Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Brno

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Leveler »

Chci se zeptat kde tady v Brně necháváte servisovat své miláčky.Rád bych si nechal udělat rozvody ale vůbec nevím kde pač v Brně žiju chvilku a BMW mám taky pár dnů.
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od chimerra »

doporucil bych RENOCAR, cena neni nejmensi, ale praci odvedou. Na ty vetsi servisni zasahy jezdim jen tam...
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Leveler »

No tam mám právě docela ztrach z tý ceny pač tam byl kámoš s E39 a platil nak 8000 jen za výměnu oleje+diagnostika takže právě nevím.
Ty máš jakej model? Bych potřeboval na E36 udělat rozvody a docela by mě zajímala cena.Bych tam leda musel zajet a nebo zavolat.
droban
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od droban »

ja jezdim do Slatiny za panem Luňáčkem,vše mi zatím udělal a jsem spokojen a cena není nejhorší,ale na geometrii a třeba doplnění klimy musíš jinam.
sidlo ma v arealu BOMASO na Slatine
droban
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od droban »

tady mas na nej cislo a zavolej,rekne ti presne kolik te to bude stat aji s praci

p.Ing.Luňáček
tel:602535989
droban
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od droban »

Ještě Moravany u BRna,tam to bude o chlup drazší,ale jinak taky pohoda,jen mi to tam pripada divný,masiny maj kvalitni,telefon p.Pařízek 602733101
jinak hned vedle te opravny je super vrakac doporucuju :D sezenes tam vse
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

Pana Pařízka vřele NEDOPORUČUJI, je to vyděrač.. :wink:

MOD Killca: odstranena citace predchoziho prispevku
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
droban
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od droban »

ja tam byl jednou a zdal se mi nakej divnej,vypada to tam jako kdyby se tam rozebirali naky corky ci co,ale to je fuk :D tak to tam uz radsi nikdy nepojedu,jezdim ted k tomu Lunačkovi on vystudoval motory u nas na skole tak tomu docela rozumi a dobre se snim da pokecat o vecech co potrebujes na aute
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Leveler »

No tak Moravany vypouštím:))Tak ted zbejvá Reno a Lunáček:)

najvi

#10 Příspěvek od najvi »

Leveler píše:Chci se zeptat kde tady v Brně necháváte servisovat své miláčky.Rád bych si nechal udělat rozvody ale vůbec nevím kde pač v Brně žiju chvilku a BMW mám taky pár dnů.

Drobné věci, co jde doma v garáži Doktor1 z fora.
Maximální spokojenost.Mechoš made in Renocar. :wink:
tds

#11 Příspěvek od tds »

Autoservis Morisák,nejlepší mechoš na BMW v Brně a okolí 548530876 je na slámově ulici,budeš spokojený.
RostaO

#12 Příspěvek od RostaO »

matal píše:
droban píše:Ještě Moravany u BRna,tam to bude o chlup drazší,ale jinak taky pohoda,jen mi to tam pripada divný,masiny maj kvalitni,telefon p.Pařízek 602733101
jinak hned vedle te opravny je super vrakac doporucuju :D sezenes tam vse

Pana Pařízka vřele NEDOPORUČUJI, je to vyděrač.. :wink:

ano, taky se mi snazil prodat neorigo dily 2x tak draho jako origo v Renocaru a jeste jine spatne zkusenosti u nej mam ...
fix
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od fix »

ještě můžeš zkusit autoservis Klika na Křenové, je to v centru a v pohodě 8) servisák člen kosa z fóra
honza_strnad
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od honza_strnad »

muzu se vas zeptat, co se vam na Pařízkovi v moravanech nelibilo? Byl jsem tam minulej tyden, a pohoda. Navic tam jezdi celej pidiklub BMWPLAYERS http://bmwplayers.wz.cz/
psena
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od psena »

Parizka jsem se zastaval 3roky tady na foru...asi jeden z poslednich...jezdil jsem k nemu tri roky a nechal mu tam par desetitisic.
Uz pred tim jsem mel obcas problem ze si vzal treba za hodinu prace 1500kc, ale to jsem prekousl(on rikal ze je to diky sikovnymu mechanikovi a on opravdu byl ....a ze on si ho musel sam vypiplat)
Ale kdyz pred 3 mesicama me menil gumicky uchycujici vyfuk a za praci si vzal 150kc (10 minut) ovsem to naprosto beru, ale kdyz me nauctoval za ty samotne gumicky 250kc za kus a ja doma zjistil ze original stoji 80kc a v nahrade 55kc tak jsem se tam vratil a zacal to s nim resit.
Vysvetlil me, ze ze cena v Renocaru je sice 90kc, ale u neho proste 250kc a ze jsem si je brat nemusel.Rekl jsem mu , ze je podvodnik a on zacal povidat, ze nevim nic o vedeni autoservisu.....
Rekl jsem mu , ze je HAJZL a odesel, on jen vysel ven pred dilnu a zarval.."Vite co, tak v tom pripade jste taky hajzl" :D
Na vic se nezmohl....jinak myslim, ze on uz musi byt pomalu zvyklej tohle slychat kazdodenne...
Nejezdi tam uz skoro nikdo a co jsem slysel tak zacina mit problemy.
za tu arogantnost mu to preju...on zije jeste v presvedceni, ze automechanici,pinglove a taxikari jsou VIP :D :D
Jinak skoda, dilna pekna a vedomosti tam taky maji...i kdyz i v tomhle se nekteri presvedcili ze to tak slavny neni 8)
MORAVANY NEVER MORE!!
Jezdim tam jen za Smidem na vrakac, ktery je bezvda fanda a mnohokrate me pomohl.

droban
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od droban »

No a když jsem u toho tak tam hlavně u toho Pařízka nenechávejte auta přes noc,hodně se tam prej vykrádaj a on za to nebere žádnou odpovědnost,tak pozor!!zavolá policajty a ti to sepíšou na neznámýho pachatele a díly a další věci si můžete kupovat znova,kamoš tak dopadl :(
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od matal Moderátor »

Ještě je v Moravanech šikovnej elekrikář p.Sigmund,ten dělá na svůj ŽL..

Pařízek mi dělal na Ex 525i termostat,vzal si za práci 1.200kč cca 45min u toho ten mechanik vykouřil 5 cigaret,jinak by to bylo hotový do 30minut.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od us-tim »

droban píše:ja jezdim do Slatiny za panem Luňáčkem,vše mi zatím udělal a jsem spokojen a cena není nejhorší,ale na geometrii a třeba doplnění klimy musíš jinam.
sidlo ma v arealu BOMASO na Slatine

můžu jedině doporučit...jsem s ním také moc spokojen :)
Nospam

#19 Příspěvek od Nospam »

psena píše:Parizka jsem se zastaval 3roky tady na foru...asi jeden z poslednich...jezdil jsem k nemu tri roky a nechal mu tam par desetitisic.
Uz prele se nekteri presvedcili ze to tak slavny neni 8)
MORAVANY NEVER MORE!!
Jezdim tam jen za Smidem na vrakac, ktery je bezvda fanda a mnohokrate me pomohl.

Přesně tak, s Pařízkem jsem měl tu "čest" komunikovat jen dvakrát a má chování arogantního zmr*a, naproti tomu Šmíd je pohodář, i když tak na první dojem nevypadá (jen vtipkuju, zasvěcení vědí o čem je řeč) :lol:
droban
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od droban »

honza_strnad píše:muzu se vas zeptat, co se vam na Pařízkovi v moravanech nelibilo? Byl jsem tam minulej tyden, a pohoda. Navic tam jezdi celej pidiklub BMWPLAYERS http://bmwplayers.wz.cz/

Ti tam jezdí,protože zakladatelem toho klubu je Pařízkův syn :D tak toho asi nevojebe 8)

MOD Killca: doplnena citace
Odpovědět