Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

problémy s nejlevnejsipneu.cz

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pivson »

320i píše:nevim co resite na cene kdyz rozdily jsou max kolem 30-40kc...nehlede na to, ze vetsina on-line obchodu dneska ma nekde na strankach takovou veticku: pokud naleznete levnejsi nez mame my, udelame vam jeste zajimavejsi cenu.... 8)

No zaleží ne čem. Ja třeba na sadě pneu oproti nejlevnejsipneu ušetřil 800,- Kč
Větička krásná, ale zkus ji použít v praxi, někdy jo, někdy tě pošlou rovno dopr... (zvlast nejlevnejší - jo pane oni maj doprodej a už to nebude od nich, od nas mate novější a proto to nejde, atd....)
320i
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od 320i »

Pivson píše:
320i píše:nevim co resite na cene kdyz rozdily jsou max kolem 30-40kc...nehlede na to, ze vetsina on-line obchodu dneska ma nekde na strankach takovou veticku: pokud naleznete levnejsi nez mame my, udelame vam jeste zajimavejsi cenu.... 8)

No zaleží ne čem. Ja třeba na sadě pneu oproti nejlevnejsipneu ušetřil 800,- Kč
Větička krásná, ale zkus ji použít v praxi, někdy jo, někdy tě pošlou rovno dopr... (zvlast nejlevnejší - jo pane oni maj doprodej a už to nebude od nich, od nas mate novější a proto to nejde, atd....)

to vis...hloupymu napovez blbeho kopni...kdyz je obchodnik vul a mysli si ze tu gumu chces primo od nej...
kamos ma taky eshop s gumama a jednoduse sem si na webu našel nejlevnější, to mu ukazal a on šel pod jejich cenu..ale ty rozdily jsou potom fakt min...me dal -30kc/gumu(od jejich ceny) a sam rek ze z ty gumy ma minimum...ze to je skoro nakup....
ferlin

#23 Příspěvek od ferlin »

No kua. Také jsem si tam chtěl objednat gumy, ale nakonec jsem uvěřil instinktu, že co je nejlevnější je i podezřelé. Objednal jsem si tedy raději o něco dráž gumy u rajpneu.cz a osobně vyzvedl v Šenově a vše O.K.
milonovo

#24 Příspěvek od milonovo »

Když už,tak nepiš co si myslíš,ale co víš.Mě přijde že shop s pneu máš ty a snažíš se nás oblbnout...Pokud si línej hledat a stačí Ti nejlevnější v názvu firmy,je to Tvoje věc.Ale zatímco tam co jsem objednával jsem slyšel jen chválu a můžu se k ní přidat,na nejlevnější jsem zaregistroval pouze stížnosti.Je to asi taky tím že prodávaj nejvíc a kladnejma zkušenostma se lidi až tak nechluběj,ale to je jedno.
320i
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od 320i »

milonovo píše:Když už,tak nepiš co si myslíš,ale co víš.Mě přijde že shop s pneu máš ty a snažíš se nás oblbnout...Pokud si línej hledat a stačí Ti nejlevnější v názvu firmy,je to Tvoje věc.Ale zatímco tam co jsem objednával jsem slyšel jen chválu a můžu se k ní přidat,na nejlevnější jsem zaregistroval pouze stížnosti.Je to asi taky tím že prodávaj nejvíc a kladnejma zkušenostma se lidi až tak nechluběj,ale to je jedno.

tak zatni zuby a projdi si celej thread znova, davat si veci do souvislosti asi nebude tvoje silna stranka- ja se praveze pozastavuju nad tim, ze si clovek vybere server a na nem hleda gumy ktery by koupil, misto toho aby hledal po servrech ty, ktery chce..to ze clovek skonci na servru uz se zavadejicim jmenem "nejlevnejsi" je prave ta lenost...tak nez zacnes flameovat tak pouzij tu sisku co mas na krku :mad:
milonovo

#26 Příspěvek od milonovo »

Já myslel hlavně ty řeči o 30kč rozdílech,to byl fór ne?Samozřejmě že si vyberu gumy a pak hledám kde vyjdou nejlíp.Co Ti na tom není jasný?A ten Tvůj kámoš s pneushopem je taky kecal pokud máš info od něj.
milo
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od milo »

zimni jsem na doporuceni nekoho tady z klubu objednal z pneushop.cz ... platil jsem dopredu ... za 3-4 dny po doruceni platby na ucet mi doma zazvonil kuryr :) cena vyborna.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já beru jen z pneushop.cz a problémy byly jen poprvé, když jsem napsal dodací adresu s diakritikou (Pařížská ul.), protože je to německá firma a háčky a čárky jim nějak nejdou. Jinak max. spokojenost.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od stanley07 »

Potvrzuju. Pneushop je super!!!
320i
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od 320i »

milonovo píše:Já myslel hlavně ty řeči o 30kč rozdílech,to byl fór ne?Samozřejmě že si vyberu gumy a pak hledám kde vyjdou nejlíp.Co Ti na tom není jasný?A ten Tvůj kámoš s pneushopem je taky kecal pokud máš info od něj.

ty si dutej jak to vemeno.....pisu snad neco jinyho nez ty???? a kdyz si vyberes rekneme 5 nejlevnejsich serveru s tou konkretni gumou, jaky sou rozdily v cenach??? o kolik on muze jit niz nez konkurence???
kamos keca, maminka keca a santa klaus neexistuje...jasne sefe...vysvetlil si mi to, ted si muzu jit v klidu lehnout, dekuji :thumbsup:
T613
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od T613 »

tak uz se nehadejte :lol:

jsem si ted prosel 2-3 typy co se mi libi a rozdily cen nejsou velke nebo aspon ne u pneu do 2000/ks, podle me hlavni meritko jako u jinych veci je to KDO to ma na sklade a je schopny to v dane dobe dodat i treba za vyssi cenu ;-)
milonovo

#32 Příspěvek od milonovo »

Já nevím jestli píšeš to samý co já,nejsem to schopen rozluštit,asi jsme každej z jiný planety :D
Pokud chceš konkrétní příklad-kupoval jsem Barum Polaris 2 205/65/15
Nejlevnějšípneu-2064kč pneunet-1840 pneu-servis 1700(včetně dopravy)Jsem asi blbej,ale mě vychází rozdíl na jedný a tý samý pneu 364kč,což je asi desetkrát tolik než říká Tvůj pravdomluvnej kámoš :D Jaký rozdíly jsou pak u pneu za cca 5k?Já to nevím,ale myslím že ještě větší...
Marek-is

#33 Příspěvek od Marek-is »

tak jsem tam opet vcera volal ze jeslti ty matadory opravdu dojdou a bylo me řeceno ze opet nemaji zadne na sklade *na strankach maj psano 14 skladem* a ze prej navazet budou do 14 dnu...tak jsem se nasral rekl svuj nazor a rekl ze kdyz na to tam specham tak ze me dojdou v pulce pristiho tydne a dal jeste stovku slevu na gume...tod otazka jestli opravdu neco vubec dojde nebo me chtel na chvilu zavrit hubu....
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Pivson »

Jo chce to prolézt net, koukat na cenu, zda to není vyprodej starých pneu, jaké je dodaní, kolik se platí za dodaní a tak.
Prostě na vše kouknout
Pepe

#35 Příspěvek od Pepe »

tak já mám jednu zkušenost s nejlevnějšípneu asi takovou: Loni na jaře jsem objednal Goodyear 205/55/16. Asi do týdne mi je dovezli. Na dvou byl rok výroby 05, což bylo vpohodě, ale na dalších dvou vůbec nebyl vyražen rok výroby. Když jsem byl v pneuservisu, tak se nestačili divit, všechny kola na vyvažovačce hodně hopsali. Nicméně dalo se na nich jezdit, ale já jsem je po měsíci prodal, tak nevím, jak sloužili dál.
Pavel H

#36 Příspěvek od Pavel H »

http://www.prima-pneumatiky.cz/ taky celkem slušný ceny
Vitak

#37 Příspěvek od Vitak »

Pivson píše:
Vitak píše:Dnes jsem si u nich telefonicky objednal také pneu, tak uvidíme. Ceny mají bezkonkurenční :cool2:

Normální cenovej průměr, pokud není na něco akce.

Chlapci, jste gramotní (snad) pohledejte po netu, da se koupit třeba i levnějc
Barum Bravuris 195-50-15 za 1035,-kč sežeň je levněji, jsem na tebe zvědav.
Slid

#38 Příspěvek od Slid »

Vitak píše:
Pivson píše:
Vitak píše:Dnes jsem si u nich telefonicky objednal také pneu, tak uvidíme. Ceny mají bezkonkurenční :cool2:

to je s dokladem? jinak s dph, dokladem je cena cca kolem 1100,- normální za tuhle tuctovou gumu
Vitak

#39 Příspěvek od Vitak »

Slid píše:
Vitak píše:
Pivson píše:[quote="Vitak"]Dnes jsem si u nich telefonicky objednal také pneu, tak uvidíme. Ceny mají bezkonkurenční :cool2:

to je s dokladem? jinak s dph, dokladem je cena cca kolem 1100,- normální za tuhle tuctovou gumu[/quote] Samozřejmě s dokladem a dopravou až do baráku. myslím si že je to dobrá cena. A není to žádná čína . Tenhle týden mají přijít tak se uvidí.
michal09

#40 Příspěvek od michal09 »

Může mi někdo doporučit nějaký zimáky? Nechci do toho moc investovat a na hory s tím jezdit nebudu. max. 1500/ks Samozdřejmě pokud bude pneu kvalitní, tak cím levnější, tím lepší. Mám vyhlídnutý "Matador MP 59 Nordicca" na http://www.pneunet.cz

Rozměr 185/65/R15 bude asi nejlepší že jo? Díky
Odpovědět