IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytupatriot píše:To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ...100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
A jak Colombo ??100RM píše:Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytupatriot píše:To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ...100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
Do profilu by se ti 100RM neměl dostat... Tam moderátoři nemají přístup...patriot píše:A jak Colombo ??100RM píše:Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytupatriot píše: To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ...Už vím, v profilu mám adresu
(já si dokážu zjistit o každém z fóra taky co chci, nezneužívám ale toho). Je mnoho možností ... (bydliště, R.Z, IP adresa, telefon, ICQ, skype ... atd)
Iniciály s adresou, popř. křestní jméno (v tomhle připadku zřejmě totožné s nickem) a v dalším příspěvku třeba jenom napsat pozor na pana Matouška není v rozporu se zákonem na ochranu osobních údajů.100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem
IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
globusman píše:To nebylo pro tebe, ale pro Patriota na uklidnění. A ty zase rejpeš...100RM píše:Bavil som sa o providerovi, nie o nejakem profilu. Ale nechajme to tak.
Diky Globusmane za pripomenutie ze ja sa do profilu nedostanem, kdezto ty jo, skoro by som na to zapomel.
Souhlasim stebou s tou ochranou udaju mohl byt to pak proti němu použit kdyby se něco stalo.100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem
na me byla diky tem svetlumGeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama.....![]()
![]()
![]()
je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .
Jo, to máš pravdu,spousta lidí si tu chce dělat kšeft z vymáháním ale detaily nikoho nezajíímají .Měli by sito vyřídit jen ti kterých seto týká.GeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama.....![]()
![]()
![]()
je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .