Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vyfuky.net
Dobrý den,
chci se s Vámi podělit o své zážitky s nákupem výfuku od vyfuky.net
- Objednal jsem si u vás výfuk
- Řidič přepravní služby mi zavolal a oznámil že jediný možný čas doručení je pro něj kolem 12:00 a navíc nedokáže určit dobu dodání přesněji než na +/- dvě hodiny. Pro pracujícího člověka ideální, mám dvě možnosti, nechám si třímetrový kus železa donést do práce do banky (co kdybych byl řidič kamionu) a pak ho povezu metrem domů anebo si vezmu půl dne volno. Domluvili jsme se že si pro výfuk přijedu do skladu sám
- Sklad přepravní služby je na druhém konci Prahy, výlet do skladu mi trvá 2x půl hodiny plus asi 40 minut než slečna ve skladu najde potřebné doklady, protože "někdo" zadal jako jméno adresáta "kolej Otava"
- O dva dny později dávám nevybalený výfuk servisákovi aby mi ho namontoval, je sobota, za dvě hodiny odjíždím na dovolenou - servisák mi oznamuje že výfuk je zničený, někdo ho asi něčím přejel.
- V úterý absolvuji asi 6 telefonátů s vyfuky.net, zjistíme že za všechno může přepravní firma která dává záruku tři pracovní dny, do kterých se počítá i den převzetí. Já, laik si mám při převzetí skontrolovat jestli vedle 100 regulérních prohnutí výfuku náhodou některé není způsobené tím, že výfuk někdo přejel
- Dohoda zní že mi vyfuky.net zašlou kus zničené trubky a já si ho sám nechám navařit. No dobře, řešení není ideální ale aspoň něco.
- Po dalším telefonnickém rozhovoru předevčírem zjišťuji že za tenhle kousek trubky budu muset zaplatit ale těch 200 korun mi nestojí za rozčilování
- Včera i dnes ráno mám nepřijatý hovor z přibl. 7:45 z neznámého čísla mobilního telefonu. Na toto číslo se nedá dovolat, ozve se vždy počítačovým hlasem "Na slyšenou" a to je vše. V průběhu dne se mi už nikdo dovolat nesnaží.
- Protože je zřejmé že tyto dva pokusy o telefonát pocházejí opět od řidiče přepravní služby a že po dvou neúspěšných pokusech (také by se mi mohl pokoušet dovolat ve dvě v noci, že...) mi přijde poštou výzva abych si pro zásilku přijel osobně do skladu anebo vám bude zásilka vrácena, mám na Vás prosbu:
Zavolejte prosím vaší přepravní firmě (kdybych si pamatoval o kterou se jedná, udělal bych to sám) a požádejte je aby mi zavolali v normálním čase a zásilku doručili, než do toho skladu opravdu pojedu a tu trubku někomu někam narvu.
s přáním pěkného dne
(jarda)
Na obranu vyfuky.net musím říci že jejich jednání je celkem vstřícné a příjemné, snaží se vzniklou situaci nějak řešit, nemluvě o perfektních cenách, ale ta jejich přepravní firma, to je peklo...
DOPLNĚNÍ: asi 20 minut po odeslání tohoto emailu slečna z vyfuk.net zařídila že se mi přepravní firma ozvala a dohodli jsme se. Tím se utvrzuji v názoru že vyfuky.net jako prodávající je dobrá firma, ale s tou přepravní to je horší.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé