Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw style
Wertheim píše:Už je to dosti dlouho, co jsem si odjednal pár věcí z bmw style, a pořád nic.. prý je dodání 3 týdny, ale pořád se nic neděje.. můžu vůbec toto zboží čekat?
jj cekej ho..akorat musis Grega honit..on je stale spatnej ze ma 3 motory a nevi kterej tam dat..jestli 1.3i,nebo 1.6i a nebo 1.9D

Boriss23 píše:Wertheim píše:Už je to dosti dlouho, co jsem si odjednal pár věcí z bmw style, a pořád nic.. prý je dodání 3 týdny, ale pořád se nic neděje.. můžu vůbec toto zboží čekat?
jj cekej ho..akorat musis Grega honit..on je stale spatnej ze ma 3 motory a nevi kterej tam dat..jestli 1.3i,nebo 1.6i a nebo 1.9D

když mu pošleš motor tak určitě pošle zboží

trvá to proto že sedma je těžká a všude ju musí tlačit

JaraX píše:Boriss23 píše:Wertheim píše:Už je to dosti dlouho, co jsem si odjednal pár věcí z bmw style, a pořád nic.. prý je dodání 3 týdny, ale pořád se nic neděje.. můžu vůbec toto zboží čekat?
![]()
když mu pošleš motor tak určitě pošle zboží
trvá to proto že sedma je těžká a všude ju musí tlačit
Ok hodim mu 1.3jku a dočkám se znáčků.. hurá..

-
- Kontaktovat uživatele:
Wertheime, sorry za spozdeni a nejen ty... visi mi ted tech nevyrizenych objednavek vice a vsem se timto omlouvam. S mym autem to nema nic spolecnyho Jardo a Borisi
vetsina objednavek ktera je v cekani dele jak 2 tydny by mela byt vyrizena behem pristiho tydne...
ac je veskere zdrzeni moje chyba, jako castecnou omluvu bych chtel jen uvest problemy s celniky, kteri mi poslednich 14 dni zadrzuji kazdy balik od dodavatelu a slozitymi cestami resim clo, celni ruceni, dph a dalsi hnusne papirovani... ve snaze obejit to si ted vyrizuji registraci k placeni dph, cimz by se zase melo vse uvest do starych koleji...
dotazy na konkretni objednavky rad vyridim na 777/565058 nebo info@bmwstyle.cz

vetsina objednavek ktera je v cekani dele jak 2 tydny by mela byt vyrizena behem pristiho tydne...
ac je veskere zdrzeni moje chyba, jako castecnou omluvu bych chtel jen uvest problemy s celniky, kteri mi poslednich 14 dni zadrzuji kazdy balik od dodavatelu a slozitymi cestami resim clo, celni ruceni, dph a dalsi hnusne papirovani... ve snaze obejit to si ted vyrizuji registraci k placeni dph, cimz by se zase melo vse uvest do starych koleji...
dotazy na konkretni objednavky rad vyridim na 777/565058 nebo info@bmwstyle.cz