To asi není myšleno klasicky brusnými pastami a voskem co? To by nebylo skoro ani na materiál.
Přivítal bych přesnější popis (jako eventuelní zájemce).
To asi není myšleno klasicky brusnými pastami a voskem co? To by nebylo skoro ani na materiál. Přivítal bych přesnější popis (jako eventuelní zájemce).
Dík
Rozleštění brus. pastou.
Vvleštění leštěnkou
Nátěr plastů a lesku na pneu
Vyčištění venkovních oken
Pavel H píše:Pavle, na jak dlouho je lesteni a cisteni vcetne kol? +/-
zaleží co je to za auto..barva,jak moc je to zničeny...+ ty kola jak moc a hlavně jak moc mě budeš bavit a zdržovat ... někdy to dělam mnohem déle.... většinou 2- 3 hodinky..když dojede někdo známej Tak i 4 + kafe a nějaký to cígo
Pavel je opravdu ,,pacient,, na ciste auto...... takhle jsem jej zachytil kdyz jen tak sel kolem auta a hledal kde jake smitko a oprasil si to.. uz to dela automaticky
Tak klubáci, dnes jsem měl tu čest využít služeb Pavla /leštiče /- a chci ho tady veřejně vychválit. Odvedl víc nežli špičkovou práci Je to člověk, který umí Doporučuji všem, autíčko pod jeho rukama chrochtalo blahem. Pavle dík!
Přílohy
Výsledek Pavlovi práce, aneb když se sejdou dvě stříbrné milenky...:-)
--> PAVEL Poprosil bych o radu. Asi jsem parkoval nějakému kok*** na místě a mám přes dveře (přední i zadní pro jistotu) dva škrábance asi 20-30cm. Není to až na plech. Pujde to nějak opravit Dík (e39)
mach píše:--> PAVEL Poprosil bych o radu. Asi jsem parkoval nějakému kok*** na místě a mám přes dveře (přední i zadní pro jistotu) dva škrábance asi 20-30cm. Není to až na plech. Pujde to nějak opravit Dík (e39)
no pokud je u vás šikovnej kluk co leští auta tak snad jo...vyfot to a dej to sem mrknu na to okem odborníka
Tak pánové před těmahle cenama smekám, jelikož se tímhle taky zabýváme , tak vím jaká hrozná je..čka tahle práce je a osobně jsem udělal taky pár autíček, ale za minimálně jednou tolik !!! Takže jestli tenhle týpek dělá tak, jak je vidět na těch fotkách a nestrhá vám lak jednou provždy, tak do toho jděte !!!
Jandy píše:Tak pánové před těmahle cenama smekám, jelikož se tímhle taky zabýváme , tak vím jaká hrozná je..čka tahle práce je a osobně jsem udělal taky pár autíček, ale za minimálně jednou tolik !!! Takže jestli tenhle týpek dělá tak, jak je vidět na těch fotkách a nestrhá vám lak jednou provždy, tak do toho jděte !!!
mám jedno zaměstnání a tohle mám jen jako bokovku...nepotřebuju se na to pakovat,baví mě to .... a dělám to už 4 roky a mám školení od Sonaxu...tak se kluci bát nemusí
Pavel H píše:Ahoj odborniku Pavle Zvladnes za odpoledne dve auta? Prijeli bychom se na Tebe podivat s Mirkem. Jedna E39 a E46 Co ty na to? Nekdy v dubnu...
není problém....v tejdnu od 7.4 do 13.4 a potom 21.4 až 27.4