babička...
Shelby

#5 Příspěvek od Shelby »

Když by ve smlouvě měl že s tachometrem bylo manipulováno a že stav tacho neodpovídá skutečnému nájezdu tak už tam podvod nevidím ale to se asi nestane.. Mimochodem víš vůbec kolik aut má najeto 400+ ? jsou jich mraky ale na prodej s tímto stavem tacho nejdou nikdy protože by to nekoupil nikdo ani za polovinu tržní ceny a pokud ano tak to koupí někdo na překup, stočí a prodává za obvyklou cenu.. Tak to prostě chodí..
Vojtasm5e34

#6 Příspěvek od Vojtasm5e34 »

To,že to tak chce kupující není omluva. Když mi někdo v letadle za letu řekne, že musí ven, taky mu to nedovolím. Jenže takové je myšlení našeho národa. Dělají to všichni, tak já budu taky. Vždyť tak je to přeci normální. Chtělo by to přísné tresty,ale to víme všichni.:-(
Odpovědět