Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Skrytá vada bmw 320d r.v 1999
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny. Měl bych na vás takovou prosbu koupil jsem od jednoho nejmenovaného člověka auto s tím, že je vše v pohodě atd. mám na to dokonce i svědky. Ale po částečném rozebrání interiéru jsem zjistil, že celá řidičova strana je převařená. Bývalý majitel se mnou přestal komunikovat. Mohli by jste mně poradit co dělat? A ještě jestli někdo nezná některého předcházejícího majitele? Auto se převážně pohybovalo v Praze a okolí. Byla to stříbrná metalíza a byl tam shrnutá celá řidičova strana. Za jakoukoliv informaci moc děkuju...
Ahoj, máš 3 možnosti...buď bývalího majitele přesvědčíš, nebo to dáš k soudu ( má to smysl jen podle toho jak máš sepsanou kupní smlouvu, např. to že je v ní uvedeno, že vozidlo nebylo bourané, je to dlouhá cesta ale můžeš v ní uspět, ale lepší je majiteli hrozit pokutou a možná i vězením za podvod). A nebo se na to vykašleš a on z toho vyvázne bez čehokoli )...
Vlastní zkušenost
pokuď to auto máš jen chvilku,tak mu to můžeš vrátit hned a on ti musí vrátit peníze, podle zákona máš právo několik dnů vzít věc zpátky z důvodu nevyhovujích podmínek, ale nevim jak je to dlouho, jestli 3 dny nebo tejden....nebo nějak tak...
Vlastní zkušenost

pokuď to auto máš jen chvilku,tak mu to můžeš vrátit hned a on ti musí vrátit peníze, podle zákona máš právo několik dnů vzít věc zpátky z důvodu nevyhovujích podmínek, ale nevim jak je to dlouho, jestli 3 dny nebo tejden....nebo nějak tak...