Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sháním šikovného automechanika Přerov-Olomouc a okolí
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
xSAFA píše:Bohužel s mým dosavadním servisákem jsem přestal být spokojený a tak sháním nějakého šikulu za rozumné peníze. Pokud má někdo typ budu moc vděčný!V nějaké rozumné vzdálenosti od Přerova...
nechci dělat extra reklamu ale zkus zajet do servisu k mému otci. Reference ti dá spousta členů, Dargon, Player, Fil, Jarax, Greg, MarekIS atd... dokonce to máš i se slevou na klubouvou kartu. Adresu a číslo máš tady:

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
xSAFA píše:Bohužel s mým dosavadním servisákem jsem přestal být spokojený a tak sháním nějakého šikulu za rozumné peníze. Pokud má někdo typ budu moc vděčný!V nějaké rozumné vzdálenosti od Přerova...
nechci dělat extra reklamu ale zkus zajet do servisu k mému otci. Reference ti dá spousta členů, Dargon, Player, Fil, Jarax, Greg, MarekIS atd... dokonce to máš i se slevou na klubouvou kartu. Adresu a číslo máš tady:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=15

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
xSAFA píše:Díky uz me o tvem otci informoval Georgosakorat kdyz kliknu na odkaz s adresou tak: Téma nebo příspěvek který požadujete nebyl nalezen.
Kdyztak mi to hod do SZ
to bude asi tím že jsi neplatič

SLEVA 10% NA PRÁCI pro platící členy
AUTOOPRAVNA Drastich
Peřinova 24
Olomouc - Černovír
mob.: 777 301767
http://www.mapy.cz/search.py?&sz=3&lo=6 ... 13302&zi=8

-
- Kontaktovat uživatele:
NZK Motorsport BMW
Zdeněk Kania
Černá cesta 120/49
772 00 Olomouc
+420585203867
+420776232655
nzk.cz@volny.cz
ja jezdím třebas tady a jsem velice spokojeny...
Zdeněk Kania
Černá cesta 120/49
772 00 Olomouc
+420585203867
+420776232655
nzk.cz@volny.cz
ja jezdím třebas tady a jsem velice spokojeny...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak u "pana" Kanii bych si nenechal vyměnit ani ventilek!
Naprosto hulvátské jednání při prohlížení nabízeného zboží (před potenciálním obchodem komunikoval do telefonu jako Mílius), pokusil se se mnou vydrbat (řekl si asi: "á mladej blbeček, ten nic nepozná"), nehledě na to, že za určitou věc chtěl neskutečně přemrštěnou částku, takže vřele NEDOPORUČUJI.
Naprosto hulvátské jednání při prohlížení nabízeného zboží (před potenciálním obchodem komunikoval do telefonu jako Mílius), pokusil se se mnou vydrbat (řekl si asi: "á mladej blbeček, ten nic nepozná"), nehledě na to, že za určitou věc chtěl neskutečně přemrštěnou částku, takže vřele NEDOPORUČUJI.