IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pozor na člena "standa2002"
Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytupatriot píše:To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ...100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
7er. True definition of luxury. Yours.
-
patriot
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
A jak Colombo ??100RM píše:Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytupatriot píše:To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ...100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Do profilu by se ti 100RM neměl dostat... Tam moderátoři nemají přístup...patriot píše:A jak Colombo ??100RM píše:Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytupatriot píše: To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ...Už vím, v profilu mám adresu
(já si dokážu zjistit o každém z fóra taky co chci, nezneužívám ale toho). Je mnoho možností ... (bydliště, R.Z, IP adresa, telefon, ICQ, skype ... atd)
Iniciály s adresou, popř. křestní jméno (v tomhle připadku zřejmě totožné s nickem) a v dalším příspěvku třeba jenom napsat pozor na pana Matouška není v rozporu se zákonem na ochranu osobních údajů.100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem
IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
jurasis
- Klubové ID: 775
globusman píše:To nebylo pro tebe, ale pro Patriota na uklidnění. A ty zase rejpeš...100RM píše:Bavil som sa o providerovi, nie o nejakem profilu. Ale nechajme to tak.
Diky Globusmane za pripomenutie ze ja sa do profilu nedostanem, kdezto ty jo, skoro by som na to zapomel.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Souhlasim stebou s tou ochranou udaju mohl byt to pak proti němu použit kdyby se něco stalo.100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem
kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama.....
je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .
je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .
-
mathias22
- Kontaktovat uživatele:
na me byla diky tem svetlumGeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama.....![]()
![]()
![]()
chtel bych vedet jak to chop. pochopil!
Jo, to máš pravdu,spousta lidí si tu chce dělat kšeft z vymáháním ale detaily nikoho nezajíímají .Měli by sito vyřídit jen ti kterých seto týká.GeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama.....![]()
![]()
![]()
100RM seš dost chytlavý,že tak rychle startuješ .Nevím co řešíš s nickem když sem hned napsal opravu,takže by to chtělo aby si četl všechno
-
Dresic
Téma sem založil já...nijakej vymahačskej gang myslím todle není, je to nesmysl takhle to nazývat!
Že si na něj nikdo nestěžoval to je možný, ale sám tady něco psal tak se k tomu i přiznal..takže si to asi nevymýšlím a čerpadlo co tady psal si nevyzvedl. . .tak si o něm může každej udělat svůj obrázek a napsat to sem ne?
Jasný, že bych si to měl řešit sám, momentálně toho "člověka" neřeším vůbec! tady po nikom nic nechcu ani od nikoho nic nečekám, ale za podporu díky!....
čerpadlo mám doma, pokouším se ho prodat dál, pokud to nepůjde, tak adresu mám a pak to začnu znova řešit. Protože 5000 není bůvíjaká částka, ale pro mě je to teda dost a dost se i hodí!
Že si na něj nikdo nestěžoval to je možný, ale sám tady něco psal tak se k tomu i přiznal..takže si to asi nevymýšlím a čerpadlo co tady psal si nevyzvedl. . .tak si o něm může každej udělat svůj obrázek a napsat to sem ne?
Jasný, že bych si to měl řešit sám, momentálně toho "člověka" neřeším vůbec! tady po nikom nic nechcu ani od nikoho nic nečekám, ale za podporu díky!....
čerpadlo mám doma, pokouším se ho prodat dál, pokud to nepůjde, tak adresu mám a pak to začnu znova řešit. Protože 5000 není bůvíjaká částka, ale pro mě je to teda dost a dost se i hodí!
To GeorgosAc: Podívej, pane řízek. Tohle je evidentně levá, jinak by si to čerpadlo na poště převzal a nemazal by tady veškerou svoji inzerci náhradních dílů. A to, že zrovna ty s ním máš dobré zkušenosti nepospravedlňuje vůbec to, že s ním vyjebal a normálně ho okradl.
Dobře, 5 litrů nejni zdrcující částka. To snad nikoho nepoloží, ale jemu to zřejmě něco řešilo. Je správné, že to tady někdo napsal, a že se to o něm ví.
A to, že by takovejdle zmrd zasloužil minimálně přes držku je taky všem jasný.
Tak až se zase tady někoho budeš zastávat, tak si laskavě vyber někoho normálního a né evidentního podvodníka!
A pokud má to hovado nějakou chřipičku, že nemůže ani na poštu a ty seš si s ním tak jist, že to nebyl záměr, tak pošli poškozenému bůrčáka a vyřeš si to s nemocným Standou sám. Potom před tebou smeknu.
Spochybnit se dá všechno, zvlášť na netu, ale tohle je 100% podvod.
Dobře, 5 litrů nejni zdrcující částka. To snad nikoho nepoloží, ale jemu to zřejmě něco řešilo. Je správné, že to tady někdo napsal, a že se to o něm ví.
A to, že by takovejdle zmrd zasloužil minimálně přes držku je taky všem jasný.
Tak až se zase tady někoho budeš zastávat, tak si laskavě vyber někoho normálního a né evidentního podvodníka!
A pokud má to hovado nějakou chřipičku, že nemůže ani na poštu a ty seš si s ním tak jist, že to nebyl záměr, tak pošli poškozenému bůrčáka a vyřeš si to s nemocným Standou sám. Potom před tebou smeknu.
Spochybnit se dá všechno, zvlášť na netu, ale tohle je 100% podvod.

a vpravo Killca