E36 Coupe r.v 1993 2.0 Vanos 110kw
v případě jakýchkoliv informací prosím kontaktujte na číslo 734 809 719 ,děkuji
ada540i píše:A obě docela vzhledově výrazné. Když někdo ukradne auto v tuningu, musí mu být jasné, že s tím nebude moct normálně jezdit po okolí. A že by někdo kradl e36 na díly se mi nechce věřit. Tak co s tím kdo chce dělat??
na tohle je jediný recept (prý ho praktikoval někdo z prahy)Wenzel píše:ada540i píše:A obě docela vzhledově výrazné. Když někdo ukradne auto v tuningu, musí mu být jasné, že s tím nebude moct normálně jezdit po okolí. A že by někdo kradl e36 na díly se mi nechce věřit. Tak co s tím kdo chce dělat??
Pred par lety mi "nekdo" ukradl E36 318iS Class II arktisblau - auto vzhledem pomerne dost vyrazne a zapamatovatelne. Podle vsech dedukci melo byt rozebrano a pouzito na ND, nicmene po cca roce a kousek jsem ho s pomoci znameho nasel. Celou dobu jezdilo v okruhu max. 20-25km od meho bydliste i mista, kde bylo ukradene.
A proc? Protoze cinnost policie je v tomto smeru nula, zajem ma pouze o "spolecensky zajimava" temata. I kdyz jsem jim po roce dodal auto, temer jisteho pachatele atd. nikdy nic nevysetrili.
Preji obema majitelum, aby sva auta nasli. Sance je slusna, ale necekejte, ze vam v tom PCR jakoliv pomuze.
Perunwit píše:no... nedá se do auta dodělat nějaký sledovadlo, na který by se nedalo snadno přijít? Fetny a další svoloč by ani netušily, že něco takového může být...
Když už tedy auto mám vymazlené a nechci o něj přijít, tak abych měl aspoň trochu klid, něco bych pro to měl udělat, ne? Nicméně nejlepší bude asi garáž
řiká se že když se to krade tak do východního bloku .... taky si nemyslim že když to někdo čapne tak aby s tim jezdil v čr .... každopádně když už někdo de na takovýhle auto tak de přesně ... to nejsou přehmaty, ty vědi co chtěj ... ale je to hgeš .. řezal bych za to ruce aj nohyHypno píše:taky mi to hlava nebereada540i píše:A obě docela vzhledově výrazné. Když někdo ukradne auto v tuningu, musí mu být jasné, že s tím nebude moct normálně jezdit po okolí. A že by někdo kradl e36 na díly se mi nechce věřit. Tak co s tím kdo chce dělat??