Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POZOR na uživatele DavidBMW!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Paulie001

#1 Příspěvek od Paulie001 »

Jelikož nejsem platícím členem, tak to nemůžu dát do podvodů, tak asi nejlépe tady

Jsem holt důvěřivej blbec, ale tak ať na to nedoplatí někdo stejně jako já. Uživatel DavidBMW zde prodával origo rádio na CD do E36, že není problém poslat poštou, ale že by potřeboval prachy předem. Vypadal seriozně, ještě ke všemu jsem zde neměl s lidma sebemenší problém. Takže prachy jsem odeslal, pak týden nic a odpověděl, že jde teda zkontrolovat tu platbu, že byl v zahraničí (to bylo 4.4.). Od té doby nekomunikuje, takže bacha na tohodle člověka, případně jestli někdo dopadl stejně jako já, ať se mi ozve, třeba společně něco vymyslíme :wink:

Přesunuto z Náhradní díly - prodej,Rejchy
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ROBi »

Nestálo to rádio náhodou 1000 Kč? Kupoval si ho zde kamarád také (Mythbusters), ale prodejce byl pod jiným nickem. Psal jsem sem dokonce i negativní komentář. Inzerát jsem před pár týdny viděl a působil na mne podezřele podobně, jako ten, o kterém mluvím, včetně fotek.
Odpovědět