Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	American Car Servise Koněvova 120
Máte někdo zkušenosti s touto speciálkou na automatické převodovky??
Jinak jsem se tam byl dnes ptát sháněl jsem těsnění na vanu u automatu.Těsnění nemají a že prý to stačí utěsnit silikonem teda nevim jakym ale jestli tim do koupelny tak si to tam asi dělat nenecham.Že prý dělat si to sam není dobre a že mi to udělají za 2500 s tím že mám 10l vlastního oleje Esso LT 71141 a vlasní filtr a že udělají průplach a za 2 hodiny si můžu přijit pro auto.Tak co vy na to??

Jinak jsem se tam byl dnes ptát sháněl jsem těsnění na vanu u automatu.Těsnění nemají a že prý to stačí utěsnit silikonem teda nevim jakym ale jestli tim do koupelny tak si to tam asi dělat nenecham.Že prý dělat si to sam není dobre a že mi to udělají za 2500 s tím že mám 10l vlastního oleje Esso LT 71141 a vlasní filtr a že udělají průplach a za 2 hodiny si můžu přijit pro auto.Tak co vy na to??
- 
				Crazy
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou dobry borci   http://www.am-bokl.cz/

Tak mam vymeneny olej v AT.Jak to probíhalo: Domluven na 10 jsem prijel asi v 10:20 ohlasil jsem se v recepci a sel s prijmacim technikem predat auto a díly.Svého jsem měl 10l Esso LT 71141 a filtr.Pevodovku mam ZF5HP30.Bylo me receno at prijdu v 11:45 ze potom jdou na obed a ze to bude hotove.Ve 12 jsem prebral auto zaplatil 1604 CZK a jel pryc.Postup:Vypusti olej co je ve vane sundaji vanu vyčisti, hned dají novy filtr a napoušti vanu novým olejem poté proradí a doleji na spravnou hladinu a hotovo.Zbylo asi 3l oleje takze pouzili 7 l zbytek jsem jim tam nechal.Nyni tomu vice slapu na krk a mem jeden nehezky poznatek.Pri seslapnuti plynu tak na 3/4 je obcas citit takove cuknuti celym autem jako takova prodleva coz pred tim nedelalo alespon si myslim ze na tak na 87%  nevyte cim by to mohlo byt? Jinak pristí vymena za 30 000 Km.
 nevyte cim by to mohlo byt? Jinak pristí vymena za 30 000 Km.

nevyte cim by to mohlo byt? Jinak pristí vymena za 30 000 Km.
 nevyte cim by to mohlo byt? Jinak pristí vymena za 30 000 Km.- 
				magorcondoria

Jinak tu praci jsem udelal s jednim clenem fora nad jamou...akorat na starsim automatu. Za hodku prace a to byla polovina z toho dolevani oleje strikackou.
 Jinak tu praci jsem udelal s jednim clenem fora nad jamou...akorat na starsim automatu. Za hodku prace a to byla polovina z toho dolevani oleje strikackou.