Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Car Tec Ostrava

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yngwie

#1 Příspěvek od Yngwie »

Jelikož se přiblížil interval servisní (10tkm) nakoupil jsem olej (Castrol Magnatec 5W-40) a filtry zavezl svému známému mechanikovi, ať mi udělá prohlídku a vymění olej. Načež jsem byl po chvástání, že olej měním co 10tkm ujištěn, že vypuštěný měl najeto tak dvakrát více minimálně. Jsem opravdu rád, že jsem před časem mohl zaplatit tomuto AUTORIZOVANEMU servisu BMW za nic! Není to ovšem první špatná zkušenost s tímto takzvaným servisem...tato vyplynula napovrch post.

P.S.- Po "výměně" jsem měl pocit, že se prakticky nic nezměnilo (zvuk motoru), tak jsem si říkal, že jsem blb a že to nepoznám:). Teď to je jiné kafíčko.

Čili všem doporučuji vyhnout se obloukem! Tohle totiž už nejsou špatné služby ale zlodějina.
ferlin

#2 Příspěvek od ferlin »

V Car Tek v Ostravě jsem měl auto dvakrát. Jednou mi měnili svislé kulové čepy přední nápravy, podruhé vodní pumpu. Vždy spokojenost, profesionální jednání, cena odpovídala na halíř s domluvenou cenou. Tak nevím. Poznat jen tak od oka na oleji, kolik je na něm najeto mi přijde nepravděpodobné.
Náplně si ale měním raději sám. Není to zas taková makačka a člověk má jistotu. :D
honza330d
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od honza330d »

V CarTecu jsem zatím auto neservisoval (možná proto, že zatím nemám BMW :? ), jenom jsem si od nich objednával pár věcí: tričko, cestovní kufr. Byl jsem velice spokojen s jejich jednáním, alespoň u prodeje náhradních dílů jsou sympatičtí lidi a slečna na recepci se také krásně usmívala :D
kubajs

#4 Příspěvek od kubajs »

Jsem si to tady celé přečet a byl jsem zvědavý jak to teda vlastně doopravdy je, tak jsem včera sedl do své 530d a jel jsem tam na prohlídku. A musím říct že jsem celkem spokojenej, jednání velmi dobré, cena 2200,- za komplet diagnostiku jako test vstřiků, tlak turba, smazání chyb atd. dali mi všechny papíry z testů cca15 listů a ochotně mi zjistili ceny dílů které jsem chtěl. Příšte to tedy zkusím ještě jednou a uvidíme.
100RM

#5 Příspěvek od 100RM »

7er. True definition of luxury. Yours.
jedinebmw

#6 Příspěvek od jedinebmw »

Yngwie píše:Jelikož se přiblížil interval servisní (10tkm) nakoupil jsem olej (Castrol Magnatec 5W-40) a filtry zavezl svému známému mechanikovi, ať mi udělá prohlídku a vymění olej. Načež jsem byl po chvástání, že olej měním co 10tkm ujištěn, že vypuštěný měl najeto tak dvakrát více minimálně. Jsem opravdu rád, že jsem před časem mohl zaplatit tomuto AUTORIZOVANEMU servisu BMW za nic! Není to ovšem první špatná zkušenost s tímto takzvaným servisem...tato vyplynula napovrch post.

P.S.- Po "výměně" jsem měl pocit, že se prakticky nic nezměnilo (zvuk motoru), tak jsem si říkal, že jsem blb a že to nepoznám:). Teď to je jiné kafíčko.

Čili všem doporučuji vyhnout se obloukem! Tohle totiž už nejsou špatné služby ale zlodějina.
To by mě teda zajímalo co to bylo za" očního spektrochemického analizátora ojetého oleje,ten tvůj top mechanik? co ti měnil ten olej poznat pohledem na vyjetý olej že má najeto tolik nebo tolik :mad: toho se drž nejspíš to bude ten nejlepší na světě :D
Yngwie

#7 Příspěvek od Yngwie »

Tady nejde jen o ten olej..to je to nejmensi...sis mel pracist celej topic a nedelat chytreho hlavo :lol:
fafejta

#8 Příspěvek od fafejta »

No taky stačí,kyž si to auto člověk přebírá tak si to zkontrolovat/množství a kvalitu/.Myslím si,že člověk běžný motorista nemusí být inženýr v tribotechnické diagnostice,aby nepoznal kápnutím měrky oleje na čistý papír o jaký olej se jedná.V značkových servisech,kde to je o sbírání normohodin,to takhle asi občas i chodí.
jedinebmw

#9 Příspěvek od jedinebmw »

Yngwie píše:Tady nejde jen o ten olej..to je to nejmensi...sis mel pracist celej topic a nedelat chytreho hlavo :lol:
právě že jsem si topic četl celí a jediný kdo má problém jsi ty "klobásko" a ještě jedno info pro tebe velikost lemů nemá přímou úměru s inteligencí tak už je prosím tě nerozšiřuj,blbý budeš pořád stejně.Z ropáka M3 neuděláš tak se nesnaž a sni o ní dál.Když jsis byl jistej že ti nevyměnily olej měl jsi ho ulít a poslat na odborný rozbor a s pozitivním výsledkem podat stížnost do SRN na BMW AG a bylo by,byl bys aspoň za frajera,a né tady s "hovnem "v ruce pomlouvat jako správný zapšklý ublíženy chudák :evil: 8O
Odpovědět